15

Помнещ

преди 5 месеца

До 20. Много добре Помня за Кувейт! И съвсем съзнателно,не го вметнах! Това си бяха " търкания" между тях 2 те държави! Америка какво Общо има с тях???! Нищо,освен че " подкрепяше" Кувейт! То точно за това Садам реши да играе сечено на САЩ с петрола! -:)

14

Помнещ

преди 5 месеца

Та Основната цел на Америка през 2003 година беше.Да Коригира Изкуствено цените на петрола! Тогава Садам у,продаваше Петрол,на когото си поискаме и на каквато си цена искаше! Без да се съобразява с Борсата на петрол в Америка! Американците Нямаше как да му " простят" и измислиха повод за нападението си " химическото оръжие" на Багдат!!

13

Анонимен

преди 5 месеца

България, в съюз със САЩ, европейските страни, Китай, Индия и Япония, може да размаже на война Ирак и хутите едновременно!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Краварите какви ги вършат в Ирак,че ги нападат там а пък те си и отмъщават?

11

до 16

преди 5 месеца

кой не мрази щатите - сърбия никога няма да им прости варварските бомбардировки на белград! и у нас имаше отломки, ама нашите предатели днес се правят на приятно разсеяни...

10

Помнещ

преди 5 месеца

През 2003 година,САЩ нападна Ирак.Лъжите им тогава бяха,че Садам Хюсеин имал " химическо оръжие"! Нито намериха такова,освен че Убиха Законно избран президент! И сътвориха Безмирици и война в тази държава И до днес! Ирак Мрази Америка днес Повече от колкото през 2003 г! Тогава успяха с цистерни,да откраднат Милиони тонове Петрол! Турция също се включи Тогава в Кражбата! Руснаците тогава успяха да изгорят доста Автомобили цистерни за петрол.Тоест САЩ знаеше,че освен ПЕТРОЛ в Ирак друго няма да н

9

Анонимен

преди 5 месеца

Добре че са САЩ да ни защитават от сиганията .

8

Некъф

преди 5 месеца

ПуДинГ не е виновен, че насъска Хамас да извършат тази простотия! Пак САЩ са виновни. Онова кремълско гOBHo запали близкия изток като си мислеше, че американците ще спрат помощта за украинците.

7

до 7

преди 5 месеца

Ти яко се изплискал легена бе,чебурашка:))))

6

Анонимен

преди 5 месеца

Путин е хутин

5

да

преди 5 месеца

САЩ са най-голямото зло за човечеството, само ВЕЛИКА РУСИЯ може да ги сложи на мястото им!

4

Анонимен

преди 5 месеца

Путин го заби на краварите с този втори фронт, а скоро китайците и севернокорейците ще отворят трети фронт, с което краварника загива !

3

Анонимен

преди 5 месеца

Мачкай Бенямин!

2

талибанИЯ

преди 5 месеца

световната търговия над всичко. Не може група тарамбуки да пречи на световната икомика. Време е за демокрация за йемен.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Няма да се разрасне. Досега другите арабски държави да се бяха включили, или поне Хизбулла. Хутите са много далече, а Иран още не е готов.