293

Анонимен

преди 8 месеца

От 312Абе що си ми ударил минус? Напиши адмирал Владимир Ку роедов и чети. Виж от коя армия е, аз нема пиша!

292

Анонимен

преди 8 месеца

Бг фрегати участват почти всяка година в мисии на НАТО.,, Дръзки,, преди две години участва в учения в Средиземно море като проплава 5500 мили.През 2020,, Смели" проплава 7500 мили, като посети и пристанища в Крит, южна Турция, Израел и Египет. А, Червено море е на около 100 км от град Александрия, Египет, където беше,, Смели"

291

Анонимен

преди 8 месеца

Над 1000 български офицери - капитани и механици, 80 % от които възпитаници на Морско училище са част от екипажите на Ray Shipping, като около 400 от тях във всеки един момент са на борда на корабите.

290

Анонимен

преди 8 месеца

Това са Кабала хора. Те вярват в Луцифер и са богоборци. Хубаво! Да видим как ще се справят с мюсюлманите.

289

Анонимен

преди 8 месеца

На Тагарев и неговите началници им трябва лоялна българска войска подобна на Азов и ще си я направят. Евреите очевидно са овладели света. Трудно ми е да го изрека, но всичко е в ръцете на мюсюлманите.

288

Само да уточня:

преди 8 месеца

Собственикът на отвлечения кораб е един от най-богатите евреи! Казва се Ейбрахам "Рами" Унгар. От дълго време той е уж спонсор на Висшето военноморско училище във Варна.Незнайно как е довтасал тук и как се е докопал до училището,което е изцяло под негов контрол?! Продажниците дори му присъдили титлата "доктор хонорис кауза"! И заради интересите на този еврейн марионетката тагаро ще изпрати може би на смърт БЪЛГАРСКИ мъже! Корабът е задържан,защото е превозвал оръжие за Израел!

287

Sina

преди 8 месеца

Тагарвв е платена от а мериканците *** и нищо повече! Продажно човече!

286

Някой си

преди 8 месеца

Другарю Украински Шпионин в България! Днес се честват смъртта на 5 или 6 бяха жертвите преди 20 години български войници в Ирак! " Мисия", в която Нашите войници нямаха нищо общо с политиката на САЩ в Ирак! Подведоха ни тогава американците,че Садам Хюсеин имал " химическо оръжие". И САЩ нападна Ирак! Убиха Закомо избран президент на Ирак Садам Хюсеин и се Оказа,че няма Никакво Химическо оръжие! Та и сега,не пращай военни от България там! За да не им " честваме" смъртта след още 20 г!-:(

285

Анонимен

преди 8 месеца

Пращайте всички руски ботове на голото парти в Москва,водено от Филип Киркоров.Да се израдват на блатните ценности и култура!

284

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен==България няма военноморски сили отдавна! Те са в ръцете на еврейна,чийто кораб е задържан от хутите! Затова на предателя тагаро е заповядано да праща пушечно месо за интереса на господаря! Наскоро излезе информация,че цялото Военноморско училище във Варна е предадено и е под контрола на въпросния еврейн! Кадрите,които се подготвят там с парите от нашите данъци,отиват директно като работници по еврейските кораби! Отредената съдба от сатанистките ни управници за нещастните гои!!!

283

Анонимен

преди 8 месеца

Защо лъжете, че Испания ще се присъедини към операцията на НАТО в Червено море. Още преди 2 дни Испания отказа да участва, тъй като това не представлява интерес за нея.

282

Анонимен

преди 8 месеца

До Милитарист=== А пък аз искам да го видя провесен на някое дърво с главата надоло!!!

281

Русоробски фронт

преди 8 месеца

--------------------------------------------СКРЪБНА ВЕСТ---------------------------------------------------------------------------------------на 25.12.23г почина корабът ,,Новокузнецк,,------------------------------------------------------------------------------(1987-2023)--------------------------------------------------------------------погребението ще се извърши в териториалните води на Феодосия----------------------------От опечалените:myтя,Адмиралът,Контрааадмирал и моряците

280

Анонимен

преди 8 месеца

Петоколонците са силно увредени създания.

279

СъдЗаШайката

преди 8 месеца

За да я има България, първостепенна задача на целокупният български народ трябва да бъде как Тагарев и тагаревци, кирчовци,кокорчовци, шишовци, асфалтпашовци,гномове, кикибойковци и проче духовно и душевно нечистоплътни продажни субекти да бъдат изхвърлени на политическото бунище и да им бъде потърсена наказателна отговорност .

278

Анонимен

преди 8 месеца

До Антикомунист===Само, че преди години в Кербала точно ние бяхме смазаните,заради интересите на господарите! Точно на 27.12.2003 год. петима БЪЛГАРИ изгубиха живота си в база "Индия". Тогава на РОЖДЕСТВО България песрещаше ковчези с телата на млади миже! Сега отново продажните марионетки от сатанинската сглобка са подготвили голяма вероятност за нови ковчези! Прави очевадно впечатление,че нито една от бившите соц.страни няма да участва. Нас отново българомразците са ни цанили за пушечно месо!

277

Анонимен

преди 8 месеца

Върви и воювай сам, никой не те е спрял! Какво набутваш другите?

276

Анонимен

преди 8 месеца

Русоробите пак ги е притиснала уртикария.

275

Анонимен

преди 8 месеца

От немците също са потърсили пушечно месо, но немците са отговорили, че войската им е неподготвена за такива битки, че това са по-скоро чиновници и работници, отколкото войници и са отказали, а нашата пък е съвсем я няма, не само, че е неподготвена, а откакто ти ги управляваш, военните започнаха да напускат и армията, *** ти да воюваш, бе Тагаренко, като имаш голям мерак, какво се стискаш?

274

Обективен

преди 8 месеца

Лудогорец са опровергали ,че единия от арестуваните в Ирландия наркотрафиканти е служител в клуба. Та се сетих за поговорката "няма пушек без огън" ( или май беше обратното ).