Ял съм пица с ананас в САЩ и ми беше любимата. Уникална комбинация, но трябва да ти я направят хора, които знаят какво правят.
Здравейте предлагам ви пица ,,Донбас,, Начин на приготвяне,омесвате уринско тесто,поръсвате с кетчуп от Ивано-Франкивск,нарязвате малко шунчица и отгоре се поръсват със руские асвабадители,а краищата със агенти на ФСБ да има леко прегорял вид.Изпича се във фурна ,,Хаймарс,, и се поднася със молдовско вино.Добър апетит!
В самата си основа пицата е ядене за хора с малко време или малко пари.Един тестен блат и отгоре слагаш сос ,(навремето са имали основно доматен) някакво месо каквото има и ако има маслинки и сирене.Всичко останало са екстри.Преди вееме е било много странно да се предлага пица с аншоа и хрупкави бутер кроасани отгоре запечени така че да хрупкат но сега хората ги харесват.Между другото аз не одобрявам вкусът на ананас и доматен кетчуп с лук върху пицата.Много противоречиви вкусове събрани на едно
В Италия пиците са скъпи и гнусни, като цяло най-добрите бяха на улицата, иначе най-добрата пица която съм ял е домашна лично приготвена с домашно втасало тесто, домати и т.н. В България във всеки ресторант една и съща пица примерно Пеперони е тотално различна, това не са никакви пицари, някакви полуграмотни тъпанараи!
Бях в Неапол 2003 г. за 9 месеца италианците правят най-вкусните пици браво майстори са, както сега имитират дюнер в България истинския дюнер се поднася с пържените картофи отделно , а не наблъскани вътре.
Немислимото: Пицар пусна пица с ананас в Неапол, цяла Италия издивя