268

Анонимен

преди 5 месеца

Вие сте па*ра*зитите. Как е апетитът ви за консумация?!

267

Анонимен

преди 5 месеца

Властта се крепи върху подчинените, а в случая това са потребителите. Живеем в свят с диктатура на потребителите. Как ще ги победите потребителите?

266

Анонимен

преди 5 месеца

Копейките, най ниско продуктивните в нашата страна, пак реват. Хахахахахахахаха. Ааааааааааахахахаха. Муууухахахахахахахаха. Наааааахахахахахах. Ревете копейкииии, ужасно ви се кефяяяяя. Аааааааахахахахахахахахахахахахааааааа.

265

Анонимен

преди 5 месеца

Отворко стига си си си чесал езика ами раздайте Законно калашниците на народа !

264

Анонимен

преди 5 месеца

Фалитът на Просветителския модел създаден от Европа и заместването му с утопията на евроатлантизма ще доведе профанизиране на масите ДОВОЛНИ от базовия си доход и възможността да умрат в хосписа на своята цивилизация. Това е краят на Евроатлантическата цивилизация. Фермата на Европа е тръгнала към кланицата си.

263

БГ-политици

преди 5 месеца

са предатели......................поне 90 % от тях!!!

262

Омбонго

преди 5 месеца

България - най-новата африканска страна!

261

Анонимен

преди 5 месеца

Трудът е обществено полезна дейност. В Древна Гърция раб-отещите са били роби. Трудът става страдание, когато се появяват кастите. Заплащането на труда при капитализма мие уловката, където принадената стойност остава ЗА работодателя. Социализмът даде нов прочит на труда, а именно принадената стойност на труда оставаше за обществото.

260

Анонимен

преди 5 месеца

Ми баце Копейкин, като не ти аресва ходи при путинака ве, нали там за копейките е рая? Ама ше ти остане бадева къщата къде е купи от субсидиите с евраци ли? Еми баце, то не може ем така, ем онака

259

Анонимен

преди 5 месеца

И прабългарите са азиатци, и арийците са азиатци. Иннагонът да утрепеш прародителя си е класически Едипов комплекс.

258

Папо

преди 5 месеца

Тоз уж борец срещу фашизма и нацизма ,пък се изказал злобно расистки в стил Хитлер. Че народите от Азия и Африка не са ли хора бе варненско чу4ело такова.

257

Анонимен

преди 5 месеца

Откакто почна войната в Украйна от копейките се чуваше само вой по бежанците от Украйна, за ордите идващи от Турция проблем нямаше. С други думи квиченето е че ще ни приемат в Шенген, а не в мечтата на копейките - РФ.

256

Дедо

преди 5 месеца

Копейкин ми те и любимите ти руснаци са азиатци бе мой

255

Анонимен

преди 5 месеца

До Градински Само че, не майка му е ромка, а баща му... при социализъма българки скачат на чуждестранните натрапници, а не - обратното!

254

Дрън дрън

преди 5 месеца

Християнството е религия, която учи да обичаш ближния,и да не пожелавам другиму това, което не искаш на тебе да ти се случи! Прав беше Булгаков, че Сатаната се е настанил в Маскве! Трябва да си пускате изказването на Путин, като започна войната...Директно заяви,че ще избие жените и децата им, ако не му се поклонят/предадат/! Антихрист, в чист вид!

253

Анонимен

преди 5 месеца

Всяка религия използва страха на хората от линчуване или острахиране с цел контрол над тълпата.

252

Анонимен

преди 5 месеца

Евроатлантлантизмът е религия подобна на фашизма и комунизма. Носителите на тези религии използва тълпата като оръжие, с което се отнемат свободата на институциите, индивида и групата хора с различно мнението от това на задаващите мейнстрима.

251

Брачеда от Максуда

преди 5 месеца

Хасмукар ве копейка. Кога ша додиш в махлата.

250

Анонимен

преди 5 месеца

Партията на Костадинов може и да задава по-стар патриархален т.е.йерархичен стил на подредба на обществото, но историята не е еднопосочен вектор и може да е за добро подобен ход за България. Мрежовата връзка, която налага евроатлантическия тип световна подредба създава свят, в който всеки и всичко е ЗАЛИЧИМО, ако не отговаря на мейнстрима. Майна*та ви на мейнстрима ви!

249

Анонимен

преди 5 месеца

Ако България качи транзитните тирове на влака и охранява гарите, ще си реши митническите проблеми и опашките по пунктовете.