50

Анонимен

преди 4 месеца

...щот ем си плащат, ем ги проверяват.

49

Kaкво искате от

преди 4 месеца

бандитска държава? Тази държава смята, че в международно отношение може да се държи към партньорите си както със собствения си народ чрез рекет! Понеже мисля, че познавам йошитата (австрийците) реакцията, ако има такава ще бъде някаква нота, но недай си боже да си с пет километра отгоре на аутобана и с българска регистрация! Ще четем с невярващи очи изцепките на австрийската пътна полиция! 180 метра австрийски аутобан без винетка на границата между Бавария и Австрия са между 400 и 600 евро с адв

48

Анонимен

преди 4 месеца

Преди 3 години , ходих на екскурзия до Амстердам - егати ужаса! Пари дадох да отида в тази ***! От тогава съществува линията София - Париж , на север от тази линия няма да отида , пари да ми дават!!! Та Австрия и Виена никога не са били и няма и да бъдат място, което да посетя!! Само ,че и нищо Австрийско няма да купувам, санкции имат и всички Американски стоки от моя страна, от 2022г.!!!

47

Караконджул

преди 4 месеца

Всички австрийски граждани, които идват в България или искат да минат транзит, да се подлагат на задължителна 24 часова строга карантина, защото могат да пренасят опасни вируси.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Мухахаха, народът това си е избрал!!!

45

пасарела

преди 4 месеца

Има стари български поговорки !! Но най ми харесва "" както те , така и ние "", толкова е просто и логично !!

44

Анонимен

преди 4 месеца

Не ползвам омв и не купувам от билла вече години. В Унгария омв безиностанциите също пустеят.

43

Жужи

преди 4 месеца

Всеки австрийски камион на българската граница да се разглабя до последното болтче, за да се гарантира, че не се превозва от тях контрабанда. На влизане и на излизане.

42

Ники Въргалото

преди 4 месеца

Тея австроунгарци големи кухари излезнаха.

41

Ivan

преди 4 месеца

"Бойкотът като цяло не води до решение, а причинява щети, коментира Филип Купфер"-а вашия бойкот за влизането ни в Шенген води до ползи за България ли,само да попитам?!Сега като ви гледат под лупа на всяка крачка е кофти,нали.А в последните 12 години какво правите вие-същото.И след всички проверки,при нас всичко е наред,а вие измисляте нови условия.Ние сме си вкъщи,ще играете по нашата с.вирка и не сме длъжни да ви пълним джобовете всеки ден!

40

Мими

преди 4 месеца

Ние с мойте приятелки решихме от днес да не купуваме нищо от била и омв.

39

Ти да видиш..

преди 4 месеца

До Анонимен 29 То хубаво , ама у нас няма големи търговски руски вериги , да ги бойкотираме за войната.Че и малки няма. Путин казва че са си самодостатъчни.

38

Инспектор

преди 4 месеца

Проверките на БАБХ са регламентирани със заповед веднъж на 6 месеца , ако няма констатирано нарушение. Ако има предписание се дава срок за изпълнение и се проверява. Ако има тежко нарушение по ЗХ се налага акт за констатирано нарушение и проверките са по чести. Преди празници и по време, проверките са повсеместни.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Аз омв и билла съм ги задраскал от години поради ниско качество.

36

Хахо

преди 4 месеца

До 29, затова бизнес имат само родата на общинари и политици

35

Ме учудва

преди 4 месеца

Самите дойчовци искаха засилени проверки и нека да са в рамките на закона.Друго ме учудва. Защо тия вурстове са ни на втория крупен партньор след като 3 пъти ни прекарват- и в Сръбско-българската война, Междусъюзническата и Първата световна и ни нтресоха Кобутгите.

34

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 37. Да не си чакал

33

Анонимен

преди 4 месеца

Била отдавна съм ги бойкотирал. Веднъж направих грешката да си взема замразено пиле от там и вонеше на леш. Плодовете и зеленчуците им са 90% турски най-долно качество

32

Обърнете се към ...

преди 4 месеца

Билла и ОМВ са австрийски компании. Причината австрийските власти да бъдат рестриктивни с българите не е само в миграцията, а в големите мащаби, в които работеха българските ПЕРАЧИ НА ПАРИ по времето на Б.Б. В Австрия, Мароко и Дубай са изпрани огромни средства. Но не само там, също и във Великобритания, САЩ, Испания, Германия, Италия ... Обърнете се към нашия нов всевластен господар ПЕЕВСКИ, докато Сглобката не го е изпрала! Той знае изключително много по този въпрос.

31

Анонимен

преди 4 месеца

До 30 абсолютно сте прав, наистина цените са доста високи, а обслужването е доста под нивото на желаното. Почти винаги ако попиташ нещо някой от служителите се отговаря доста грубо или изобщо не ти обръщат внимание. Била отдавна не е това, което беше в началото за съжаление. Добре, че има много други вериги, които са ниво.