79

Анонимен

преди 4 месеца

от 79 до 76 леле колко си ттъъъп.... Филмът се казава "Крахът на Третия Райх" и това забележи е НЕМСКИ филм, смеееешник. там няма измислици и пропаганда, смееешник.

78

Анонимен

преди 4 месеца

до 76 Леле колко си смееешен. Много ясно че съм искал да кажа самоубил се е но преди това гръмва жена си, а немските войници запалват телата им поляти с бензин за да няма улики че това са телата на Хитлер и Браун. Гледай малко филмът Третия Райх. Оня със 74 ти пост е гледал точно този НЕМСКИ игрален филм и където бърка Хитлер с един от генералите му където жена му на генерала отравя децата си. Кой е тъъъъпия, смеееешник? Хем не можеш да четеш хем намираш кусури в другите, смееешник! Муахахаххаа

77

Айде на Бас

преди 4 месеца

че Самите ЮдеюСемити са си ги Налепили - имаше такива Случаи в САЩ - камерите показаха, че ЮдеюСемитите ги Лепят, а после същите - се Оплакват! Стари ЮдеюСемитски Номерца, че те и Исууса, хем техна Кръв беше, го Продадоха и Продадоха за 30 Сребърника!!

76

Без сътресения

преди 4 месеца

1. Ако някой тъгува за някого, защо да няма право да му направи некролог? 2. Ако някой не желае некролозите на определени лица да бъдат лепени по вратите и стените му, да напише едно съобщение "Лепенето на некролози тук е забранено".

75

леле колко си тъп...

преди 4 месеца

Не е отровил децата! Той просто няма такива! А следващия се шегува... Самоубил се а след това гръмва и жена си... Пък руснаците го запалили за да скрият ДНК?? 1945г??

74

Анонимен

преди 4 месеца

до 74 Вярно е че се е самоубил, след това гръмва и жена си, но след това немските войници копаят ров, хвърлят телата им в него и ги поливат обилно с бензин за да не остане и унищожен безследно кокал заради ДНК експертиза ако се прави от руснаците след време. Те и затова руснаците и не намират такива кокали в Берлин.

73

вижте снимката

преди 4 месеца

тоя се е самоубил . отровил е децата си . жена му браун я гръмва . останките му руснаците дават на прасетата , и така изчезва от света . Изоставен , унизен , за резил на германския народ . роден за да нахрани свинята . в архивите са живи пише за съдизма в лагерите на смърта , масовите избивания, блиц крика , амфетамините в кръвта на онези 57 девизии танкова техника, мотострелкови , пехотни девизии .

72

Анонимен

преди 4 месеца

Гузни негонени бягат !

71

Анонимен

преди 4 месеца

до 69 Значи ако си подстриган нула номер си агресивен и без интелект? Тя косата на човек ли го прави да е културен и спокоен и да има интелект, че не можах да ти схвана смахнатото заключение?

70

разрушителна идея

преди 4 месеца

Нацизма е грешна идеология. Колкото пъти е била опитвана, всеки път се е провалила. Нацизмаза да съществува има нужда от враг -> "ние срешу тях и така докато накрая ни убият." В едно изречение това представляват нацистите - психопати убуйци обречени на смърт. Днес се дава почва, защото предипни години много обществото залитна в другата крайност на прекомерен либерализъм и прекалено законово даване на права на групи. До национален-социялизъм може да се достигне и през социализъм - либерализъм

69

Анонимен

преди 4 месеца

Абсурдно е децата на комунисти да се възприемат за нацисти. Кварталите Сухата Река и Хаджи Димитър е създаден от комунистическото разселване на работници от провинцията. Там са послушни работници от комунистическата партия.Сега децата и внуците им са фенове на ф.к. Левски и се възприемат за нацисти. Като цяло са агресивни,без интелект и престъпници. МВР трябва да поработи там и в училищата. Отличителни белези: Нула номер подстригани и с черни дрехи.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Чекайте, ами ако бе поставили некролог на некой евреин, па ли ще да е антисимитизъм?

67

Анонимен

преди 4 месеца

Според мен МВР трябва да си смени полицаите и началниците им в рейона на стадион Герена- квартали Хаджи Димитър и Сухата Река. Там е извор на нацисти и престъпници.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Това са хора без интелект. Убеден съм,че даже не знаят нищо от автобиографията на Хитлер. Това го правят само за тартора си ,че са послушни. Не че тартора знае нещо. Той знае само да разпространява наркотици и омраза. Това са от групата на същите, които пребиха бездомната жена в ж.к. Сухата Река. Зарибяват деца между 10-12 години. Свързани са с отбора Левски. Нека МВР да поработи в района на стадион Герена.

65

Анонимен

преди 4 месеца

Ивелине, взимай си историческия парк и марш при Хитлер да му правиш компания.

64

Анонимен

преди 4 месеца

До Исторически парк Хайл Гитлер Ивелине!!!

63

до 57

преди 4 месеца

Щеше да е по-голямо шоу, ако бяха сложили плакат с лика на Хитлер на еврейската синагога и отдолу да напишат "Тази година Фюрерът ще отпразнува 135-я си рожден ден някъде из Латинска Америка." :)))

62

Анонимен

преди 4 месеца

До сс Русофилите харесват каквото им платят от пАсолството.

61

Таралеж Накълбо

преди 4 месеца

Изключително креативна нация сме. Ако си използвахме интелекта правилно, щяхме да сме световна сила. Вместо това...

60

Исторически парк

преди 4 месеца

ХИТЛЕР БЕШЕ ПРАВ!