51

в ЕС не щат русофили

преди 8 месеца

Граф Николай Игнатиев, които пише с азбуката, която му подарихме, ни нарича племе, което трябва да е послушно оръдие на руската политика. Той повлиява за обесването, а не за затвор за Васил Левски, който иска българите сами да се освободим както гърците, румънците и сърбите. Левски предупреждава, че мнимите освободители ще ни заробят. Раковски: мъки чакат всеки българин, влязъл в железните нокти на Русия. Ботев: Русия с радикални средства се стреми да изтрие от лицето на земята българите.

50

Ямболски цървуль

преди 8 месеца

Сланинкова е като всички останали в парламента.Лъже като Юда и краде като Бони и Клайд.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Нинова се оказа по-мъж от мъжете. Но управляващата и з мет изобщо не се интересува от народа. Важно е да приберат парите по европроектите, да "заработят" комисионните от държавните сделки.. да приватизират съдебната система..

48

999

преди 8 месеца

Много е смешно когато Нинова, Бойко или някой от ДПС критикуват сегашната власт как били съсипвали нещо. Сегашните имат много дефекти, но са във властта от няколко месеца, предишните са във властта от десетилетия и видиш ли некай друг е виновен за това , което не е свършено от тогава

47

Някой

преди 8 месеца

Другарко Нинова колко от вашата антибългарска партия са си купили руска кола, или някаква руска техника или нещо каквото и да било руско , сигурен съм че никой . За вас Русия е единствено далавера и пари !!!?

46

Анонимен

преди 8 месеца

За да се интегрират бежанците трябвало да се забрани "АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ". Не трябвало да се причинява неудобство на бежанците от Сирия и Афганистан да учат "АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ". Тези от Свободна Европа ще ни заличат. Може утре да поискат да променят текста на "Аз съм българче" с "Аз съм сирийче". Предателите от сглобката ще се наведат и ще замълчат. Само бой ще спаси България от тези престъпници.

45

не нам

преди 8 месеца

Не дръж на тия работи , всичко вече изглежда поза , напразни опити за възползване , иначе всички сте долни изменници , ЕС е проект на САЩ за икономическо източване на Европа и употребата и за т.н " стратегически интереси на САЩ " . Всички вкупом сте недалновидни и продажни .

44

Анонимен

преди 8 месеца

Рафи се прибра у дома си в Щатите, а другарката пак скочи на амбразурата. Това го гледаме всяка година!

43

Бг Гражданин

преди 8 месеца

|{ у р з а БСП

42

Анонимен

преди 8 месеца

Мухахаха, народът това си е избрал!!!

41

Историк

преди 8 месеца

Направиха ри комунистите атентат в църквата света неделя?Ако да значи са военно престъпници

40

Гуцаната крадец

преди 8 месеца

Бенчо беше арестуван с наркобос Гошо Гергов Пуската слуга ощети държавата с милиарди

39

мак

преди 8 месеца

Написах, че по отношение на мигранти Нинова е права и ми изтрихте коментара. "Благодаря" на днеска.бг, този "стожер" на свободното слово.

38

Георги Сфиренски

преди 8 месеца

Най обичам да правя 69 с русофили

37

Анонимен

преди 8 месеца

Дъpta пapaнtи0, твоята партия каквото е направила на България и българите е не предателство а геноцид. Мълчи ***, кръвожадна кykyмявке

36

На червените кхмери

преди 8 месеца

Обрали България през комунизма ко пеленцата им изчадияадови са всичките в Америка и на запад а не в любимата им Мацкфа!

35

Анонимен

преди 8 месеца

Крякат всички руски жаби,ама от натовски държави.

34

Не ти ли е ясно

преди 8 месеца

Нинова подай ОСТАВКА от поста шеф на БСП, жените в България нямат никаква тежест!

33

аа1830

преди 8 месеца

Корнелата се дърви само когато е извън власта, когато беше на власт не изнесохме дори и един коршум за Украйна....

32

Лека вечер

преди 8 месеца

Полицията в България е виновна защото е крайно корумпирана, тези същите са засичане в Белград и Виена да изпълняват мокри поръчки през 2021-2023 година!