27

Христо Христов

преди 4 месеца

Всеки ден когато чуеш за ликвидирани НАТО-вци в хотели в Украйна е добър ден.

26

САЩ чии го търси

преди 4 месеца

В Европа на друг континет? Не сме вече 1945 година! Европа за 80 години не можа да създаде собствена армия и сама да се защитава!! Пари имаше! То не бяха войни в Близкия Изток, Либия, Сирия, Афганистан, Украйна - всички директно или индиректно запачнати и подклаждани от САЩ! И всички бежанци се изсипват в Германия и ЕС !

25

До 25

преди 4 месеца

Даа само 5% от бюджета на Пентагона, 70% от бюджета на ЕС, 50% от бюджета на Германия, 30% от бюджета на България, 10 милиона бежанци на вечна издръжка в ЕС и 500 000 убити и ранени украинци!! Направо супер оферта за САЩ и трагедия за Европа която плаща цената!!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Добра работа свършиха украинците , очистиха света от 300 000 рушляка , а можеха и по-добре.

23

Русия=Психиатрия

преди 4 месеца

Само срещу някакви си мизерни 5% от бюджета на Пентагона, американците ликвидираха цвета на руската армия както и половината им танкове и БТР-и. Това един ден историята ще го нарече сделката на века. Американците освен че не обичат диктаторите но същевременно са и много практични хора. Как да изпуснеш такава добра сделка да отиде на вятъра?

22

Берлин

преди 4 месеца

Всеки 80 години Западът си вярва че Мечката е стара и немощна и ако се съберат като глутница вълци ще я довършат и всеки път Мечката ги размазва! Хитлер, Наполеон, Шолц :)

21

САЩ и ЕС

преди 4 месеца

Са наляли в Украйна от 2014 до 2024 година оръжие и военна помощ да 600 милиарда евро!!

20

Сут

преди 4 месеца

До: Има ли нещо неясно? Със съсед като Русия на Путин даже малко са им доставили! Всичко започна с Крим. Късият в Кремъл иска да е господар на света.

19

Има два изхода

преди 4 месеца

От войната: Украйна да капитулира или са бъде унищожена по военен път

18

Има ли нещо неясно?

преди 4 месеца

САЩ оказват помощ на Украйна във военен план още от 2014-а година, оттам са доставени различни оръжейни системи и превозни средства за армията. . . . . . Нещо не ясно?

17

Анонимен

преди 4 месеца

Много глупаво заглавие. За оръжието медиите няма откъде да знаят!

16

пълни откачалки

преди 4 месеца

Някой настоява част от територията да бъде върната на Русия и конфликтът да бъде "замразен", някой крещи за необходимостта от създаване на армия на ЕС, някой си мисли, че колкото и оръжия да дадеш на Киев, няма да има смисъл, но все пак може да опитат с бойни самолети, някой смята, че тероризмът на Киев с атаки над мирни руски градове ще откаже Европа от подкрепата на украинския режим...

15

бре!

преди 4 месеца

"Вече почти две години Украйна се държи във войната с Русия единствено" - бре, кога почна да се държи, бе? Па нали побеждаваше бе, нали Борел се цепеше за победа на бойното поле, какво стана бе, сега се държели, моля ви се.

14

Анонимен

преди 4 месеца

А какво стана с доставените до сега оръжия са стотици милиарди долара?

13

Анонимен

преди 4 месеца

Eврокочината излезе ли от рецесията?

12

Анонимен

преди 4 месеца

Началният период на третата световна война против Русия - хибридния период - приключи с провала на западния блиц-крийг. В декември 2023 беше поставена точка.

11

Анонимен

преди 4 месеца

За оръжието пишат ,но за жива сила-мълчание.Укрите почнаха да мобилизират жени и да искат депортиране на избягалите от войната.Все едно гледаме документален филм за края на Хитлер.Въпроса е дали Зеленски ще бъде спрян преди да започне да мобилизира деца като него.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Рашняците щом извадиха от складовете Т-55 работата е ясна, сега пстава Лаос да им върне и Т-34 и гейм овър

9

Анонимен

преди 4 месеца

Сатанки, Армати и Су-57 има само по Съюзмлтифилм -

8

Тео

преди 4 месеца

Въх! Гледам Униан, Зеленски се изстипосал и казал - за денонощие унищожихме 16 руски самолета и 23 хеликоптера! Отдолу в коментарите и украинците го базикат - да, да - и 18 хилядолетни сокола и 6 звезди на смъртта! Та, на тоя отбора му е главно от Колумбия с представител Брендо!