161

Щерю

преди 4 месеца

САЩ и Великобритания са финансовата и военната мощ на юдео-ционистите! Тези държави за това са били създадени и ръководени от различни масонски, и тайни общества - за да обслужват най- покорно интересите на евреите! И антиционизмът не е мракобесие, а проглеждане, след дълъг мъртвешки сън на Европа! САЩ и Великобритания са се посветили на една кауза и тя е - унищожение на цялото християнство, и власт на юдеите над целия свят! Това е еврейски фашизъм в най- висша форма! Антихуманност на ентастепен

160

malgiorno a tutti

преди 4 месеца

"При нощната атака близо 800000 са се изпарили, а други 500000 се водят безследно изчезнали. Част от пустинята е остъклена безплатно." :]

159

АМИ, ДА....

преди 4 месеца

ТЕРОРИСТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТРЕБВАТ--- ТЕ ПРЕЧАТ НА СВЕТОВНАТА ТЪРГОВИЯ И СВЕТОВНИЯ ПАЗАР!!!!

158

Анонимен

преди 4 месеца

Копейките вият и *** но едно е да удариш терористи, които тероризират МЕЖДУНАРОДНАТА търговия с които няма как и не се водят преговори, друго суверенна държава с пълномащабна война.

157

Анонимен

преди 4 месеца

Каквото и да се дъвче тук. При това повечето коментари са неадекватни и несвързани с темата. Отвлечени са невинни българи със семейства, а те нямат нищо общо с джихадистките или ционистките войни. За това трябва да се мисли. Макар че държавата ни е мъртва, понеже няма общество, а индивидуални двуноги.

156

Анонимен

преди 4 месеца

За гражданите на Йемен, САЩ са освободители. Хутите са шиитски терористи, които окупираха 1/3 от страната и от 10 години нападат законната власт и останалото население. Друг разбира се е въпросът, че американците не ходят да 'освобождават', а си гонят техни интереси. Не бъркайте обаче терористите хуси със законната власт и нормалното население в Йемен.

155

неразбрал

преди 4 месеца

За гражданите на Йемен, ФАЩ не са ли агресори ,терористи и престъпници?За ФАЩ няма ли закони ,съдилища и международни правила?До кога краварите ще се подиграват с целия останал Свят?Нашите държавници нямат ли мнение по въпроса , или са заети с обгрижването на *** краварски задни части?

154

Анонимен

преди 4 месеца

Хутите-мутите, дрън-дрън. Както винаги, става въпрос за сблъсък на сериозни геополитически интереси. Или по-точно, откъде ще мина световния стокообмен, и откъде няма да минава.

153

1

преди 4 месеца

За дннешният ракетен удар на ВС на РФ, според ВСУ седем X-101 са били свалени (свалени са или са паднали, след като са прелетели цяла Украйна отваряйки няколко позиции на ПВО наведнъж, които по-късно са били ударени, няма значение. Важното нещо е, че са паднали и да бъдат записани като свалени). Техният малък брой и дълъг полет показват, че най-вероятно поне някои от тях са били "примамки", чиято задача е да предизвикат атака срещу себе си и по този начин да помогнат на руснаците да поразят системата за ПВО. Всичко е по-интересно с X-59.

152

Анонимен

преди 4 месеца

Насилници и убийци има във всички народности!

151

Анонимен

преди 4 месеца

Онея хвърлят пиратки а тия ги натегат с оборудване и ракети за милиарди. Кравешките овънца са точно такива мишоци

150

Анонимен

преди 4 месеца

Със сигурност са бомбардирали болници и училища . Краварите друго не умеят и не смеят

149

sev

преди 4 месеца

Чичо Сам с голямата тояга, няма оправия иначе. Ония диваци ще затворят червено море и цената на петрола и не само ще хвръкнат до небесата.

148

Анонимен

преди 4 месеца

Като не могат да играят с връстниците си, пъзльовците с комплекси се закачат с малките.

147

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Фууууу пак американците се о......ха,мирише из целия свят!Гудбай америка!

146

Анонимен

преди 4 месеца

Аз преди карах само бензин, и постоянно се разваляше и само се харчех за ремонти, а от както карам илектрик вече никакво ремонти не правя, илектрик изобщо не се разваля.

145

Анонимен

преди 4 месеца

Електромобилите са най-евтини са подръжка, но пpocтите Hertz не могат да го разберат това нещо и ще продадат 20 000 електрически автомобила, преминавайки към автомобили с бензинов двигател поради слабото търсене и високите разходи за ремонт.

144

1

преди 4 месеца

139. Електромобилите имали скъпи ремонти? То е точно обратното. Имам електромобил и за три години и над 120 х. км единственото, което съм правил е да го зареждам в контакта. Абсолютно никакъв ремонт не съм му правил. Хем не е нов. Преди това имах един дизелов *** на 4 години и под 100 х км, направо ми беше разказал играта. То не бяха дюзи, то не беше турбо, то не беше съединител и всякакви други подобни екстри.

143

Анонимен

преди 4 месеца

159,виждал ли си кораб?

142

:)

преди 4 месеца

Тоест САЩ сега пази бъгарските моряци, за да не попаднат в плен на пирати. Ако ги нямаше САЩ чудя се кой щеше да ги пази?