66

До Анонимен 66

преди 4 месеца

Не е нужно да се облича като монахиня. Има една друга категория - прилично облекло. Не да си показваш голотиите през разни дупки, да се движиш в среда на нацепени батки и после да рИвеш, че нещо ти се случило. Ще си контролира оня нагона, когато му се мотае такава пред очите, ама друг път.

65

Анонимен

преди 4 месеца

колко ли мъже още се изгорят заради тая кифла.... Бедна ми е фантазията. А и при нейния вкус за мъже /все татуирани, напомпени и задължително женени мутри / и за музика, нищо различно неможе да очакваме от това , което досега е правила

64

Анонимен

преди 4 месеца

Съжалявам да го кажа, но Дебора не е нито толкова малка, нито толкова наивна, колкото я представяха. Тя си е жена и сама, в желанието си да блесне, дали с хубост или глас е попаднала в ръцете на сводник

63

мхм

преди 4 месеца

момичето има г оли снимки в Телеграм, наистина е била прос титутка

62

Анонимен

преди 4 месеца

И как да се облича, като монахиня ли. За да не вземе да предизвика низките страсти на някой, дето не може да ги контролира. Маса от първични плебеи.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Едва ли някой ще защити действията на нападателя, без значение каква е жертвата. Но е факт, че това момиче губи подкрепа с това, което прави, начинът по който се държи и облича, още повече, че с просто ухо се чува, че не е певица. И нищо чудно пак да се докара до подобен инцидент.

60

Идеалист

преди 4 месеца

Веждито каза истината!

59

Анонимен

преди 4 месеца

офф,един проблем между сводник и момиче...

58

ГАДОРЯН

преди 4 месеца

Който иска да си слуша чалга. Интелигентните хора слушат метъл. Имам приятели професори по физика и технически науки или строителни босове и ай ти специалисти, всички слушат метъл и рок. Къде е Азис, къде Металика, Мегадет и Мейдън.

57

Иван

преди 4 месеца

Ае ... тая сега жертва ли е или ... ? Щото по поведението нещо не си личи. По-скоро изглежда на доста пробита историйка от селски тип.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Така и не се разбра извършвала ли е платени услуги.ако е не по добре, ако е да тогава? Мисля че това деяние е наказуемо. Скриха истината за нея!!! За да не й развалят имиджа на невинна жертва. Много факти и обстоятелства значително се различават с първоначално изнесените ама както и да е..

55

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 55. Гледания се купуват.

54

Сиромах

преди 4 месеца

Това, че над 10 съдии от Ст.Загора са си направили отвод за делото, не ви ли говори, че всичката тая измишльотина е съшита с бели конци?Тая хубавица да вземе да си признае от колко години си го прави и този Гошо първи ли е?Много ме съмнява дали не е изпълнявала платени услуги и затова бягат съдиите!

53

Чалгата е виене

преди 4 месеца

Няма да й лесно при следвали интервюта да намери точен подбор на думи, защо за нея е важно са се развива в тази посока. А и че и тогава не е провокирала мъжете по този начин, си устава въпрос. Въпрос на облекло и поведение. Трудно е с този стил на провокация да останеш незабелязана. Излизайки с 10 см поли и ботуш метър и двадесет ще приковеш не погледите на цялата мъжка аудитория, ами и какво ли още не. Трудно ще й е да излезе от този образ вече. Но никога не е късно да се поправиш.

52

През 2021 година,

преди 4 месеца

Точно на Никулден, бях с температура. Малко след това, в тоалетната, ми призля и си нацепих веждата(на шиша за тоалетната хартия). Оттогава белегът на веждата ми си стои и не изчезва! Тъй че приказките на тая ДЕсеБАРА са ми бая съмнителни! А и след като ЛГБТИ+, неистово застанаха зад нея - си е чиста ПOPHOГPAФИЯ!

51

Анонимен

преди 4 месеца

1 млн гледания, защото хората искаха да се уверят, че не може да пее. То и затова песента е дует. Защото на юнашко доверие и в изблик на състрадание са й предложили да запише песен, ама като са я чули как пее, са решили, че няма такава програма, която да й оправи гласа и трябва да включат и някой, който може да пее, за да не е пълен провал песента... Хубаво поне, че Лидия ще си направи реклама покрай това, тя пее добре и заслужава повече внимание.

50

Анонимен

преди 4 месеца

С тази цепка до пъпа направо си търси нов постригвач.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Акъл море патkи пасе.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Дрогата дава крилеее! Мечтите са безплатни. Както е тръгнало всяка кокошка да прави артистична кариера, то не оставаха кокошки за снасяне. Във всеки кокошарник микрофон.

47

До 48

преди 4 месеца

А сигурен ли си, че е бита, а не си ги в нанесла сама? Пък и всичките й наранявсния по гърба, са все от ляво? Много въпроси, а отговорите й с все объркани и противоречиви! Не вярвам на нито една нейна дума!