17

И откъде

преди 4 месеца

майката има такава увереност че в доклада има манипулации? Тя лекар ли е? Неврохирург? Или слуша съвети на алчни адвокати?

16

От 15

преди 4 месеца

Открих и контекста, не благодарение на авторката, чието име дори се цензурира. Огромна трагедия и престъпна немърливост! Детето постъпва в Пирогов след травма на главата, след ренген е освободено за домашно лечение с аналгетик. Нямало счупени лицево-черепни кости, значи всичко е наред. Направо съм потресен, това да не е ръка или глезен. А детето е имало и придружаващо заболяване на кръвта. Седмица по-късно се влошава и скенера (фатално закъснял със седмица+) открива хематом в мозъка.Убийци!

15

Клошарка

преди 4 месеца

Скапана и срещу бТВ ще има дела

14

Вярвам

преди 4 месеца

И на тая малоумница

13

Анонимен

преди 4 месеца

Нагледен пример, как корупцията може да убива..

12

до 1

преди 4 месеца

Пълни глупости!Дано да не ти се наложи да допреш до тази ,,справедлива'' съдебна система.,,Пеоблякъл се Илия и погледнал-пак тия".

11

.

преди 4 месеца

Държавата е корумпирана на всички нива , това сачуфовщини престъпления ,има нужда от много спешни и строги мерки.

10

Не се замисляйте

преди 4 месеца

Бягайте просто бягайте от България

9

Анонимен

преди 4 месеца

В България почти не останаха кадърни лекари и медицински сестри. Всички заминаха в чужбина, и то не само заради по-високите заплати, а и заради условията на труд. Съгласни са да работят за същите пари назапад, но при 10 пъти по добри услояия, оборудване, график. И без страх, че ще ги пребият тумба роднини на пациент или ше ги осъдят заради корумпираните им началници. Ще става още по-зле здравеопазването в България.

8

Дежавю

преди 4 месеца

Като хванат в престъпления служители от МВР, Прокуратура, лекари, общинари те се държат неадекватно, лъжат, стават агресивни, насъскват други служители и институции.....

7

Анонимен

преди 4 месеца

Същата история като с полицаите убийци. Само че тук са лекари убийци. Гарван гарвану око не вади. Явно решението е саморазправа.

6

АнонимеН

преди 4 месеца

ПРОЧЕТОХ ПОВЕЧЕ! НАПРАВЕНА И Е МОЗЪЧНА ОПЕРАЦИЯ , ЧЕ МОЗЪКА СЕ ВЪЗПАЛИЛ! ЧЕ КОЙ ДАВА ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ СЛЕД МОЗЪЧНА ОПЕРАЦИЯ

5

Анонимен

преди 4 месеца

Абе щом вече в дори във Варна нямат специалиси за рутинна операция и те препращат към Бургас или София.. Здравеопазването в българия загива с бързи темпове.

4

Истината

преди 4 месеца

В цяла България лекарите са в големите градове. А добрите лекари в София. Аз живея в град от 10 000 души и тук много болни хора живеят без лечение защото не могат да пътуват. Както казват тук - колкото изкарам

3

За

преди 4 месеца

Новата година пожелавам да са болни и умрели

2

АнонимеН

преди 4 месеца

1 ГОДИНА ЛЕКУВАНА ЯВНО Е НЕЩО СЕРИОЗНО ! ЛЕКАРИТЕ НЕ СА МАГЬОСНИЦИ ! И ПИРОГОВ КВОТО СА МОГЛИ СА СТОРИЛИ ЕДНИ СПАСЯВАТ ДРУГИ НЕСТАВА

1

Евроатлантик

преди 4 месеца

След съдебната реформа и промените в конституцията, българския народ вече има справедлива и честна съдебна система! Не е като преди година!