26

Анонимен

преди 5 месеца

Новият крал и той ще се на краде и ще абдикира да си харчи париците на екзотичен остров.

25

Анализатор

преди 5 месеца

Монархиите са отживелица!

24

Анонимен

преди 5 месеца

До 26 Когато Почине,от Естествена смърт!-:)) Тогава Ти самият,къде ще си,никой , няма как да знае!-:)))

23

Анонимен

преди 5 месеца

До 23Без природни богатства са една от най-богатите страни. Просветата монархия, пощадена от войни.)))Пощадена само в последните 150години.Иначе датчаните са били доста войствени. Водят успешни войни срещу Швеция, а чрез Калмарската Уния от края на 14 век владеят Швеция и Норвегия. Около 50 години шведските крале са подчинени на Дания.Германските провинции Шлезвиг и Холщайн също са били под датско.Сега все още владеят Гранландия, над 2млн.кв.км.Норвежкият език е другото название на датският.

22

опетков

преди 5 месеца

До Анонимен За какво точно славиш русия майкопродавецао? Какво добро си видял от "тюрмата на народите?" Не се ли свършихте биологичните отпадъци, бе? Глу*постта ви е бездънна.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Без природни богатства са една от най-богатите страни. Просветата монархия, пощадена от войни.

20

опетков

преди 5 месеца

До до номер 5 Написал си глупости, но си толкова тъ*п, че никога няма да го осъзнаеш.

19

Анонимен

преди 5 месеца

До 19 Всяко време си има Империи и властващи етноси.Къде бяха англичаните през 9-15векове когато немците основаха Свещената Римска Империя която беше N1в Европа. Да не говорим за Римската Империя основала столицата на Англия, Лондиниум.

18

Банго Васил

преди 5 месеца

Занапред на 14-и януари ще се празнува датската Нова Година.

17

Симеонча

преди 5 месеца

си остава единствени бив цар управлявал реално държава - и тук сме "рекьордори"

16

Анонимен

преди 5 месеца

Ако Валдемар се беше съгласил да стане български княз, въпреки неодобрението на Русия, и беше основал династия на нашият престол. Сега българските царе можеха да претендират за руската и гръцката корони. Защото сестрата на Валдемар, София Федерика(Мария Фьодаровна) е майка на последният руски цар Николай. Брат му Вилхем е гръцкият крал Георгиус, убит в Солун 1913г.

15

Анонимен

преди 5 месеца

До 14.И? Това Автоматично,означава ли ,че Руснаците вече,са станали " датчани"?-:)

14

Анонимен

преди 5 месеца

До 12Слава на Русия! И Майната и на Дания!))))На последнията руски император Николай ll майка му е датчанката София Федерика известна като Мария Фьодаровна.

13

Български гражданин

преди 5 месеца

До До "бълг. граждНе съм офаца, а овен. И ти си точното доказателство на тезата ми

12

Анонимен

преди 5 месеца

Слава на Русия! И Майната и на Дания!!!

11

До "бълг. гражд

преди 5 месеца

Изключително дразнеща си с непрекъснатите си забележки, оФццо! Аман!

10

Анонимен

преди 5 месеца

А мислите ли,че Изобщо се интересувам,от една далечна държава и " порядките" и? Ама не ми Пука бре за Дания!!! Ам а хич!-:))

9

Анонимен

преди 5 месеца

България за 12 дена е имала датски принц Валдемар за княз, като за самото му избиране от Великото Народно събрание той не е знаел. На 29. 10.1886г. е избран, след 2 дена уведомен. Заявява, че отговора ще получат от датският крал,но му се струвало, че поради външни обстоятелства няма да заеме поста. Баща му отказва, като се допитва до Русия, която е против. Слабохарактерен, след време отказва и Норвежкият престол. Пак поради,,, външни обстоятелства".

8

Кво

преди 5 месеца

Ни интересуват колонизаторите? Ние не сме трепали и грабили народите като тях! Затова сме задния двор на еуроубийци и еурокрадци!

7

Български гражданин

преди 5 месеца

Четейки коментарите на някой хора, си мисля че достъпът до интеренет трябва да се дава само при покриване на някакъв интелектуален минимум, а тези които са под критичният минимум, да бъдат подлагани на химическа кастрация, перди да са се възпроизвели. Така България ще просъществува и ще пребъде и просперира.