18

Анонимен

преди 4 месеца

Айде евете се всички политичати узаде

17

Анонимен

преди 4 месеца

Стоянов лъже 1во РПУ е компроментирано време е за смени!

16

Анонимен

преди 4 месеца

Ама тая само приказва и никаква работа не върши.От къде се взе изобщо?!

15

sd

преди 4 месеца

нови избори и тази няма да е в съвета!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Ако не се разделяте и карате помежду си в лявата коалиция, имате потенциал за повече!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Направете всички един план за бъдещо управление, както правят в други държави, например някои западни държави, Китай и други, правят план с години напред, дори когато правят коалиция, с дни уточняват какво точно трябва да свършат, вие пък си направете план за София на местно ниво какво трябва да се свърши и който план, всеки властимащ да спазва, за да ви върви гладко управлението!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Ваня е чудесна за местна власт или кмет, но не повече, прекалено чапат характер притежава и жажда за власт, за самоизтъкване, самозабрава, не е и толерантна към околните от момента в който взе властта, има и доста положителни черти, които ще и помогнат в местната власт, борбена е, но не повече от местна власт, няма как да надскочи себе си и егоизма си.

11

Анонимен

преди 4 месеца

До 1....Къде си видял , римлянин да работи за благото на обществото Като пишете коментари , поне бъдете реалисти.Има една приказка, като видиш римлянин , удари му един шамар.Той знае защо.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Ванче, кажи за имота , който си купила в община а София за 3 лв. кв. м.Медиите може да мълчат по този казус Но ние знаеме.Збаеме , и че си кукла на конци по тоя въпрос.Такива персони като тебе ги задължават да говорят това , което не мислят Но са длъжни.По ред причини Например .Всички персони със такова минало ги държат с досиета.Почти всички на ръководни постове

9

Анонимен

преди 4 месеца

Ванче, трябваше да касирате изборите, защото имаше много измами. Вие се ослушвахте и накрая завърши с пръст в уста! Чакаме другата социалистка на следващите избори.. явно че няма да си ти!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Олово за всичките от СОС.

7

Анонимен

преди 4 месеца

И във връзка с коментара на българите които непознавам и не се оприличавам с тях ,абе нещастници вие в Сащ били ли сте поне за седмица,Канада?.Бразилия?Франция?Германия?.Хора пиите си хапчетата

6

Анонимен

преди 4 месеца

Маълъта си и е маалъ

5

До 10

преди 4 месеца

Брат'чед,не се обиждай,де,тя се гордее с произхода си,даже дава пример на останалите от вас,как от нищо става нещо.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Мъката на ромката е,че не стана кмет и сега не може да си плати кредита от 350 000 лв.Затова хвърля л..на наляво и надясно от елементарна злоба и завист,присъщи на хора с нисък интелект и лошо възпитание.

3

А бе,

преди 4 месеца

...Ванче, те цяла София излъгаха,пък вас няма да излъжат! Единият върти ченгеджийските номера, а другият ...к'ските! А ти се наби в най-престъпната и продажна партия за последния век, така че не се жалвай! Едно време с Жан Виденов си избърсаха зацапаните ***, същото ще направят и с тебе! И с тоя болшевишки порив, дето те тресна, не си за никъде!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Тази пък. Голяма работа, 45 милиона. Терзиев е богат човек. Големец. С него трябва да се говори за големи работи, а не за някакви пършиви няколко милиона.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Вместо всички политици и общественици да работят за благото на българския народ и държавата, да просперираме финансово и морално, да се измъкнем от последните класации на Европа, те само се нападат, ровят си в кирлвите ризи, някакви лични кавги, не знам какво си, той повече окрал, онзи повече събрал! Аман! Аман!