51

Дипломат

преди 4 месеца

Демонтажът на бюст-паметника на граф Игнатиев засега няма общо с официалната политика на варварите от сглобката. То обаче е естествено продължение на разрушаването на Паметника на съветската армия в София и е знаково за неофициалната политика на режима на Денков, провеждана под диктовката на Посолството.

50

Анонимен

преди 4 месеца

време е и руското посолство да го събаряме.

49

дедо ви

преди 4 месеца

само да кажа на ссср посолството че комунистите унищожиха истинската русия с преврат и убийството на царя на русия . ссср се преименува на русия за да могат сега да се окичват с подвизите на истинската русия . и въпреки всичко твърдя че русия не ни е освобождавала , просто битката между турската и руската империи са се случили в границите на България , а не че руснаците са пропътували хиляди километри специално за да ни освободят .

48

подмяна

преди 4 месеца

паметникът е създаден във времената на Царство България. тогава не сме били съюзници с руснаците в няколко поредни войни, и въпреки това е устоял. а сега някакви почитатели на мъжко мляко се квалифицират като патриоти чрез събаряне на паметници, докато обясняват как патриотизмът бил отживелица и руска хибридна атака.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Вие знаете ли, че този "граф" е основният виновник Левски да бъде обесен? Защото Левски много добре е знаел, че руснаците, след като ни "освободят", веднага ще ни заробят. Иначе Левски турците са го съдили като обикновен дребен престъпник и ако не е бил Игнатиев, го е чакала присъда от най-много няколко години в Бялата кула в Солун, нямало е да отиде дори в Диарбекир...

46

Анонимен

преди 4 месеца

Приятелки еднорози,пишете още,че нормата висока!

45

КВА РЕАКЦИЯ, БЕ....

преди 4 месеца

...ПАК ЛИ ЗАПЛАХИ ОТ САНКЦИИ И КОНТРИБУЦИИ....ХАХАХАА

44

Анонимен

преди 4 месеца

Щом е психично болен ще да е някой от възрожденците. Те до един са изфъскали. Единствения, който има интерес от този конфликт и синагогата е Копейкин, за да има за какво да реве и да насъсква останалите, които не си пият лексотана редовно.

43

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен .... Трябва да бъдат унищожени такива като тебе !

42

грамотен

преди 4 месеца

Като чета коментарите, стигам до извода, че много хора нямат елементарни исторически познания, а има толкова много историческа литература. Четете, ограмотявайте се, невежеството не е основание за гордост.

41

Чакай малко,

преди 4 месеца

...че то нали комунистите начело с Ленин се саморазправиха с тия, които ни освободиха ? Путин още се кланя на Ленин! Даже за "светец" искаше да го обяви! Защо са се загрижили за паметниците на царска Русия?

40

Анонимен

преди 4 месеца

Всички евроатлантици са психично болни и ги радва единствено унищожението и разрухата

39

Анонимен

преди 4 месеца

- Тате, ако комунизмът не работи защо има хора, които го поддържат?- Защото и те не работят, сине.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Игнатчето и подобни паметници които на хора които са имали заслуга за унищожаването на български революционери и хора като цяло трябва да бъдат унищожени !

37

Анонимен

преди 4 месеца

Че какво го дразни нео-съветския съюз отношението към Руската империя? И руската федерация и съветския съюз са срам за тази империя.

36

Анонимен

преди 4 месеца

И задушават Европейското развитие на България чрез своите марионетки в малка, разпокъсана България от Сталин. Така, че освобождениети на БГ е изиграло роля за възстановяването на език и култура на българите.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Този паметник е бг собственост и ще правим каквото искаме с него.

34

Анонимен

преди 4 месеца

След Освобождението на България от турско робство, цар Александър втори е дал свобода на България и е оставил Александър Батенберг да управлява БГ. Първата лампа в тъмната поробена България е светнала при него!! Но, за съжаление не задълго!! България е тръгнала по Европейски път на развитие!! Това е стреснало братовчедът Александър Трети, който с помощта на турция убиват Александър втори!! Той прогонва Александър Батенберг от БГ. От тогава наследниците на тези мракобесници се възпроизвеждат и за

33

От фашистко

преди 4 месеца

Правителство, какво се очаква?!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Знаят ли българите кой е Граф Игнатиев?! Той е бил винаги срещу България в полза на сърбите, той никога не е искал да има самостоятелна България, а е искал задунайска губерния. Хора четете истинска история, а не тази която ни пробутват комунистите и руските слуги.