64

Анонимен

преди 5 месеца

До ПЪК НЕ МРЪТ, така е като не работиш цял живот и няма началници да ти тровят нервите, не мислиш за пари и тн. Стреса е фактор номер 1 за продължителността на живота.

63

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 3 - Има хора, които са напълно адекватни на тази възраст. Помня един възрастен мъж, когото видях през пролетта на 2011 г. Движеше се бавно и изглеждаше крехък, но нямаше нужда от чужда помощ и беше интересно да се говори с него. Казаха ми, че преди няколко месеца е навършил 100 г. Човекът беше дошъл да присъства на опелото на своя бивша колежка, доста по-млада от него.

62

До 63

преди 5 месеца

Оратор и лидер, популист ли означава?Кредита ясно е за пред НАП! Ти не виждаш ли че този непрекъснато повтаря пропагандните клишета на Кремъл, едни десетина думи? Аз съм от Варна и го помня като беше от ВМРО, съвсем друго говореше,,оратора"! Айде и ти малко излез от дупката си!

61

До Анонимен 55

преди 5 месеца

Какъв фашист е царят, бе?! На колко ракии си вече? В онзи сложен исторически момент цар Борис е постъпил по най-изгодния за България начин. Германците са искали да стъпят на българска територия. Ако им се бяхме опрели, какво щеше да стане? Знаеш ли за по колко дена са били прегазени и югославяните, и гърците? Знаеш ли какви жертви са дали? Царят ни спести това, осигури ни изгодни търговски договори с Германия и присъедини наши етнически територии. Можем само да мечтаем за друг такъв държавник.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Да е жива и здрава!

59

Анонимен 8

преди 5 месеца

Честит Рожден Ден Желая здраве сила енергия

58

До 62

преди 5 месеца

С 2та декара си попрекалил, 170м2 етаж от блок??Видях къщата, нищо особено. Много българи имат такива имоти по селата. Той я е купил с кредит за към 200хил. евро, има голама заплата, може да си го позволи. Това колко е поскъпал сега няма отношение, п оследните години всичко поскъпна. Не виждам нищо срамно в тази история, вместо да завиждаш запретни ръкави и излез и ти от твоята дупка. Ако си поне наполовина брилянтен оратор и лидер като него, ще успееш

57

До 61

преди 5 месеца

170 квадрата е къщата му, малко ли е, това е един етаж на блок ? Двора е към 2 декара, тесен ли е? Съсобственик е жена му, уредничка в музей на МРЗ, сега директор на верига детски градини финансирани от фондация ,,Америка за България", зет като мед!Имота на пазарни цени удря милионче и нагоре! Скромно е!

56

Анонимен

преди 5 месеца

Ми що да не става на 91 години ? Работа пипнала ли е ?! То и без това от работа се става гърбат , не богат ...

55

извън темата

преди 5 месеца

До За русофиликакво имение?170м2 къща, която дори не е самостоятелнар, с малък двор.Тсва ли наричаш имение? Да ти имам стандартите, ***. В БГ само злобари и завистници

54

Анонимен

преди 5 месеца

48 Защо ДАНС,НАП,НОИ и прокуратура, не го проверяват? Някой да подаде сигнал, ако държава няма.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Тия благородници са като преживелите холокоста под 90 няма умрели

52

Кенефини

преди 5 месеца

Абе, цар , цар , ама другарете партизани , като "излязаха" от гората , казаха : "Нема цар , нема мар , има партиен секретар !! Точка ! И сложиха такава дебела точка на България, че още си стоим на точката.

51

Анонимен

преди 5 месеца

54 Българското царско семейство е в родствени връзки със световното, с европейското, монархическо семейство т.н. Затова членовете му, имат /признато от сега действащите монархии/право, да използват титлите си. Това е отговорът. Но, за теб е трудно да схвонеш, за какво иде реч. Трудно четеш също, незнам как се справяш с интернет.

50

Анонимен

преди 5 месеца

До 35До АнонименБорис не е цар, а фашист)))Фашист па неще да иьтреби евреите и армията да се бие със СССРто.Нещо повече България е единствената държава от Тристраният Пакт която не прекъсва дипломстическите отношения с Мацква. И за награда комунистите се изгаврят с гроба на цар Борис.

49

Анонимен

преди 5 месеца

51 Като българска гражданка, Мария Луизиана може да ходи, където си поиска. Тай-вече в родната си България. Тя е родена в България, както й баща й Борис III, български цар.

48

Родител

преди 5 месеца

А на кое княжество е княгиня въпросната Мария Луиза ? Това ли е професията на княгинята - княгиня ? Как няма да е още жива - на 91 г. , като през живота си не е вдигала по-тежко от лъжица и вилица ? И все е яла скъпа , качестгвена храна ? Тя и днешните лигльовци, които управляват България живеят в разкош,който им е осигурен от каскетите , които крадоха народа 50 г. !!! А днешните искат повече да крадат ! И успяват , защото ги търпим !!!!

47

Анонимен

преди 5 месеца

51 Българското царско семейство е в родствени връзки със световното, с европейското, монархическо семейство т.н. Затова членовете му, имат /признато от сега действащите монархии/право, да използват титлите си. Мария Луизиана е родена в България. В България е роден и баща й, има всички права на българите. Престъпната БКП/БСП/ДС щедро раздаваше български паспорти на съветски и руски джелати, шпиони и диверсанти, които нямаха нищо общо с България, освен, че бяха нейни окупатори.

46

Анонимен

преди 5 месеца

България е република. Ако иска да я почетат да ходи из арабските монархии. О-о-о, забравих, че там ще трябва да си плаща повечко за присъствие.

45

Папагалът

преди 5 месеца

Сигурно ще пие вино и яде кисело мляко. По стара "кобургска" традиция.