262

Анонимен

преди 5 месеца

Колко е несправедливо всичко,което става сега...тази желязна завеса ще е заради лъжите и интригите на Зелето,които навъртя,за да вземе пачки в зелено под масата.Живеехме си добре преди,а сега се очертва на Запад да наложат фашизъм.Искат само да вдигат цените и който протестира веднага го обявяват за "русофил" и какво ли още не.

261

Анонимен

преди 5 месеца

До 271. Като четох статията май глада се очертава да е в ЕС

260

Анонимен

преди 5 месеца

Граф Николай Игнатиев, който пише с азбуката, която му подарихме, ни нарича племе, което трябва да е послушно оръдие на руската политика. Той повлиява за обесването, а не за затвор за Васил Левски, който иска българите сами да се освободим както гърците, румънците и сърбите. Левски предупреждава, че мнимите освободители ще ни заробят. Раковски: мъки чакат всеки българин, влязъл в железните нокти на Русия. Ботев: Русия с радикални средства се стреми да изтрие от лицето на земята българите.

259

Петров

преди 5 месеца

Каква стана тя, пак сме от към женската страна..

258

Анонимен

преди 5 месеца

естествено ще има нова желязна завеса и глад и скръб и путин в едно блато ... колкото до раздяла - белгородска област и калининград ...

257

сънища

преди 5 месеца

каква подялба и какво нато, нито ще се дели нито ще бъде в нато, за Евросъюза, малко съмнително за момента,

256

мислител

преди 5 месеца

За съжаление Украйна закъсня с около тридесет години. Ако по времето на Горбачов се беше отделила реално, както останалите източни европейци от Русия-та, щяха отдавна да са в европейския съюз мирно и тихо, без боеве, без нищо. Но те имаха тогава много друг акъл... А за какво им беше това нато? Европейския съюз може да бъде именно това, за което е създаден икономически съюз, за да не се бият помежду си.

255

Анонимен

преди 5 месеца

Няма как да има подялба, понеже ще има пак война. Подялбата нищо не решава. Русия ще вземе всичко и след това се спуска желязната завеса.

254

агент Мъдлър ЦРУ

преди 5 месеца

Нато ще размаже Русия, аз го вярвам.

253

Сата НАТО

преди 5 месеца

Украйна няма да се съгласи да си отпише териториите, войната ще продължи и Просията ще умре. Това е. Всичко друго са бълнувания на купени политолози. Просията вече е в цуг-цванг.

252

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна от 10 години си беше подготвяна за плацдарм на НАТО, а не буфер. Такива сме всички държави близки до границите с Русия. Никога в Бг не е било толкова явно демонстрирано военно присъствие, не е изразявана явна агресия срещу когото и да е. Сега риториката е враждебна, заплашителна, типично в стил САЩ! Не съм сигурен, че Русия ще се съгласи на опцията украйна в НАТО. Единственото решение е неутралитет и минимум войска.А терористичните действия на украинци др американоподобни ще са ежедневие

251

popa ot razgrad

преди 5 месеца

Европа прие БГ не за друго, а за да си създаде своя буферна зона...ние сме буфер...точка.

250

Анонимен

преди 5 месеца

Явно ако Бг я определят за буфер, Шенген няма да има, ето защо се бави работата. Дано Бг успее да влезе в Шенген, буфер - лоша работа, а при рашките още по лоша.:))

249

За подялба

преди 5 месеца

На Украйна се говори само в днес.бг.хххх

248

Васил Левски

преди 5 месеца

Да се пуска! Този път ни се падна да сме от лъскавата страна, не от ръждивата! :)

247

Анонимен

преди 5 месеца

Какво стана?? Нали щяха да приемат Украйна на части в НАТО?? Разделиха ли я или все още търсят флекс?

246

popa ot razgrad

преди 5 месеца

абсолютно съм сигурен в едно: в случай на голяма война, Западна Европа ще пожертва периферията си за да се спаси...правила го е в миналото и пак ще го направи...а БГ е самата периферия...

245

Анонимен

преди 5 месеца

Русия няма да се съгласи на части от Украйна. А пък и дори така споменавания Лвов също е руски град. По времето на полското управление е имал руски управител назначаван от руския император който бил наричан воевода руски .

244

Анонимен

преди 5 месеца

Сорросоидите като чуят за Иво Христов ток ги удря...

243

Анонимен

преди 5 месеца

"САЩ предупреждаваше, че война ще има"- ще има, как няма да има като САШ се изживяват за мирогворците на света. За Русия това е гражданска война и нито САЩ , нито Европа имат право да се намесват в нея.