22

Анонимен

преди 5 месеца

Това е доста неблагодарна работа.

21

Пепи

преди 5 месеца

До До всипки Така е да . Един от малкото хора дето казват истината и могат да смятат . Да речем че един шофер на тир взима 3000 евро . Седи по 24 часа в камиона . Спи в камиона . Излезне ли и се връща след два месеца . Яде по бензиностанции и главно сухоежбини . Взимаме майстор в строителството - заплата 2000 евро на месец . Спи си в кревата . Бара баджака на жена му и яде топла храна . Отделно от това - 8 часа на работа и два за път . 5 дена в седмицата .

20

Не се хващайте

преди 5 месеца

на въдицата на Гербб мафията. Те, ако ги даваха тези пари, нямаше да са без шофьори!

19

Анонимен

преди 5 месеца

До До пепикъф нов man ? ВиждАли сме нови манове. Волво ,Мерц тия са по читави.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Аз наркотици не употребявампърво, второ тревата е растение. Трето става думаза тираджиите които всеки втори е наркоман илипияница.

17

Аноним

преди 5 месеца

Докато разсъждавате така пишешещите тук ще си ходите бедни Успех в живота

16

V

преди 5 месеца

До АнонименПросто не употребявайте наркотици.

15

Пепи

преди 5 месеца

До До пепи Продължавай да въртиш геврека . Аз ще посетя жена ти че нещо сърбежи имала . А кадис се пише различно . Дали е със с или з е все тая . Важното е че те духа вятъра и кабината се мести . А и Испания е слънце в сравнение с Германия да речем . Където е невъзможно да паркираш след 20:00 . Или Лондон да речем .

14

До пепи

преди 5 месеца

Не случи на знаещи ! Аз в момента съм към Леида, знаеш ли кой е най-големият парк на Тирове в Испания ? Кадис се пише със "С" накрая не със "З" ! Ти на вятърът ли спиш извън кабината на открито, че те духал вятърът на Гибралтар ? А за 2000 на месец няма да се доближа до камиона ! Карам ТИР тук от 2004 г. смених и 4 влекача през това време, днес съм на нов МАН с всички екстри, качвал ли си се в такова модерно нещо ? Пиша от паркингът на гр. Сете (Франция) в момента.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Ами когато ако си пушил преди 5-6 дни и дрегера го лови, така ще си седите без шоферчета.

12

Трябва да има за

преди 5 месеца

Боко. Тези заплати ги дават само на хора, които посочи Буци, на другите не!! Разликата отива в джоба на Буци! Социализъм в най-извратен вид!! През социализъма поне обещаната малка заплата беше гарантирана!

11

Анонимен

преди 5 месеца

Не дават такива заплати лъжат. Или ще ви я дават и после ще си вземат половината с глоби и удръжки. Между другото камионджия ще ви сподели прелестите от това да кесиш по 10 часа в задръстване на граница. Да спиш на тъничък дюшек ввърху кораво " легло " дълго 160 и половин метър широко. Да ти гепят нафтата на някой престъпнически паркинг. Да те полазят "енженерите хирурзите и атомните физици" на дебелото лелче меркел и *** макрон. Има има мн романтика в професията за 3000-4000 (не винаги) .

10

ЖИВОТ

преди 5 месеца

В КАБИНАТА. КАТО КУЧЕ. ДАВАШ ЗДРАВЕ ЗА ПАРИ. НЕКЪПАН, МИРИЗЛИВ, МЪРЛЯВ, НЕДОСПАЛ. И НИКОЙ НЕ ТИ ДАВА 6000 ЛЕВА. ТОВА Е ЛЪЖА.

9

Гербб собственици

преди 5 месеца

Лъжат в заплащането! Такива пари дават само на техни няколко човека за да се разчуе и след това, когато отидат други, започват да ги наказват, заради техните счупени машини, домъкнати от б,о,к,л,ука на Запад и да ги режат в заплащането!! Комунистическа му работа в най-извратен вид!! Така е в техните фирми за всякакво производство!!

8

Пепи

преди 5 месеца

До До 3 шофьор Какви удобства имат ??? Спал ли си долу в Испания - около гибралтар и кадиз . Да те духа вятъра . Като си толкова отворен - качвай се и карай . Работех в логистиката в Испания и стигах до 2000 евро . Спане по бензиностанциите и полигоните . Стомаха ти се разваля .

7

Анонимен

преди 5 месеца

Ми малки са заплатите, да ги направят 10-12 000 и може да се замисля дали да го работя.

6

До 3 шофьор

преди 5 месеца

Ти явно не си шофьор, кой бяга от 6000 лв. заплата ако я ПОЛУЧАВА наистина ? Да спиш в ТИР днес е по-удобно отколкото в протърканото ти канапе, знаеш ли съвременните камиони какви удобства имат за които само си мечтаеш ? Друг е въпросът дали тези пари ги получаваш накрая на месеца ?

5

Собствениците

преди 5 месеца

на тирове са бивши мутри и единственото което умеят е да обещават високи заплати но не и да ги дават ! От бивш шофьор на ТИР !

4

Анонимен

преди 5 месеца

Готови да дават или всъщност дават?Приказките го знаем но реалноста е доста по-различна.

3

Шофьор

преди 5 месеца

8 часа караш камион, след това 16 часа го пазиш. Явно са малко желаещите да спят *** в консерва по паркинги за 6000лв.