243

Анонимен

преди 5 месеца

Премьер Словакии Фицо заявил, что вс оружие мира не поможет Украине победит

242

Анонимен

преди 5 месеца

Украинската контраофанзива се провали, а западните спонсори на бендеро-нацисткия киевски режим се издъниха. Русия е по-уверена и по-силна от всякога, а пукнатините в западната солидарност се разширяват и задълбочават.

241

Анонимен

преди 5 месеца

Няма да има дълга битка. През 2024 г. сами ще се сринат. Като дойде Тръмп.

240

Хм

преди 5 месеца

Не за "дълга битка", за капитулацията на Украйна трябва да се готвят в Киев. Не се ли договорят с Русия, през пролетта Украйна няма да съществува като държава.

239

Анонимен

преди 5 месеца

Русия насища фронта с гаубици и дронове!

238

ха-ха-хи...верваме

преди 5 месеца

Войната в Украйна навлиза в нова фаза, Киев сваля гащичките и се нагъзва...яко мандръсане ще падне!

237

Анонимен

преди 5 месеца

Ти да се прекръстиш от Владимир на Володомир, като това изобщо не е украинско име, говори зле за укрите като цяло :)))

236

Bad Face

преди 5 месеца

Превъзходството на руската армия беше признато в Украйна!!!Член на украинската Рада Лапин призна превъзходството на Русия в оръжията и личния състав. Повече на YouTube-канала "Сейчас"

235

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 241 Мъчат ги рашките, укрите имаха шанс в началото, но го пропуснаха :)))

234

Анонимен

преди 5 месеца

Западът ще се откаже единствено ако се наложи да мобилизират американци и англичани. Дано Путин по скоро приключи с Украйна,щото иначе лошо ни се пише.

233

Анонимен

преди 5 месеца

Как така дълга битка, нали беше само за 3 дни, после за седмица, месец. Те години минаха и сега започва подготовката за дълга битка. Бах мааму излъгаха го Путин, че ще спечели бързо и той им се върза.

232

Bad Face

преди 5 месеца

Каква дълга война ще води укровермахта? Те са унищожени вече от всякъде, външният им дълг без лихвите по него превишава $175 МИЛИАРДА kъм Ноември 2023. Как се връща тази сума, дори да предположим, че Путин няма да им вземе нищо, което няма как да стане? Те нямат промишленост, работна ръка, убити са от Господ във всяко едно отношение.

231

Анонимен

преди 5 месеца

Чакай малко калккулаторке, нали до сега ни набивахте в главите че всеки момент Русия рухва, икономически заради жестоките санкции на третополовите либерасти, военно заради това че е изостанала, демографски заради това че едва ли не половината население е избягало, морално заради това че повечето войници се предадоха на Украйна. Какво стана с откровените ви лъжи и манипулации, директни преводи от либерастичната античовешка днк-гнилоч?

230

Слава Русия &#12

преди 5 месеца

Украйна е лоша. Дойдоха едни украинки на работа при мен и там те са нагли блъскат ни през почивките те са женски. Как да не ги хванеш и нае*ш. Но аз заради Русия не исках. Защото така я предавам ставам предател. И работеха година и изчезнаха но другите си ги боцкаха редовно предатели. И после напуснах работа защото не ми се работи с предатели.

229

Какво следва

преди 5 месеца

За мир в САЩ и ЕС никой не говори. Някой от Вашингтон или Брюксел да е казал "Време е да се преговаря за мир"? Няма такъв. Има все пак някаква промяна. Доскоро дядо Байдън казваше: "Ще помагаме на Украйна колкото трябва", а сега вече казва "Ще помагаме на Украйна колкото можем". Рано е за мир. На евроатлантиците им трябва поне още една година война за да втасат.

228

Анонимен

преди 5 месеца

Освен да губят улкрите, друго не могат, не са създадени за война :))) Да питам да ли преименуваха Владимир Кличко на измисленото от филмите Володомир, вече ще се казва Володомир Кличко :))))

227

Напред, на нож

преди 5 месеца

В Украйна започнаха да се мобилизират цели футболни отбори, твърдят украински журналисти. Съобщава се, че групова призовка в териториалния наборен център (военна служба) е изпратена на 25 футболисти на киевския клуб Оболон, играещ в украинската Висша лига. По-специално, на 11 декември Оболон игра срещу Динамо (Киев), губейки мача с резултат 0:2. В момента Obolon е на 13-то място в класирането (от 16 отбора). ..... Украинските медии уточняват, че груповата покана е дошла в момент, когато играчите на Оболон са били на почивка в ски курорта Буковел в Карпатите.

226

Пак по опорката?

преди 5 месеца

До Сут: Г'лупости са това. Незнанието не е аргумент, драги. Русия разполага с оръжия, които дори САЩ все още нямат. Срещу хиперзвуковите ракети Циркон, които вече са на въоръжение на руският флот, флотът на САЩ няма никаква защита. НАТО не може да победи Русия. Ако можеха, щяха да го направят. Но никой не е готов на самоубийство.

225

Не е ли ясно?

преди 5 месеца

До Анонимен 209: Това, че Русия не произвеждала дори печки и бойлери е от най-глупавите измислици на русофобската пропаганда. Не може държава, която поддържа международна космическа станция, която строи ядрени реактори по целият свят, да не произвежда най-елементарни електроприбори. Специално бойлери се произвеждат в Нижни Новгород, като цените започват от 32 971 рубли (652 лева). Но се предлагат и вносни, включително от България.

224

Сут

преди 5 месеца

Бедните pycopoбu още вярват ,че НАТО се бие срещу Русия в Украйна. То и не им остава друго. Така се утешават ,че иначе ако признаят,че укрите с малко помощ разкатаха великата руска армия,трябва да си слагат въжето. Ако Сащ и НАТО бяха пратили и 50% от ресурса си на укрите,Путин и шайката му в Кремъл отдавана да са пътници. А Мечката щеше да е с избити зъби,не че сега не е беззъба Русофилите,вместо да плюете Запада,му целувайте краката,че не помага както трябва да Украйна.