15

Анонимен

преди 4 месеца

Стига с тия колективи . Накарахме се в Соца. Създайте Местна Власт . Хората да свикнат почтено да се развиват като фермери , като земеделски фирми . Създайте доверие , че няма да ги измамвате, като бенефициети. Да се трудят спокойно и да дават качествен продукт

14

студент

преди 4 месеца

Завършвам тази година Тракийският университет и съжалявам, за младите хора в България няма място, по програмата Млад фермер 30000 евро субсидия.В Румъния 70 000 евро. В държавните институции само пенсионери.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Демек да правят кооперативни земеделски стопанства? Ами нали те бяха закрити от държавата, за да има конкуренция?

12

ДА СЕ СДРУЖАВАТ..

преди 4 месеца

...ТА ДА НЕ Е ЯСНО---- КОЙ , КОЛКО КРАДЕ ОТ СУБСИДИИТЕ....ХАХАХАААА......МНООООГО СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРЦА!!!!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Дърт комунист и пенция и заплата влачи :)))

10

Анонимен

преди 4 месеца

Тоз мушеник Киро Тандема внася свинско от Испания у Била :)))

9

глупави идеи от импо

преди 4 месеца

Не знам какво търсиш лично ти у тая срамна власт , ама трябва поне да ти е ясно , че българи брат и брат , брат и сестра или каквато и там да било рода , да поемат обща дейност в нещо свързано с изкарване на пара , много бързо ще престанат да са братя или там каквото съм изброил .

8

Анонимен

преди 4 месеца

Идеолози бол, само глупави бачкатори няма, а? Щом вече свестен български зеленчук или плод не можеш да купиш. Да не говоря за киселото мляко, което си стана полимерен йогурт, дори не толкова стабилен катозападен тип. Докато не пресечете системата на прекупвачите, нищо няма да се оправи. Мноо вожд, малко индианец.

7

Анонимен

преди 4 месеца

"Сътношението на силите в света се променя. Съотношението на властта се пренарежда. И ние - Западът, САЩ, Европа - не сме от страната на печелившите", казва Иван Кръстев в интервю за германски вестник.

6

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Дърт комунист ! Отново си служи с комунистическите лозунги " Пролетарии от всички страни , съединявайте се ! " .

5

Токмаков

преди 4 месеца

С вас комунистите никой не иска да се сдружава. Мястото ви е в Белене .Там където бащите ви изтрепаха елита на България.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Пак ли ТКЗС -та ще правим Нали ги унищожихте ,че били комунистически. Май както гледам всичко което рабори е добре забравено старо комунистическо. Даже плановата система също се използва. Остава да върнем петилетките и готово.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Да връщат ТКЗС-тата !!

2

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС завежда дела срещу бг че се картелират. Забранено е и картелиране на работници в профсъюзи че пречи на западните фирми и работодатели за ниски заплати.

1

Тоя Май е Пропуснал

преди 4 месеца

да е с Малка Шапчица и в Синагогата за Ханука!