84

Reagan

преди 4 месеца

85 Какви демократи бе това са коп еле н цата на дъртите Активнопасивни борци против фашизма или иначе казано Янкошумкарите които избиха елита на нацията и ограбиха Бъргария!

83

Анонимен

преди 4 месеца

Ако повтарям дебеловрат демократ, който не може да плаща заплати от 1500-2000 лева нагоре, е по-добре да фалира и да освободи място за кадърните бизнесмени. Кадърният бизнесмен ще организира работата така, че работника да му докарва примерно 10-15-20 хиляди лева на месец. Ясно е, че не зависи от работника колко пари докарва на фирмата, а от организацията на работа и използваните технологии, които ги определя дебеловратия.

82

Путкумер

преди 4 месеца

А нашия шеф тука у ТКЗСто дали ще ти унеличи заплатите че е от дърт Янкошумкарски под и малко е над закона.

81

Бай Ставри

преди 4 месеца

77 Давай укривай данъци ще те чакам в СЦЗ да ти скъсам халката.Като те хване Кокора.Много такива като теб ми е изпращал.

80

Не в Дания

преди 4 месеца

А в България има нещо гнило!Над 55% по високи санъци плащат богатите в Дания а те като в БеГе бедните и богатите да плащат еднакво и то за богатия е тищо то за бедния е супер много!Помярщина!

79

Мразя Тази България

преди 4 месеца

България е единствената държава в света в която трябва да работиш за социалната си помощ.

78

Какво сте увеличили

преди 4 месеца

Социалната помощ ли сте увеличили?!

77

Аз се махам

преди 4 месеца

От България заминавам за Нидерландия!

76

Анонимен

преди 4 месеца

Правилно, по добре на счетоводител да платиш, отколкото на държавата. И ти доволен, и той доволен. Навсякъде, основният процент данъци се плаща от работника, нормално е.

75

Бизнеса е недоволен

преди 4 месеца

Време е да сменя счетоводителя и да укривам данъци. Една стотинка няма да дам на тая попаднала държава унищужаваща бизнеса си! Имам приятели с 15 фирми, въртят правят и 1 лев не дават данъци със скъпи счетоводители! Държавните служби ся пълни с некъдърници и не успяват да разкрият схемата. Щом лукойл не плаща данъци и аз няма да плащам, еб съм ви ммааммм. Не успяха да вземат евро парите и пак ще точат бизнеса и хората. Е некадърните работници, ръкопляскат, НЯМА ДА РАБОТЯ, а ще ми вдигнат заплата

74

VULGARIA

преди 4 месеца

74 Нари 89 комунистите се пребоядисаха на демократи бе из руд! Същите ДСта си останаха милионери с хотели по морето и бизнеси кое е загинало?!

73

Анонимен

преди 4 месеца

Успешна година и в работата!

72

Анонимен

преди 4 месеца

Истинската България загина през 1989 година. От тогава сме американска колония. Затова сега сме най-бедните в ЕС и около 15 пъти по-бедни в сравнение с 80-те години.

71

VULGARIA

преди 4 месеца

Истинската България я убиха 1944та избивайки елита на нацията и променяйки историята Комунистическите изру ди!Сега това е трупа на комунистическата зад дунайска 16та пепублика на СССРа!разлагащия се труп който смърди е иконата на днешният разпад и корупция на лошият човешки матерял на високи постове навсякъде в държавата сраснала се с мафията!

70

Анонимен

преди 4 месеца

Хаха, 62 ка , то не е до акъл при вас, до мързел е. Аз не ръководя университет, а бизнес, за който ми трябват работливи хора, демек, производителни. Казвам го това на такива, като теб, че да се усетят, защо са все бедни. Бачкаш, получаваш, не ставаш, мрънкаш. Замисли се, ама, едва ли. А руския го учихме навремето, та и езиково се оправяме.

69

Shark

преди 4 месеца

До 64. Трябва, ама не пада. Станишката го въведе и никой не желае да го махне. Иначе БСП им е трън в очите, но тъпите решения, взети от техните правителства никой не отменя. Във всички нормални страни данъка е подоходен, т.е. колкото повече получаваш, толкова повече плащаш. Иначе кокорчо голям икономист се пише!

68

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 51Един служител прави това, което му е казал шефа.Когато шефа ти прави много бизнес грешки и поради това фирмата е на загуба то ти не си виновен.

67

Българин от НАТО

преди 4 месеца

Мразя БеГе татари!

66

Държавата е

преди 4 месеца

Мутра

65

Държаната е

преди 4 месеца

Мутра