108

Анонимен

преди 4 месеца

До Сатир...Ударих ви минус по погрешка , СОРИ !

107

Анонимен

преди 4 месеца

Ще става и по-зле , американски вестник :''В целият ЕС започва РЕЦЕСИЯ ''!Няма рима , но е вярно !

106

Анонимен

преди 4 месеца

Петков , моето момче.....виж сега.Икономиките ако станат едно със Запада , това не означава нищо.Това , че тук има завод за автомобили, и там на Запад има същия завод за автомобили , не означава , че работната заплата ще е същата като на Запад.Кажи кой ще гарантира , и кога ще настъпи истинската промяна.И дали въобще ще настъпи.Защото не става ясно , кой ще го задължи.Кой ще им нареди моята заплата да е същата като тази на западния трудещ се.Кога най после ще се научите да бъдете близко до хорат

105

Анонимен

преди 4 месеца

Тия сглобки докараха до там народа , че и тия които бяха за ЕС и НАТО , започнаха да се отдръпват ...То бива толкова издънки , но пък чак толкова много не сме очаквали !

104

Сатир

преди 4 месеца

"Променихме Конституцията, с което положихме основите за реална независима съдебна власт. Промяната се случва може би по-бавно, отколкото ни се иска, но се случва." Боже опази ме от простокире, кокорчо, лорелч о и останалата пасмина. Аз ще си заработя парите.

103

Доктор Хук

преди 4 месеца

Тоя сигурно пак е ял пица с кристали,интересно какво взима сутрин

102

Анонимен

преди 4 месеца

Петков се радва за Еврозоната Но не казва какво ще се случи с доходите Основния стимул който държи едни граждани в една държава .Ще има ли уравняване Няма ли да има И ако има , по кои правила.По какъв регламент или механизъм.Това е нещото което управляващите все пропущат...ДОХОДИТЕ....Радостни прокламации от рода на ..,,икономика, брутни продукти, инфлации" не ни успокояват.Хората не ги интересуват дали са европейци или африканци Искат достоен живот.

101

Анонимен

преди 4 месеца

Нов народен съд е неизбежен.

100

ГЕРЕН

преди 4 месеца

ПУ, ПУ ЛИСТ ОТ ЕСЕННО ДЪРВО ПАДНАЛО НА ЗЕМЯТА И ХОРАТА ТЕ ТЪПЧАТ ЗАРАДИ ЗГЛОБКАТА СЪС ГЕПИ И СЕГА СЪС ДУПСЕТО. ПОКВАРЕН СИ.

99

555

преди 4 месеца

Надеждата крепи ба-ла-мите. Докато дишате се надявайте и докато се надявате дишайте и то дълбоко, за частично преодоляване на болката от унижението. Големият П. Славейков още едно време е казал:-" Не сме народ а м-ър-ша , пак ще кажа и с това ще свърша".

98

Анонимен

преди 4 месеца

"Шенген" - безвъзвратна загуба на контрола върху държавните граници"Еврозона" - безвъзвратна загуба върху контрола на паричната политика на българската държава. Заличаване на българския лев.

97

до 110

преди 4 месеца

Замислял ли се,че тези хора са с друга култура,друг начин на живот,че това изцяло ще промени облика на без това разкапващата ни страна?Или егоистично гледаш от собствената си камбанария?Ще се оцъзмаеш,ако не дай боже нападнат жена ти или дъщеря ти,кухар!

96

А теб - затвор

преди 4 месеца

Те чака и народен съд

95

Анонимен

преди 4 месеца

Господи,ние ли криво те помолихме,или ти криво ни разбра?94187

94

Анонимен

преди 4 месеца

Кириле, ще строиш ли нова болница в Ямбол и Сливен, там е много натоварено лятото с мигранти, също е подходящо като ни ги върнат да са там, защото наблизо има много военни да не мърдат, така се действаше и с боята!

93

Бай Дрън

преди 4 месеца

Ще ви пратя снимки след влизането ни в Шенген да видите, че всъщност не влизаме, а излизаме :)

92

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 107 И виетнамците няма да се задържат в Бг. Вземат БГ личната карта и дим да ги няма към Белите страни.

91

Анонимен

преди 4 месеца

Милиционерите убиват хора, охранителите нарязват хора, а К. Петков се хвали, че промяната се случвала. Вместо да затегнат контрола над силовите структури, да въведат европейски правила за зачитане на личността, ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ, демокрацията и гражданските права на хората, те ще слагат... боди камери. Боди камерата няма да спре куката да убие човек, ще въртят и усукват и ще го изкарат невинен, въпреки записа от камерата. Щото са недосегаеми.

90

Анонимен

преди 4 месеца

Руската икономика стана първата в Европа - Путин. "Това е невероятен резултат. Сякаш ни удушават и мачкат от всички страни, но сме първи в Европа по икономически обем като цяло. Изпреварихме Германия и заехме пето място в света".

89

Анонимен

преди 4 месеца

А колко е стафката у Люксембург, коко е стафката у Люксембурк?