60

Справедлив

преди 4 месеца

До Исторически парк Пилона е турски

59

Исторически парк

преди 4 месеца

Да не е пак маде ин чина

58

Анонимен

преди 4 месеца

БСП иска паметник на съветската армия в София вместо българско знаме на Рожен.

57

Анонимен

преди 4 месеца

"Родният трибагреник, който беше издигнат на пилон на връх Рожен, и предизвика силни дебати и противопоставяне"..................Никакви дебати и противопоставяне не е предизвиквал. Просто на една шепа НПО грантаджии им пречеше това знаме и им се даде прекалено много медийно внимание.

56

СИМЕОН КАРАКОЛЕВ

преди 4 месеца

"То ще трябва да се сменя може би един път годишно, най-много два пъти. Каква държава сме ние, ако не можем да си позволим да си смени знамето? Но да предположим, че държавата не иска и нехае. Ще го сменим ние. Пилонът е снабден със специален механизъм, знамето може да се сменя, да се сваля, когато решим." 23.06.2023 ПРЕД ЕКИП НА ТРУД.

55

Редефиниран патриот

преди 4 месеца

Толкоз то от байганьовския патрЕотизъм. Уж големите родолюбци се изходиха в планината, опозориха националния флаг и го изоставиха там. Модерният патриот гради стойностни и дългосрочни неща, с които подобрява средата около себе си, без да се тупа в гърдите по кръчмите. Пилонаджиите си татуират Левски на гърба, отиват да берат ягоди в Англия и после се връщат да точат бюрото по труда, а този пилон със скъсано знаме ги олицетворява най-добре.

54

Съвет от дядо

преди 4 месеца

Махайте знамето и боядисайте пилона от горе на долу бяло , зелена и червено.

53

Айде патриотари

преди 4 месеца

Копейки и русофилски татари съберете Хари да нов байрак

52

Да допълня...

преди 4 месеца

Няма с какво да помним Радев . Пилона е за това.Вовата прави война от скука , Радев пилон да го запомним .

51

Дядо Соци

преди 4 месеца

Кому беше необходима тази безсмислица.Обединение няма , знаме има.

50

бам

преди 4 месеца

Искахте пилон, сега ще си го плащате. По-няколко пъти подмяна на година, во веки. Вместо да се дадат тея пари за някое училище, читалище, библиотека, ще се дават за плат. Ама вие си знаете какво ви е важно,ракиени патрееоти.

49

asd

преди 4 месеца

На фигуранта му трябва място-аналог на Бузлуджа. Където да прави бъдещите сборове на промити мозъци, когато направи пропутинска партия.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Аз не одобрявам този пилон сред природата. Някак си там не му е мястото. Но съм "ЗА" Българската държава! И всеки ,който плюе българския флаг е мой враг. Всеки който плюе Президентът Радев ,според мен трябва да бъде обесен горе ....на самия пилон....заедно с цялото му семейство!

47

Ицо

преди 4 месеца

Няма проблеми, добре че в страната живеят хиляди хора с фетиш към пилони, та веднага ще съберат пари да го оправят. Айде тук вместо да коментирате, ходете да давате парички, като пищяхте толкова за това знаме. Или да се пищи по фейсбук е безплатно и не пречи ...ама сега друго? Смешони.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Поддръжка ,оптимизация и амортизация са концепции чужди за комунистите на тях им дай да се похвалят с нещо грандиозно с цел пропаганда. Примери колкото искаш , като се почне от Бузлуджа (как мислите се обслъжва нещо на върха на планина) ,Кремиковци ( суровините за него са идвали от пристанищата - защо е построен в столицата , само те си знаят , това са само най фрапиращите ,иначе същото е положението и за най дребното нещо .

45

Анонимен

преди 4 месеца

Какъвто пилона със знамето, такова и президенстването. Радев да си плати за мастрафа, за рекламата на чужд гръб. Много държавни фирми бяха принуждавани, да дадат пари за това безумно начинание.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Това не е знаме а един парцалак. Беднички сте за такъв лукс-знаме на баира

43

Анонимен

преди 4 месеца

55 Деса е голяма селяния, каквото и да сложи й стои като на закачалка. За осанка, да не говорим, никъде я няма. Пари Радев има, хем има голяма военна пенсия, хем президентска заплата, хем "консултантски", в рубли, за добре свършена работа в полза на Русия.

42

Анонимен

преди 4 месеца

А защо вместо да се купува ново не се зашие това? Бъргарски си е да има кръпки и по дрехите и по улиците, а защо не и на знамето?

41

Анонимен

преди 4 месеца

забиха пилон в гъзба на РР, предателската народна партия. срам. Ха ха ха