50

до 49

преди 4 месеца

"тези закони са само формални". ако утре някой пиян шофьор сгази теб или твой близък - и тези закони ли ще само формални? не знам от какъв произход си, моите предци са женени на по 20 и повече години според документите от последните 150 години. не проектирай себе си върху всички ни.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Цигганизация !

48

Анонимен

преди 4 месеца

Въпросът е принципен: редно ли е да се узаконят ранните бракове? Абсолютно съм убеден , че никакъв закон няма да промени това. а дали е "редно" деца да се женят - това е друга тема и не е свързана със законите. Все пак не забравяйте, че ВСИЧКИ ваши баби са се женили на по 12-14 г. В момента плюeм по сънародниците ни от тревно индийски произход , че се женели рано, но и там нещата се променят и след 20-30 години и тях едвам ще ги женят на 25-30г. Светът се променя и тези закони са само формални!

47

аофа

преди 4 месеца

очакваме педофилизация с новите либерални условия

46

Анонимен

преди 4 месеца

То пък като се спазва от едни хора...

45

Анонимен

преди 4 месеца

Моята баба се е оженила на 14 и е родила на 15г. Дядо ми е с година по-голям от нея. Отгледали са двама висшисти - директори на предприятия. Помагали са в отглеждането на четирима внука (висшисти) и шест пра-внука - отличници. Сега чакат пра-пра внук и баба вече му плете терлички.

44

Некъф

преди 4 месеца

Пак някой съдия е получил тлъста пачка от противоконституционната партия ДПС за да премахне забраната на poMиTE да се женят от 16 годишни!

43

Друг

преди 4 месеца

Опа коментара ми много бързо изчезна! Въпрос. На колко години става пълноюлетен човек в България? Значи ако съм на 16 и съм намерил бутилка с алкохол(намерил защото по принцип не може да си купя) мога да поискам разрешение да я испия за да не изветрее. Много ми се пие и не мога да чакам до 18!Като е родила на 16 може да чака до 18 и тогава да се жени.

42

До 42

преди 4 месеца

Ами роди ти и ще издържаме тебе бе!

41

Анонимен

преди 4 месеца

и като се разреши да се женят на 16, започват веднага да раждат, а ние бедните данъкоплатци, ще сме длъжни да ги издържаме

40

Анонимен

преди 4 месеца

Само до преди стотина години, хората са живяли до около 40-45г., а ескимосите рядко достигат 30г. Щом една жена може да ражда, а един мъж да прави деца, какви човешки закони са морални да ги спират? Че те на вовечето от тези депутати бабите и пра-бабите им са раждали на 13-14г. и това не само, че е било нормално, ами ако не бяха, изобщо нямаше да се пръкнат авторите на тези *** закони.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Г***ньовски простотии. Всеки луд с неговия номер. Само и само да изпъкнат.

38

i'm

преди 4 месеца

Това на ДПС електората ли го иска? Или на ГЕРБ електората го иска? А може би и на двете партии. При тях социалната група на интегриражите се е разделена между двете партии. . .

37

Бг у м р е

преди 4 месеца

Някой ако не е разбрал ще го усети от лидер Пеевски

36

Анонимен

преди 4 месеца

На 16г., вече 1/3 от живота им е минал в детеродна възраст, а някакви закони им забраняват да се женят! Природата и Господ им позволява да имат деца, но някакви чичаци като ицо хазарта и делян пеевски им забраняват да се женят!

35

Друг

преди 4 месеца

Украинска *** на 26 с три деца. Най голямото на 13 години и с майка на 38 години!

34

Асан

преди 4 месеца

Яз предлагам от шест годишни да се годяват и деанадесет годишни да се женят при нас в Индобгстан е така и ние сме основният народ вече вие бугараците не вървите на тая територия

33

Кой

преди 4 месеца

Съда не работи но се чудят как да измислят само простотии и извращения.

32

Анонимен

преди 4 месеца

В Сливен болшинството раждат на, 13 даже скоро имаше една на, 10 чудо на природата трябва да оправдаят тоя етнос няма как

31

Анонимен

преди 4 месеца

По добре на 12 г.да се женят ,тоест ромовете деца че гледат деца ,особенно глупови решение на гербаджийките ,и глупаво да вкарат тук виатнамци ,а дето давате помощи на украинците що не работят бря ,тогава всички украинци вън от България щом не искат да работят