24

Анонимен

преди 4 месеца

Крайно време е и тук да се върне казармата. Беше отминало това време но колхозниците решиха, че ше се връщаме 100 г назад заради тяхното мислене, че 21 век ше превземаш страни заради болните комплекси на едно джудже. Вместо да се инвестират тези пари в образование, медицина, иновации и т.н за да се защитим от азиатските орди ще трябва да инвестираме в железа за оръжия

23

Ел Калкулатор,

преди 4 месеца

Не плаши така евроатланшитите,че ще се наричат вече кафявопаветници :)Ако върнат казармата,ще останем без нужното количество неолиберазтия за София Прайда...

22

ФлякФ

преди 4 месеца

Само след един месец в казармата, аз ревях и мрънках за уволнение... Само веднъж ми опряха цевта на калашника в главата, веднъж останах без вечеря, няколко пъти ме гонкаха... Не са ме набили нито веднъж, но ме заплашваха няколко пъти.

21

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Благодарение на Украйна, която показа на целя свят, че са нужни много войници за да се тбраняваш в България ще има задължителна казарма. Който не иска кзарма терминал едно или две да хваща пътя. Слава Украине!

20

Анонимен

преди 4 месеца

България трябва да има не повече от 3000000 население, за да не търси военно решение на балкански проблеми.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Мелсън, ти на колко ракия си ве? 1 милион войници можем да имаме от 5 милиона население?

18

Анонимен

преди 4 месеца

Да, трябва да имаме армия, не казарма за промиване на детски мозъци.

17

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

В България казармата трябва да бъде задължителна. Иначе всеки може да ни завладее за един месец. Войната в Украйна показа, че 30 хиляди военни дават фира на месец. Значи при евентуална война с който и да е съсед ние няма да имаме нито един офицер или войник след един месец бойни действия. Ако имаме задължителна казарма, можем да се отбраняваме с години, защото ще можем да мобилизираме един милион войници. Един неподготвен войник е по-опасен и от врага. Той ще те гръмне погрешка. В гръб.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Добре, че разпуснахме тази глупост армията.Като всичко в Бг и тя беше жалка диващина.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Тука в *** само да чуете тропота на турската армия и всички ще хукнете към любимите степи на любимите ви ват...ници!Ама и там няма да ви приемат вече,щото ви имат за изменници и предатели(което си е напълно вярно)! Така че дръжте се примерно и не провокирайте малцинствата!Свьрши се със царството и царуването ви!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм сигурен че половината от пуберите и които вече не са пубери, но дето не са ходили в казарма, ако им връчат повиквателни да служат и ще се разреват все едно влизат не БГ армията а в затвора. 100% съм сигурен. Толкова изнежени разлезени мамини синчета са.

13

Анонимен

преди 4 месеца

до 14 Що слагаш всички под общ знаменател които са ходили в казарма ве, кравар? Никога не съм разправял истории за периода на военната ми служба защото това беше най- идиотското загубено време през живота ми, кравар! Но искам ей такива като теб пубери да влязат в казарма и малко да изпитат онова което сме изпитали всички които сме ходили в казарма.

12

Анонимен

преди 4 месеца

В България е пълно с елементарни дъртаци на които най голямата им гордост в живота е че са ходили в казармата. Тези хора не пропускат възможност когато седнат на маса или в компания да разказват тъпите си истории от казармата. Повечето от тези са и настоящи рубладжии, симпатизанти на Путин и си мечтаят отново да паднем под руско робство. Според тях по времето на комунистическия режим в България е било много хубаво.

11

Анонимен

преди 4 месеца

2 години казарма за вас, форумни пубери, че да видите и усетите какво е да си войник! А не да драскате тъпотиии за войната в Украйна.

10

Анонимен

преди 4 месеца

до 10 Пиели са карбит може би само ей такива страхливи пикльооовци като теб!

9

До пияница мистик

преди 4 месеца

На вас гейовете ще ви хареса в казармата

8

Анонимен

преди 4 месеца

Аз искам и тук да се върне казармата, че всички тук пикльооовци с жълто на устата пуберчета дето коментират войната в Украйна да видят какво е поне да държиш автомат в ръце и какво е да ставаш сутрин зимно време да правиш физ зарядка на плаца и след това да копаеш окопи на учение. Изнежени мамини синчета пред комютрите сте 90% от тук пишещите дето не са били в казарма. Пикьооовцииии!

7

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Хммм, подготвяте ли ни за връщане на казармата? Чудя се защо ли..." ------------ щото хохлите са на приключване.

6

Само

преди 4 месеца

Един подпис на един голям Янки, и...турската армия от осма ще отиде в Кюрдистан. Турция е велика, благосарение на САЩ. Ако се наложи, като си изтеглят и предослоцират американското въоражение-Турция=Анадолия.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Казарма 2г. за бг - КЕЧ за турци и римляни :)))