73

българин

преди 5 месеца

Старозагорската полиция,прекрасно е знаела,на Кого точно е този автомобил! И кой точно го кара! Срещали са го Всеки ден из улиците на Стара Загора! Защо така Изведнъж решиха да го "гонят и арестуват"? А за "детето",подало "сигнала" нищо? Има ли го,нема ли го? Че нож не е намерен стана ясно! Та странна ми е на мен лично тази "операция"!А че времето на "мутрите" отдавна отмина е известно на всички! В какъв точно се е вживявал вече покойника също не знам! Дано истината излезе на яве!

72

Анонимен

преди 5 месеца

Тези още ли се опитват да лъжат хората? С всеки опит стават все по- жалки.

71

Анонимен

преди 5 месеца

И така и така спомняме си преди няколко месеци двама полицай бяха прегазени по подобен начин. Но съм за спазване на законите трябва да се подчиниш на органите на реда при проверката а не да бягаш и предизвиквал катастрофи

70

Анонимен

преди 5 месеца

Българските полицаи са убиици! Мисленето им е на убиици. Действията им са на убиици. ЦЯЛ ЖИВОТ ВИЖДАМ САМО УБИИЦИ В ПОЛИЦЕЙСКИ УНИФОРМИ.

69

АХАА

преди 5 месеца

Значи вчера нямаше агресия от стана на полицията ,според началника им .А днес са отстранени двама ,ама временно .Докато изопачат истината. А иначе оня дето риташе вратата на колата явно беше супер обучен !Срамота!Незабавни оставки на министъра ,шефчето в Стара Загора и всички неадекватни и незнаещи какво да правят и озверели полицаи

68

От

преди 5 месеца

Общинската схема покрай училища кьдето властите убиват децата ни за да може този вампир да пие крьв

67

Е

преди 5 месеца

Как като ти ядеш човешко вампир

66

Бях

преди 5 месеца

Назначена вьв фирма на бежанци които не изпьлняваха ХЕИ и назначаваха на трудови договори лица с увреждания по декларации за търпимост.Маймунстс се опита да ме убие след което висеше пред нас в очакване незнайно на какво Живо ме интересува бабата на *** и нейната рода.

65

Анонимен

преди 5 месеца

Понеже ме изтрихте, не вярвам на обясненията ви и грам!! Това не е задържане, а умишлено убийство!

64

Анонимен

преди 5 месеца

А защо е бягал ?

63

НоПасаран

преди 5 месеца

68 Абе по добре си беше в Османската империя при българското побство бащибозука е по гаден

62

БайПотан

преди 5 месеца

МВР работят толкова усърдно,че понякога от свидетел се превръщаш в обвиняем.Цялата изпълнителна власт в България е една гнила тиква.МВР,ДАНС,съдилишата и прокуратурите са пълни с откровени ***,които работят по поръчка или според своите собствени виждания.Само в България не може да снимаш полицай докато работи.Щото видиш ли,пречиш му да работи.Башибозук от висша класа.И в крайна сметка докато хората не придобият право да носят оръжие,нещата никога няма да се оправят.

61

пасарела

преди 5 месеца

Ако можете , избягвайте всякакви отношения с МВР , че няма гаранция за последствията , те винаги ще те изкарат виновен , а ако си търсиш правата може и да те побият ! Така де , за всеки случай !!!

60

Нане

преди 5 месеца

Човекът е работил, кат вулканизатор на рудник Траяново, имал е психични проблеми но не е бил агресивен... Много нелепо си замина.... Да почива в мир!

59

Анонимен

преди 5 месеца

Всички ченгета в психото за освидетелстване!

58

РЕЗУЛТАТ

преди 5 месеца

НЕ БЯГАЙТЕ КОГАТО ВИ ГОНЯТ 9 ПАТРУЛКИ !

57

Анонимен

преди 5 месеца

Ако редови гражданин е заподозрян в убийство, отранен ли ще бъде или в ареста?

56

Анонимен

преди 5 месеца

А някъде писаха,че тези приятелите хвърляли пиратки по кучето му и приятеля им се обадил по телефон на телефон 112 не му знаят телефона понеже от полицията не давали записа на обаждането на приятеля,който твърдял,че мъж на възраст заплашвал приятелите с нож,а и нож липсвал в случая с произшествието като не бил намерен при мъжа на възраст нито в колата,а приятеля на приятелите твърдял,че ги заплашвал с нож и този се обадил не от собствен мобилен телефон,а сякаш от телефонна бутка с окачен апарат.

55

Анонимен

преди 5 месеца

До 51. Аз доколкото разбрах от нейните изказвания, не вярва на съдебните лекари в Стара Загора и иска такива от друго място да направят аутопсия.

54

Анонимен

преди 5 месеца

3 на патоанатоми казват,че човека си е отишъл,задушен ,без да е могъл да диша спокойно! Тоест,в България се повтаря случая,както беше д Щатите! И от кога в България този " кураж", да " догонваме" Ханериканците бре?-:( Защо беше нужен,това" " организирано" убийство от някое РПУ в Стара Загора? Съд и Присъда се Очаква от Обществото ни!!!