364

Анонимен

преди 5 месеца

Чета във всичко медии инфото за това убийство и имам гадното усещане че мисъл НУЛА в драскачите а източника е един и същ с конкретна опорка.Номера минава защото българите са изключително глОпав народ който можеш да го лъжеш когато и както си пожелаеш. Факта че един КрИтен от Банкя ви лупа отзад 15 години е показателен.

363

Анонимен

преди 5 месеца

До 384Тъпир е баща ти, левак!!Такива функционално неграмотни като теб които след като прочетат два реда смятат че знаят всичко са в основата на разрухата в тази държава. Изпълзявате от провинциални колиби, отивате да берете портокали в Испания и вече с усещането за погопомазани.Див селянин който смята че като е научил аьбуката и вече е умник.Прочел драсканиците на друг провинциалист и вече е отворко.А това че не си разбрал нищо от прочетеното и че ви манипулират още от заглавието няма значе

362

Сата НАТО

преди 5 месеца

Щом не иска да излиза, значи не е опасен. Не е искал да излиза, защото не е искал да го бият. Най-нормалното нещо е да не иска да излезе да бъде ритан и убит. Полицаите да платят кръвнина и да влизат за 10 г в затвора.

361

До 382

преди 5 месеца

Прочети пак статията,тАпир!Виж и клипа,на който се вежда,че не иска да излиза,нАпир!

360

Bg izmet

преди 5 месеца

СМЯТАМ ЧЕ Е НОРМАЛНО УБИТ. АКО БЕШЕ БРУТАЛНО ЩЕШЕ ДА Е НА ПАРЧЕТА..НЕУЗНАВАЕМ МЬРТВЕЦ

359

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен (379) Абе Хохляк, ти как разбра че изобщо е заплашвал с нож?? Щото така го казаха по тАкАвизията ли?! Аман от първосигнални!!Отделно, дали не е искал да излезе от колата ти видя ли?!?! Или ти казаха шапкарите. Как е възможно цял един народ да е основно от невръстеници ?!?!

358

Анонимен

преди 5 месеца

Защо е заплашвал хлапета с нож? Важно е да се уточни това.

357

Анонимен

преди 5 месеца

"Отговорен, честен и добър", но защо е решил, че за него законите не важат? Каже ли полицай да спреш, спираш. Щом е преценил, че трябва да те провери, ще излезеш от колата си. Толкова ли е трудно да се разбере?

356

Анонимен

преди 5 месеца

Съчувствие спрямо дъщерята, загубила баща си. Но нека сама да си отговори на два въпроса: Защо този човек е бягал от полицията, след като са му дали знак да спре? Защо, след като са успели да го спрат, се е заинатил и е трябвало да се бият с него, за да го изкарат от автомобила? Ако не се беше държал така, сега щеше да е жив. А той дори е ранил полицай.

355

Така е ..

преди 5 месеца

На видеото ясно са вижда как един полицай удря няколко пъти с палката.Със сигурност не удря по тавана на колата , а по главата на човека.ПТП не е имало. Убили са го защото им е нарушил спокойствието.Има доста такива потулени случаи на убийства.

354

виновен или не

преди 5 месеца

човека си го пребиха с ритници на място, и всичко отново ще бъде покрито, замазано, заметено и каквото още там се сетите, но виновни, няма , в нашата полиция работят само професионалисти, те такива работи не правят.

353

Сата НАТО

преди 5 месеца

И след като Бок-луко пукне, нема да моеме да излезнеме от комунистическия Му милиционеризъм още 30 години. Колкото се напъваме да излеземе от байтошовщината. Сега си мишкувайте и търпете троловете Му да ви промиват мозъка, после ше ревете

352

Анонимен

преди 5 месеца

ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО................ ПОЛИЦАИТЕ ВИНАГИ И НЕПРЕКЪСНАТО СА УБИВАЛИ БЪЛГАРИ ... СИГУРНО СА С РОМСКИ КОРЕНИ..... ЗА ПОЛИЦАИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЪД НЯМА И НЯМА ДА ИМА....ТЕЗИ УБИИЦИ СЕГА ЩЕ ГИ НАГРАДЯТ ....

351

Анонимен

преди 5 месеца

Бивш борец...? Ясно!

350

Сата НАТО

преди 5 месеца

Предстоят ви още 5-16 години бойковизъм, през които Банкянския иддийодтин ептен че откАчи - шизофренията му съвсем че се развинти от ЕГН-то и че превърне страната в още по-голем кеннев от тоя, който беше през второто му царуване. И накрая че се чудите как да се отървете от него, защото лекарите че го крепат на системи и маркучи, за да може да убива до 88 години.

349

От хората

преди 5 месеца

Коментари най-различни,но никой не пита категорично -защо е бягал.Бог да го прости, но българина трябва да се научи да изпълнява исканията на полицията. Язък за полицаите,ще ги разгонят ,защото са изпълнявали задълженията си.

348

Анонимен

преди 5 месеца

До Барон Мюнхаузен... Тьпигьоз, първо никъде не се вижда, че не се подчинява, второ ако не се подчинява, трябва да го задържат жив и здрав. Каква тая тьпотия да го измъкнат насила от колата и да го убият. Такива като тебе са за убиване.

347

Анонимен

преди 5 месеца

Близките на убития да извикат съдебни лекари от Германия или друга немско говоряща държава а след това да съдят както държавата така и убийците.

346

Анонимен

преди 5 месеца

Медиите са превзети къде от глупост къде от корупция.България е ГЕТО!!Бягайте докато не сте пострадали.Тази територия е свършена.

345

Анонимен

преди 5 месеца

хаха екипа на дебора ще го изкара с лека телесна повреда и омрел от алкохол. то ф сз мафията на гроб е навсякаде с тяхна помощ им застроиха и паркове и градини и онея мишоци нищо не казват. милицията си има ценоразпис за рушветите на входа. имаше хора с откъснати крайници и всеки ден има катасстофи с някакви такива надрусани калинки. и се бутат пачки на прокурори съдии и журналисти, направо си е автономна криминална област.