52

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 45 - Хубави и здрави там няма. Има само деца от един определен етнос, а те са с вродени малформации поради инцеста, който при тях е традиция, а също и поради крайно нездравословния начин на живот, воден от биологичните им родители - мръсотия, евтина дрога, алкохолизъм, болести, раждания в детска възраст и т.н.

51

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 46 Даваш примери от Скандинавия. При нас е друго. Една етническа група живее благодарение на бизнеса с деца - продават новородени в Гърция, взимат по няколко хиляди лева помощи за тези, които остават при тях, после раждат още няколко, които биват настанявани при техни близки роднини уж като в приемно семейство. Хватката е да издоят колкото е възможно повече пари от държавата.

50

Сираците вТезиДомове

преди 5 месеца

не са дори и 5% от всички деца. Останалите си имат живи и здрави биологични родители, които спреценили, че живеят добре с детските надбавки и помощите за останалите им деца. Родените впоследствие само им увеличават теснотията у дома. Затова, щом мине периодът на платеното майчинство, тръсват поредното чaxвe на гърба на данъкоплатците. Занапред пак ние ще ги храним, но в добавка към това ще хрантутим и роднините им, които ще предявят претенции да им станат приемни семейства.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Нека позная - по стар швабо-краарски обичай децата ще се дават на чуждестранни и местни изврааатеняци?

48

Анонимен

преди 5 месеца

Кажете го направо , а не по заобиколен начин :ЗАКРИВАМЕ ДЪРЖАВАТА !

47

Анонимен

преди 5 месеца

Ясно ще стане като в Щатите. Държавата ще плаща на тъмни субекти да са "приемни семейства" на такива деца, съответните субекти няма особено да гледат децата, но ще прибират парите. Службите няма да следят нищо, щото в България службите нищо, никога не са следили. ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!

46

Анонимен

преди 5 месеца

Това ще са деца банкомати. В Столипиново вече е практика да се дават децата в приемно семейство - като приемното семейство са бабата и дядото на детето. Има случаи, където са по 3 деца дадени в приемно семейство баба и дядо на децата. Майката и бащата се ветролевят в чужбина. Всичко се знае от социалните. Те много добре знаят, че всичко е търговия. Познавам учителка от едно училище - тя казва,че на тези деца роднините им казват Деца банкомати.

45

Дано

преди 5 месеца

Някой закрие тез продажни душици още преди 25та!

44

Анонимен

преди 5 месеца

Най-гадното е, че въвеждайки ювеналната полиция и закони, ще започнат да отнемат децата на различни семейства по "законен" начин, както им харесва. Най-тъжно ще е с тези деца. Хем ще ги отвличат от собственото им семейство, хем ще ги подаряват на разни извратеняци с връзки и пари, да се гаврят с тях. Това е гадното всекидневие в Скандинавието и западна Европа. Хората са пропищели от ювеналния тероризам на държавните органи там.

43

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 24 Хубавите и здрави ще ги продават на който даде повече, а болните ще ги продават за органи. На Запад има добре изградена система за това. Такива са евро-гейските "ценности". Деца сираци са стока там. И понеже те ни управляват, правят всичко необходимо да са стока и тук. Измислили термин "изведени" - сякаш ще ги водят на разходка, а няма да ги захвърлят на улицата като ***.

42

Чужденеца

преди 5 месеца

По добре да закрият парламента,а депутатите да ги изпратят в приемни бригади на украинския фронт.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Шарлатанова се налапала с купешки лафове и се готви за голямата далавера - търговия с български сираци?

40

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно, значи слагат край и на сираците? Трябва да спестяват пари за Украйна явно, щом главестия Тагаренко и тук присъства на снимката. Но какво ще стане със сираците? Щели да затворят домовете, а после щели да видят дали е възможно грижата да се поеме от... А ако не е възможно, тогава сираците да *** или ги пускат на улицата като Гаврош, който оцелее оцелее, това ли е решението. Целта била да се намерело подкрепящо семейство? А защо първо не намерите подкрепящите семейства?

39

Тъжно

преди 5 месеца

Всъщност става дума за продажбата на български деца сираци в ЕО. Може и да не са сираци, а просто отнети от родителите и. Деца. Деиндустриализация.

38

В.Узунов

преди 5 месеца

Тея пък. Та нали точно в такива домове ходя и за едни стари обувки или кило мандарини топкам чушката

37

Анонимен

преди 5 месеца

При евреите има кибуци.

36

Илиана

преди 5 месеца

Тази Шалапатова, дали смята, че това работи в България. И тя, както и наредят - прави го. Това за нашият манталитет не е нормално. Хубаво беше, когато такива деца бява в домовете. Може да не е било много приятно, но все пак, там се учеха и т.н. Сега не се знае в тези приемни семейства - дали ще ги гледат въобще, дали няма нещо да им направят, или дали ще БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ В ЧУЖБИНА!!! Това е най-важната част! Къде остана човещината? Защо *** такива посегнахте и на децата?

35

нещо не разбрах

преди 5 месеца

Ами ако не успеят да намерят приемно семейство или да интегрират детето в биологичното му такова какво се случва. А и нали освен сегашните деца ще има и още нови. Какво ще се случи с тях.

34

Анонимен

преди 5 месеца

А SOS детски селища какво става?

33

Няма да се реши

преди 5 месеца

проблемът, докато не накараш бхаратеца да заспива на мотиката, с която работи от 5.00 ч. сутринта и няма край на работното време, докато не заработи издръжката на децата, които е създал и които са настанени в приемни семейства. НИКАКВИ ПАРИЧНИ ПОМОЩИ ОТ ДЪРЖАВАТА - парите, които трябва да получи приемното семейство да ги заработва онзи, който е създал детето. Иначе до безкрай онези ще създават на конвейр себеподобни нищоправци с цел чрез помощи от нашия джоб да се храни цялата роднинска пасмина.