42

1

преди 4 месеца

Киевските медии съобщава за оборудването на руски свръхзвукови ракети Х-32 с касетъчни бойни глави. Те пишат за това, като се позовават на хакери, които уж са получили документация от Дубенския машиностроителен завод, където се произвеждат ракетите Х-32. Както се съобщава в публикувания откъс от документа, още през октомври 2023 г. Министерството на отбраната на Русия постави задачата да модернизира крилатите ракети чрез инсталиране на касетъчна бойна глава. В статията обаче отделно се отбелязва, че все още не са регистрирани факти за използването на модернизирания Х-32 с касетъчна бойна глава

41

2

преди 4 месеца

Ако в началото дронът се губеше на разстояние 50-70 м от лодката, сега дронът стига до лицата, показвайки ги изплашени от неизбежната смърт въпреки, че най-вероятно те знаят, че не всеки ще оцелее. Това е. Дори ако зомбитата успеят да преплуват до левия бряг, да извършат десант и да се закрепят на доста вяли рубежи, тогава всички тези опити са напълно спрени от руската артилерия.Безкрайни планини от трупове, самото Кринки вече прилича на Луната. Какво се опитва да постигнат зомбитата на киевският наркокартел?

40

1

преди 4 месеца

Населено място Кринки или как зомбираната по натовски стандарт биомаса съвсем полудя. Не спират опитите на зомбитата да се преместят на руския десен бряг, за да създаде плацдарм за последващи действия. Зомбакнацистишена държи на бреговете си целия елит на безпилотната си школа, но трескаво продължава да изпраща по няколко лодки със зомбита в месомелачката, за замяна на убитите. И сега дори "модерното" РЕБ на лодките, което е работило ефективно за кратко време, докато руснаците не излязат с контрамерки, вече не помага.

39

Анонимен

преди 4 месеца

До днесРуски възпитаник свалил до доле гащите и дълбоко наведен пред новите господари. Евроатлантик наричан по модерному *** герой. Ако го попиташ коя е родината му ще ти отговори парите. Какво значи истинската фамилия Бойкикев от която се срамува !???? Само едно знам - всичко друго но не и българска. Въпросът е кой ви ги назначи тези .

38

днес

преди 4 месеца

платен отамериканското посолство

37

Анонимен

преди 4 месеца

До стената и куршум!!!

36

Анонимен

преди 4 месеца

Този си показа най-после същността: страхлив търгаш.

35

Анонимен

преди 4 месеца

ПП,ДБ да си обират крушите и с 30-те си депутати, вън, от властта. ГЕРБ и ДПС да спасят България от аматьорите ПП,ДБ. Стига наглост!

34

Анонимен

преди 4 месеца

Какви "преговори"? Иванов натиска за падарлък...Без мандат на ГЕРБ няма ротация. Добре им го каза Желязков. ПП,ДБ още немогат да оценят големият компромис, който направи ГЕРБ, като ги подкрепи за кабинет с мандат на втората политическа сила, каквито са. И то, с манипулиран машинен вот. ГЕРБ трябва да върнат нещата на мястото им.

33

Анонимен

преди 4 месеца

ПП, ДБ пуснаха Христо Иванов да се бори с нокти и зъби, сегашният кабинет да оцелее, че и с мандат на ПП,ДБ?! Като видяха, че смяната на някои министри е неизбежна, побързаха в лицето на Лена от парапета, сами да ги отстраняват, за да не пострада егото им. А то е огромно, като наглостта им.

32

Галя от EmbassyTO

преди 4 месеца

Ице, ицеее, семейство ротационен тип лена/елена/Киро те засрамиха с апартамента, който си купиха за млн.Повече задни седалки на олигархични джипки. Изоставаш

31

Анонимен

преди 4 месеца

А този където беше се запретнал крачолите и нагазил морето уж протестираше пред догановият сарай хаха. А Ся са коалиция със Дпс. Лицемери

30

Дървен Шоп

преди 4 месеца

Какви преговори , бе ? Свалили ли сте гащите и чакате лапаницата и инструкциите от краварника !

29

Дружбенец

преди 4 месеца

Ами, цяла да е. Тя си е нашата си Българията ни. Къде и да ходят, къде и да шетат, продавачките на пазара в Дружбата ни са ми много добри приятелки. Както и продавачите. Ами, от над 27 г. пазарувам от тях. Просто няма как да са другояче нещата. Те са ми безценни. Защото са ми от истинските.

28

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Този с 30 депутата оставка върви при маджо как се стигна дотук шарлатани да властват

27

Не си заслужава

преди 4 месеца

Пак ли мастити Полицаи на власт, ще затънеме много - сива полицейска икономика срещу Човешки права! А Мария Габриел я изгониха от Европейската Комисия, нещо се объркахте с Премиера от ГЕРБ!

26

Милионер

преди 4 месеца

Хайде Нисторе, г-н Семов, поведи го хорото около езерото. Ами, от толкова време си плащаме сметките при тези двама приятели Бойко и Нистор, че няма как да не им я честитя Новата 2024 годината. Честита и на другите ми приятели от ж к-то Дружба в София. Мал кай би я лельо. А и тази за Чак рак ла де.

25

Марков е

преди 4 месеца

Този депутат, известен като Мравояда или Пинокио, никой не го пита. Той, както и останалите от поредното им НС си говорят сами. Специалните поздрави са за приятеля ми г-н Бойко Цветков. Не за този от Банкя, а от Дружбата ни в София. Хайде Бойко, разкажи им ги игрите. Ти ще го водиш хорото около езерото . Ами, Като го няма Нистор, ти ще си следващият министър на финансите ни в Дружба.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Тоз пък кой е и колко двама души са за него скрий се бе

23

Жорж Ганчев

преди 4 месеца

Крият страшни неща от нас, как пък не се намери един журналист да каже какви ги правят, къде се скриха журналистите!?