232

Анонимен

преди 5 месеца

Семейството трябва да се стегне да наеме добър адвокат и да си потърси правата защото всичко е много несправедливо !

231

Анонимен

преди 5 месеца

Колко акъл трябва да имаш да не осъзнаеш, че убиваш някой...и то уж, хора който би трябвало да имат някакви познания как и каква сила да приложат за да те наранят или не . .Ако ти седне слон на гърдите дали ще те задуши?

230

......

преди 5 месеца

Другото което е не се знае този човек на какви лекарства е и от силния стрес и адреналин може да е получил сърдечен удар или инсулт,не че полицаите го задушили както се твърди тепърва ще се разплита случаят.Както каза и работодателя му от рудник Трояново бил влизал 11 пъти през годините в болницата в Раднево,така че преди да пишете небивалици малко помислете с главите си! Ако не беше бягал и може би сега щеше да е жив и здрав и дори и да е извършил нещо си ,ще го осъдят за 2-3 г. примерно и това

229

Анонимен

преди 5 месеца

ЧЕНГЕТА УБИИЦИ

228

....

преди 5 месеца

Хайде обяснете ми като много ги разбирате работите говненца пресни ,кой нормален човек няма да спре на стоп палка и ще разиграва 8 патрулки да го гонят из града? Или си луд или носиш нещо в теб което не искаш да намерят,ако си невинен ще бягаш ли.Той бил искал да се прибере в тях си,каза една от дъщерите му по тв.нова!После от записите се вижда че не иска да излиза от колата си след удара в патрулката и бордюра,буйства не могат да му сложат белезници,оказва съпротива,малко след това почива.

227

1

преди 5 месеца

До ....Обръснете си брадите и си махнете татуировките ! Заприличайте на нормални хора ! Как искате,да ви уважават,след като приличате на банда талибани ? 2/3 от вас не могат на две магарета сламата,да разделят ! Мучите,вместо да говорите!Началника на Криминална се упива,като куче в местна дискотека и бива позорно изгонен,заедно със сина си,а на следващия ден се моли на собственка,да не се разчува случая. За това ли да ви имам доверие или за нещо друго ?

226

Анонимен

преди 5 месеца

Добро момче, винаги поздравява, но лети с превишена скорост в трафика и бяга от полицията. Айде да гледаме по-реално на нещата, още малко и паметник ще му вдигнете. Да, полицаите ни са пародия, но все пак вършат нещо до някаква степен, да ги уволним всичките, че да няма кой да пише глоби ли?

225

Анонимен

преди 5 месеца

до 226 И като не им се остави какво стана ве, смееешник? Ченгетата те пребиха като куче. Не бил им се оставял..мухахахахахаа..

224

Анонимен

преди 5 месеца

от 231 до 228 Кажи на какви наркотици си ве, пубер наркомански?

223

Анонимен

преди 5 месеца

Полицейският терор ще се увеличава, защото престъпленията на фашизма се увеличават и фашистката власт става все по-страхлива, отмъстителна, жестока, параноична и алчна. Престъпленията на фашистката Сглобка може да продължават и да се крият само чрез силен полицейски терор за всяване на страх сред враговете на фашизма. Няма друг начин.

222

......

преди 5 месеца

Абе разбирачи вие пробвали ли сте да сложите белезници на човек който буйства и е сравнително як,здрав!Защото аз съм го правил това упражнение и двама мои колеги преди години се опитваха да ми сложат на мен ,но аз им оказвах съпротива и бях по-як от тях и не можаха...докато аз не им се оставих...че така!

221

Анонимен

преди 5 месеца

Убиха българският Джордж Флойд. Ченгето-убиец Шовин вече е в затвора и беше мушнат от приятелите затворници. Нашите фашистки власти почнаха с полицейския терор, който да пази фашистката им власт.

220

НОВ ЗАВЕТ

преди 5 месеца

СЕГА ДА ВИДИМ, ИМА ЛИ СТРАХ ОТ БОГ ЗА ПРИЧИНЯВАНЕ НА СМЪРТ?

219

и такааааа

преди 5 месеца

До нека ... нека................. Дори да са го включили в някаква схема - пак е тяхна вината!

218

нека ... нека

преди 5 месеца

Да им се връща на тези жестоки служители!

217

Обади ми се

преди 5 месеца

Млад, палав, пасивен с терен в София предлага незабравими изживявания на господа. Обадете се и си подарете един невероятен уикенд! Тел. за връзка 0988 320 454. Стефан. Моля, да ми се обаждат само сериозни и без предразсъдъци!

216

Анонимен

преди 5 месеца

Къде е хлапето дето се е обадило че е имал нож? Защо нищо не се казва за него? А? И накрая нито нож, нито хлапе е имало. Жалки убийци! Уволнение за шефа на полицията в Стара Загора дето вчера убеден пред медите плямпаше че е нямало никакво полицейско физическо насилие над човека. Ако няма уволнение от страна на вътрешния министър- да си подава оставката и той поискана му от гейтачеца Сороссссс Денков. Само че това е да чакам от умрял писмо.

215

Анонимен

преди 5 месеца

Много е съмнителна тая история. Цялата. И аз мисля, че нещо е трябвало да се отчете.

214

Анонимен

преди 5 месеца

Спрял е да се отчитана полицаите с процент от наркотиците, които е пласирал в училищата и са го убили.

213

Анонимен

преди 5 месеца

До истина 219 Нищо не е буйствал. Милиционерите са бесни кучета.