324

Анонимен

преди 4 месеца

"Западна Европа се ориентира към строителство на АЕЦ. Франция планира да построи нови 10 такива. Боко Тиквата спря стротелството на АЕЦ Белене с думите Аз пари за гьол не давам.И сега когато ще бъдем задължени да закрием ТЕЦ-те и когато долната продажна стерла Миглена Кунева на своя глава ликвидира реактори на АЕЦ Козлодуй, какво ще правим?"

323

Хм

преди 4 месеца

Някои хора не разбраха ли, че онази Русия не е СССР, или сегашната Русия? Руско- турската война няма нищо общо със Втората световна и никой не иска да маха паметници посветени на хора, които са се били за България!

322

Анонимен

преди 4 месеца

Извършва се серия от гаври и агресия срещу български паметници, няма ли кой да спре това, кога ще бъдат хванати и осъдени виновниците?

321

Анонимен

преди 4 месеца

Кой ще спре вандалщината с паметниците? Някой във Варна, е съборил и бюст-паметника на българофила и руски граф Игнатиев , който е направил толкова много за България и е работил в полза на България: "В 9:10 ч. тази сутрин гражданин е сигнализирал дежурния служител в Община Варна за вандалски набези върху паметника на граф Н. П. Игнатиев" Няма ли кой да им хвърли по един бой и ги осъди тези вандали, да платят щетите и стоят в затвора няколко месеца?

320

Анонимен

преди 4 месеца

Не Костадин или някой друг, а Бойко дърпа България към дъното, докато все още е в парламента и политиката, бял ден няма да видите, не го ли разбрахте вече?!

319

Анонимен

преди 4 месеца

Само Левски! Долу Възраждане!

318

Анонимен

преди 4 месеца

Костадин се перчи сам на паметника силен-вилен, ама кайто дойдат левскарите на 3-ти март да честват, той се се под.рис.ка.

317

Станислава Рангелова

преди 4 месеца

Младенова: Дрън-дрън, че пляс! Костя, марш в миналото! Сега е 21-ви век.

316

Анонимен

преди 4 месеца

Аман от нацистки възрожднески тъпни. Паметникът на Шипка си стои и ще си остане там, за разлика от Копейкин, който вече е в историята, ама не тая от учебниците. А от тая, дето се забравя бързо.

315

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 324 Той все е пръв между последните. А "следващите" избори минаха, брат! Не разчитай. Сбъркал си датите. Минаха и отминаха.

314

Анонимен

преди 4 месеца

Стига с тея пеметници бе! Още преди 20 години искаха да го ремонтират. Ще го позамажат с цимент да е готов за 3-ти март, какво толкова. Костя се чуди откъде да си го вади... ПиАрът. За смях стана, не се отказва.

313

Алекс

преди 4 месеца

Трябва да си редко кух елемент,за да правиш аналогия между паметника на Шипка и Паметника на съветската армия.Първият изразява признателност към армията освободила България.Другият е прослава на една окупационна армия,която подкрепя държавен преврат.Изпълнението на Копейкин е елементарна стръв за малограмотния му електорат.

312

БАБА ВИ

преди 4 месеца

Там сме. Може и въоръжени да дойдем.

311

Сатир

преди 4 месеца

Ти да видиш, сега ще трябва да благодарим на Украинците за свободата!?!?! Да помислим, в онова време украинци имало ли е или тук таме казаци. Много ме объркаха новите съгаласни?

310

Станислав Рангелов

преди 4 месеца

До Анонимен ами той почти го е заменил, кое не е така? Аз се чудя как има ***, които още живеят в розовите си гейски сънища!

309

Младенов

преди 4 месеца

Достоен и смел мъж! Сам срещу управляващия режим!

308

Анонимен

преди 4 месеца

Подигравайте се на Костя, но на следващите избори той ще е пръв! След обединението с боко и прекаленото навеждане с д-то към новия брат това ни чака!

307

напред..

преди 4 месеца

Къща на брега на Варненско езеро.Вече може би заработва хотел.Чрез нахалство-към прогрес.Колелото на историята се върти бе,Копейкин.Това което беше,няма да се върне.Има пренареждане.

306

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм Костя Копейкин. Професията ми е национален предател. Давам всичко за копейки - майка, родина, брат, сестра... каквото кажете. На плажа приличам на пилешко крилце, и се пеня, като мъничко петле...

305

Анонимен

преди 4 месеца

Костя се чуди с какво да събере некое лайкче, но е прекалено вдлъбнат и събира само присмех.