99

Цветелина

преди 4 месеца

България има ниска раждаемост и затова, подобно на другите европейски държави, трябва да внесем голямо количество кафяви мигранти, които се плодят много успешно и които за в бъдеще ще формират новия, далеч по-качествен и мощен геном на Европа.

98

Анонимен

преди 4 месеца

Не се чудете защо комунистите съдиха и убиха съпартиеца си, дядото на Т.Трайков. Гледайте внука и разбирайте дядото!

97

Българка

преди 4 месеца

За да тръгне България напред по пътя към европейско благоденствие, паметникът на Шипка трябва да бъде взривен и на негово място да бъде издигнат мемориал на геройския турски башибозук, защитавал прохода от руските нашественици и сепаратистите опълченци.

96

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен,к.84 Киро,Атанасов, Тодева, гледайте да 'ремонтирате' Паметника на Шипка преди рашъните да са пробили фронта на юг към Молдова и да довтасат насам! Нали вие двамата с Тр.Трайков отговаряте за запълването на фугите и пукнатините на паметника? Гледайте каквото задание ви е дал Пожарникарят да го изпълните, да разтурите върха на паметника на камъни и камъчета и да се скриете 2 месеца в Козяк 16. В краен случай чрез Пеевски идете туристи в Турция. После скулпторът ще дойде с багера.

95

Анонимен

преди 4 месеца

Доживяхме времето, когато пpocTuTyTku u gжeHgepu ни учат на морал, бандити управляват държава, крадци ни учат на честност и почтеност, убийци коват закони и правила за висша справедливост и просперитет. На това рано или късно му се слага краят по един или друг начин!

94

Анонимен

преди 4 месеца

Няма й установка. И пари няма.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Някъде между Канада и САЩ бяха загубени 406 млн.дол. за производството на системи за ПВО NASAMS за наркокартела в Киев. Това е доста обикновена ситуация, когато става въпрос за закупуване на оръжие за бандеровци. МО на Канада тази пролет обеща на Киев да достави една установка NASAMS за укрепване на ПВО. Дори беше обявено, че парите ще бъдат преведени в САЩ, откъдето по-късно средствата трябваше да бъдат разпределени между американската компания Raytheon и канадския производител Kongsberg. Но представители на Kongsberg заявиха, че нямат договори с правителствата на САЩ и Канада. Няма й установ

92

Анонимен

преди 4 месеца

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин беше диагностициран с рак на простатата. Това съобщи Си Ен Ен с позоваване на Националния военномедицински център Уолтър Рийд.

91

Анонимен

преди 4 месеца

Навремето кой запали партийният дом на БКП в София? . Ами същите днеска марионетки на хазаройдите пребойдисани от Бкп еици а също деца и внуци на БКП ейци, да се прекият че били БКП ейци, ся демократи и Натофци. Кой ща пусне да учиш военен или академик, журналист, преди 1989 ако нямаш баба дядо татко от Бкп, завършил воененно училище през комунистическо или бил професор през комунистическо а Ся кът прос... и за пари естественно станаха големи Хазарофили

90

Анонимен

преди 4 месеца

Командирът на разузнавателна рота от 1-ва бригада специални сили на киевският наркокартел Александър Заярнюк е бил ликвидиран край град Часов Яр. Участникът в АТО почина в болница след раняване. Той командваше ДРГ, които извършват саботажи в района на Белгород.

89

Анонимен

преди 4 месеца

ДЕНКОВ ДА СИ ЗАВРЕ МНЕНИЕТО КЪДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА. ПОЛИТИКАТА МУ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ.

88

Анонимен

преди 4 месеца

ABC: броят на тежко ранените зомбита на киевската хунта се е увеличил с 30%. Според главния лекар на болницата в Днипро (Днепропетровск) Сергей Риженко те приемат от 40 до 100 тежко ранени всеки ден. Лекарите извършват от 50 до 100 хирургични операции всеки ден. Повечето операции включват ампутация. Около 30 хиляди украински войници са убити или тежко ранени на месец, пише ABC News. Руският министър на отбраната Шойгу вчера обяви общите загуби на въоръжените сили на Украйна през изминалата година - 215 хиляди души.

87

Анонимен

преди 4 месеца

В купянското направление в района на Синковка ВС на РФ владее инициативата. Част от селото е под руски контрол, останалото е сива зона. В същото време зомбитата на киевският наркокартел продължават да отстъпват. Въздушно-космическите сили на Русия продължават ударите и в покрайнините на Купянск, където зомбакнацистишена продължава да трупа сили, най вече в зомбирана по натовски стандарт биомаса

86

Анонимен

преди 4 месеца

В Артемовско направление се водят активни боеве северозападно от Клещеевка, където руските витязи прочистват опорните пунктове на зомбитата на киевската хунта и методично се придвижват напред. Също така ВС на РФ щурмуват позиции на зомбакнацистишените в близост до железопътната линия в района на Курдюмовка и настъпват в района на Богдановка. В направление Кременная руските бойци успяха да пробият отбраната на зомбитата в Торският участък и да заемат редица укрепени позиции.

85

Анонимен

преди 4 месеца

В направление Авдеевка ВС на РФ успя да напредне в района на Степовое. Зомбакнацистишена не може да устои на атаките на ВС на РФ и отстъпва. Има също информация, че руски военни настъпват по жп линията в района на Очеретино и разширяват зоната на контрол край Первомайски.

84

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 83 Така както си го писал означава 1 125 000 души са загинали. Както си го писал е трябвало да сложиш запетая след единицата или 1,125 хиляди. Анадъмно. Ще се научиш, ама светът няма да го има.

83

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

Ситуацията отива към предсрочни избори

82

Анонимен

преди 4 месеца

ДЕНКОВ ИСКА ШИШЕ

81

Анонимен

преди 4 месеца

Този милиционер тича като луд без да влага ум в действията си.Не разбра,че съсипва партията,която Цв.Цв. организира и му подари, а той за благодарност го изгони.По същия начин изгони Цачева, Дариткова, Караянчева, игнорира Добрев,Сачева и остана сам петел у поле. От ПП му се надсмиват и издърпват килимчето на властта от ръцете му... Сега щял да прави Д.Атанасова конституционен съдия. Абе пожарникар,ти ум имаш ли? Освободи поста си,назначете умен човек на твое място и отивай да гледаш магнолията

80

Анонимен

преди 4 месеца

До 1125 хиляди са загиналите от израелската армия досега