41

Какво се учудвате

преди 5 месеца

В България по стара традиция присъди се издават и на улицата. Не е нужно да се ходи до съд когато случая е спешен.

40

Анонимен

преди 5 месеца

До А 37 Защото се е ползвал от закрилата на полицията. Както и всички други престъпници с по 15199 висящи дела и на свобода.

39

:)

преди 5 месеца

До Анонимен 35 Лъжете. Осъдиха ни да платим над 50 000 евро на семейството му.

38

КОНСТАНТИНОВ

преди 5 месеца

С ТАИНИ И МЪЛЧАНИЕ СЕ ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО СТАР ОБИЧАИ ОТ ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА.СЕГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ БЕЗКРАИНИ ПРОВЕРКИ,"ЕКСПЕРТИЗИ",ЕКСПЕРИМЕНТИ И ВСЯКАКВИ *** ДЕИСТВИЯ НА ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА ЗА ДА СЕ ПРИКРИЕ УБИИСТВОТО НА ЧОВЕКА ОТ ПОЛИЦАИТЕ.

37

хахах

преди 5 месеца

ще разплетат случая като намерят къде е заровено кучето

36

А

преди 5 месеца

Чората продаваше дрога на деца и е виновен за много провалени и погубени детски животи! Пак доста безболезнено го убиха. Като няма смъртна присъда в България трябва по някакъв начин да се чистят отпадъците!

35

:)

преди 5 месеца

До Анонимен 35 Тогава защо го наричате Чората :) И защо им стават толкова дебели досиетата на тези престъпници :) Защо полицията не ги обезврежда още на старта? Тъй и тъй не се притеснява да убива без съд и присъда, защо толкова късно?

34

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 30 Доста добре съм запознат. Досието на този престъпник (Чакъра) е дебело колкото тухла четворка. Просто след като беше обезвреден близките му тръгнаха да съдят държавата с цел пари. Опитаха, ама не стана. Сори!

33

:)

преди 5 месеца

До Анонимен 32 Много логично обяснение. Затова се е заключил, тръгнал да бяга и затова са го убили - за да няма жив свидетел.

32

:)

преди 5 месеца

Не е ли имало охранителни камери на бензиностанцията, които да са записали конфликта и заплахата с нож? Сигналът и ножът са ключови в случая, защото иначе изглежда, че полицията е целяла убийството, а не се е случило.

31

Анонимен

преди 5 месеца

ми аз ще ви кажа какво е станало, въпросните непълнолетни младежи са прохождащи търговци на определени химически субстанции на щат към полицията, та там са си въртяли бизнеса, вероятно тоя ги е снимал с куките и те са го погнали да му взимат телефона, е от там е тръгнало всичко, иначе нема логика за подобен сигнал да се пращат 2 полицейски екипа, нищо не е пращано, тия два екипа са си били там по друга работа

30

Анонимен

преди 5 месеца

"Униформените не са проявили каквато и да било агресия спрямо лицето или автомобила М да ,даже и от видеата се вижда ,че хич не са проявили агресия униформените ,нищо ,че единия скачаше с ритници по лявата врата и прозорец на автомобила ,ама това явно не е агресия ....

29

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 24 Би трябвало да познавате случаите, щом изказвате компетентно мнение :) Говорите за Чакъра.

28

абе

преди 5 месеца

С непълнолетните младежи на тази бензиностанция, имало ли е и младежки? Какво ли са правели тези младежи там в 20:45 часа? Да не е имало спор за цени по някаква търговска сделка?

27

Анонимен

преди 5 месеца

До Майора - "но законите трябва да се спазват!" Това важи и за полицията ;)

26

Анонимен

преди 5 месеца

Хайде стига с тая защита, щом е бил невинен, какво е това бягане? Той от стреса, който сам си е създал, си е отишъл. Невиновният човек спира и пита какво има. Не чака да го погнат девет патрулки, та и да си въобразява, че ще им избяга.

25

Анонимен

преди 5 месеца

щото сигурно не е имало сигнал на 112, всеки който е подавал сигнал на 112, знае че подобни случаи не се определят като спешни, а на обаждащите се им се обяснява че могат да подадът жалба по всяко време в най-близкото РПУ

24

:)

преди 5 месеца

Подалите сигнала младежи от коя боя са? МВР нищо не казва за ножа, значи не е намерен. Как тогава е заплашвал някого с него? Естествено, че сигналът е много съмнителен. Ако изобщо го е имало.

23

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонимеН Чората беше доказан рекетьор, изнасилвач и заподозрян за няколко убийства! Минира подстъпите към дома си и стреля по полицаите с автоматично оръжие! Хайде да не ходим чак в САЩ, а? Да ти изброя ли десетки доста по-либерални държави, където за такова нещо щяха да го свитнат веднага. А тук даже и преговори водиха...Невинен човек не бяга и не се крие!

22

Анонимен

преди 5 месеца

2 патрула отишли, демек 4 полицая, обаче то се качил в колата, заключил се и им избягал, после като бягал спрял на червен светофар, после към 2-та екипа се присединили още и станали 9 екипа......... и какво подяволите са правили непълнолетни младежи на бензиностанция? аз се сещам за една причина, ама карай, че много въпроси задавам