27

Анонимен

преди 4 месеца

Целта е завода да се приватизира. Това да притежаваш единствения завод за преработка на отпадаци в най-големия град в държавата си е направо златна мина. Има много хора, които са му хвърлили око отдавна. Но проблема е че е общинска собственост. Сега ще обявят, че не се управлява правилно, че е на загуба и се търси инвеститор който да го купи и да инвстира в него. Инъче завода си работи перфектно.

26

факт

преди 4 месеца

такива дезинформации се разпространяват от копейкин , импексова , мая общата и ванчето дето още не може да преживее че не стана кмет .

25

Хахаха

преди 4 месеца

До АнонименКато кажеш новият кмет и думата наследство в едно изречение не му правиш услуга пич.Всички знаем ТОЙ от кое наследство е.......

24

Анонимен

преди 4 месеца

Чудно наследство получи новия кмет, трудно е да се справи с това. В Сицилия мафията се занимава с *** и много често са потънали в сметища, тук едва ли е по-различно.

23

Факт 2

преди 4 месеца

Забравих да допълня, на всяка втора пейка.Укри пият и говорят на някакъв мелес език, и то боеспособни демек в добра възраст за фронта докато женичките им разхождат малките чавета и се карат с майките по детските площадки че са бежанци и първо тяхното дете трябва да се спусне по пързалката която е дарение от някогашната столична община но вече е тотално обезобразена от модерните поколения ***....закривйте я та *** е.

22

Алов

преди 4 месеца

Редно е да се подаде отставка на новия кмент не се справя

21

ФАКТ

преди 4 месеца

Кофите преливат, дърветата не са премахнати още от първият сняг, дупките са зейнали навсякъде ама центъра ни е екологично чист и има страхотна демонична украса от статуята на Св.София до велвезулите на Антихриста но пък махнаха Паметника на Орлов мост *** като половината парк в момента е потънал в мизерия и заграден....тръгвайки по улиците се натъкваш на миризма на п.ня със мухъл и хипстъри със крафт биричка и тротинетката.Гнус и потрес...сега като дойдат арабелите ще е още по интересно.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Ахх бленуваната промяна е тук! Терзиев президент!

19

Анонимен

преди 4 месеца

При Терзиев и коледната 'украса' в града бе като в Прага и Будапещ (само че по време на ВСВ)

18

Анонимен

преди 4 месеца

терзива-ОСТАВКАААААА

17

Анонимен

преди 4 месеца

Бихте ли обяснили защо думата *** се цензурира като дори самата новина казае тази дума?

16

Хубаво е!

преди 4 месеца

Сега и мис Бони като се разсърди хептен ще я втасаме. То град не се управлявал с 100-каратови усмивки и лозунги: Хубаво е! Ми кое е хубаво? Засега нищо, ама става и по-нехубаво.

15

хахахаха

преди 4 месеца

Криза с ***, двуметрови преси от сняг по булевардите след един лек снежец... определено се усеща промяната! А как беше коледното осветление в София? Беше ли на ниво?

14

Хах

преди 4 месеца

Ама много са умни това софиянците ей, голем кмет им спуснаха уж да го изберат, ха-ха! Ще пращаме ли пак софийския *** из страната или да???

13

столичан

преди 4 месеца

Няма как да се оправи положението със сметосъбирането, докато такса смет е на това символично ниво. Редно е да бъде индексирана поне с нивото на инфлацията, както и да се увеличи и данъка за имотите. Няма как все държавата да плаща сметките на столичната община, защото скоро и в провинцията ще искат да им се плащат сметките от държавата.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Добре, че дойде Терзиев, все повече доволни от него засичам.

11

Анонимен

преди 4 месеца

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

10

хахаха

преди 4 месеца

Прави се ВЪНШЕН одит, тоя вътрешния е ясен за какво служи - да оправдаем бездарието си!

9

Заводът за отпадъци?

преди 4 месеца

В смисъл? Тя самата София е един огромен завод за отпадъци, както битови така и политически.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Искахте промяна, имате я. Потъвайте сега в б*клуци като гласувахте за поредния евтин демагог от ''Харвард''.