19

Анонимен

преди 4 месеца

Живеем по тия земи от 1396г. и през цялото това време няма нито едно злоумишлено начинание срещу бьлгарите,даже и в по ново време!Но вие постоянно ни провокирате,асимилирате,издевателствате,поругавате религиозните ни храмове,бита и културата ни!Но нашият народ всички тия неправди спотаява в сьрцето си,прощава и се опитва да ги преглъща.Но през 1989г.чашата на търпението беше преляла и народа ни с голи ръце се вдигна срещу тиранията ви.Не забравяйте,че до вас има една дружелюбна но мощнаТурция!

18

бай Бай

преди 4 месеца

До Ще има тупалкаа да забрави че сте разкрасени и за тва по турските сериали богаташите са все червенокоси, синеоки и русоляви, като тукашните турци!

17

rambaldievskievich

преди 4 месеца

А да ги преместване ли, 14, паметниците, чието място не е това, на което са?

16

Анонимен

преди 4 месеца

Ако беще църква, нямаше да има разследване.

15

Ще има тупалка

преди 4 месеца

500г.сме ви хрантутили а вие сте хайдутували и сте ограбвали мирното население-и бьлгари и турци! Под наша закрила 5 века не сте воювали и сте се размножавали!Плащали сте едни келяви данъци само!Измислихте лъжата,че не са ви давали да строите цьрква по висока от височината на турчин на кон...Ами откъде тогава са дошли Рилския,Троянския,Боянския,Чипровския,Самоковския и още много такива,построени по време на Османлиите?!Спрете да лъжете и оставете нас и джамиите ни на мира!!!!!!

14

Аз

преди 4 месеца

съм християнин. Без значение дали е синагога, джамия, черква или будистка ступа, културното наследство трябва да се пази и съхранява! Също и паметниците - без значение какви са - на Ленин, на Хитлер или на Ганди. И всички, които рушат паметници и религиозни храмове са мерзавци и трябва да носят наказателна отговорност!

13

До 6

преди 4 месеца

Нищо против нямам джамиите, влизал съм в няколко, в България и Турция. Радвам се да видя хубави джамии в България, макар че съм Католик. Но преди 15 век в България да е имало 1-2 джамии и няколко хиляди църкви. За 200 години, в България са останали 50 църкви, и няколко хиляди джамии. Ето ви Османското наследство!

12

Симо

преди 4 месеца

До Защо го правите?Чупката бе *** , бегай си в турция като толкова ревеш

11

Еи

преди 4 месеца

До "Защо го правите?": Хайде и ти да намалиш малко провокациите и заплахите. Комунистите унищожаваха всичко наред и гонеха всички наред. Колко църкви и колко свещеници унищожиха? В изказването ти има противодържавна и екстремистка заплаха. Както казах преди - тези неща нямат място в БГ.

10

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 7 Имаш предвид под националсти турците ли??

9

бай Бай

преди 4 месеца

Вътрешна работа е тва!!Докарали са нов оджа, не го харесват, а другото е младите пеевистите са се скарали с дъртите доганисти!!От тия хора освен проблеми друго неможем да очакваме! А колко са турци е много относително!!

8

Призив

преди 4 месеца

Призовавам МВР да разследва случая и намери лицата. ДПС е пред разпад. Отливът след номинацията на Пеевски и после замазването е явен. Единственият им ход е разпалване на такива страхове. Села като това, Дъбник, Габерово са малки и сто процента турски. Там не влиза друг човек. Турчин стм и знам, ходиш съм в дървената джамия в Дъбник съм кланял. Това е работа на ДПС.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Мръсни националисти.

6

Защо го правите?

преди 4 месеца

България е с 500 годишно османско наследство. Джамиите са периодично рушени, превръщани в църкви, по соца и в обори. Само в София е имало 84 джамии. Вместо да поддържате наследеното, вие го палите. А Турция ремонтира св Стефан за милиони. Пари се дават само за манастири и църкви, но джамиите са оставени на милостинята на нас и пари от Турция. Това не в добре за самите вас. Джамии ще има, докато има мюсюлмани. И въпреки гоненията в България такива има и ще има. И нови джамии ще има.

5

Анонимен

преди 4 месеца

А защо не разследвате как полицаи от 1во РПУ в София прикриват ИТ специалист купуващ си дипломи, рецепти за лекарства, биещ жени и неспазващ никакви закони и се крие зад дете?

4

Анонимен

преди 4 месеца

Кой може да ги е направил при положение че това село и селата наоколо са 100% мюсюлмански/турски?

3

Еи

преди 4 месеца

До 1: Хайде да намалиш малко екстремизма. В нашата държава нямат място ислямисти, джихадисти и всяка друга войнстваща па.п.лач. Харесва ни или не, вследствие на завладяването от 14и век, мюсюлманското общество е част от държавата. А за тази джамия и ЗПто, да се провери какви са им застраховките.

2

Анонимен

преди 4 месеца

А какво ни интересува това нас нормалните хора?

1

ЯЯЯЯ

преди 4 месеца

Джамиите нямат място в нашата православна държава.