466

Писнало му от лъжи

преди 5 месеца

Това беше теорията на всички некадърници през соц-а - че не били влезли, защото им пречели децата на АБСФК... Или пък че за една сбъркана запетайка на кандидат-студентски изпит махали по четвърт бал... Всичко това са измислици и пълни глупости!! Места да се учи имаше за всички с интелигентност малко над средната (такива по това време имаше доста) и достатъчно ученолюбиви (такива също се намираха) Образованието беше отлично и достъпно! А сега са неграмотни и невежи

465

468 до 480 и 481

преди 5 месеца

Това което описах се случи през 1978.Нищо не съм излъгал.Никога не съм членувал в нито една партия.И няма и да членувам.Повечето сегашни "демократи" са пребоядисали се членове на БКП!Както тогава не исках да имам такива съученици,така и сега не искам да имам нещо общо с БКП!Не съжалявам,че не учих в този техникум.След това в института от 225 студенти само трима бяха партийци!По поносимо беше.

464

НАРОДНАТА ЛЮБОВ...

преди 5 месеца

В КРАЯ НА ДЕНЯ - НЕШКА МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ЗА КАЗАНОТО ОТ НЕЯ, И ДА СЕ" НАСЛАДИ" НА" НАРОДНАТА ЛЮБОВ " КЪМ СЕБЕ СИ, КЪМ ПУТИН И РУСИЯ....

463

Писнало му от лъжи

преди 5 месеца

Нешка е много свестен и почтен човек, с ярка позиция. "Демокрацията", която не е никаква демокрация, не търпи различно мнение. Затова оплюха тази достойна жена, сторила толкова много за България, използваха Бианка Панова да я оклеветят. Долни методи фашистки. Когато някой използва нечестни методи - значи сам разбира колко не е прав! Жалки и отвратителни си всички тия гадости и лъжи, клевети, манипулиране на минусчета и пр.

462

Писнало му от лъжи

преди 5 месеца

Какво е обратното на демокрация? Диктатура! Какво е едно от проявленията на диктатурата? Лъжите, манипулирането на факти, ограничаване на свободата на словото! Какво е едно проявление на това? Манипулирането на плюсчета и минусчета, което правят от редакцията, за да създадат фалшиво впечатление. Извод - "демокрацията" бива налагана с лъжа и диктатура. Следователно, не е никаква демокрация, а само ВЛАСТ, която се бори да се задържи с всякакви средства, щом и до такива долни методи е опряла

461

Идеалист

преди 5 месеца

Няма да ги помете. Вече са взети мерки от посолствата. Има около 8000 натовски войника в България със съответнното въоръжение.

460

ИПОН

преди 5 месеца

Нема да се случи ГЕРБ мафията държи милиционерите в БГ.За един паметник събраха всички милицонери в София,Банкя не дава власт.

459

Идват промените

преди 5 месеца

Младите започнаха промените. Махат окупаторския *** и слагат Българската История на същото място - където беше *** - статуя на Аспарух, може и на цар Борис l

458

Нешка няма грешка

преди 5 месеца

Такива като нея се броят на пръсти за което шапка и свалям.Комунистка си беше такава си и остана, без да го отрича.99% от новите евроатлантици бивши комуниси облагодетелствали се с апартаменти,имоти пари и постове,пропагандирали добрия СССР и социализма и изучили децата си в капиталистически държави при Тошо сега смениха боята и пеят други песни.Тези от сглобката са едни от тях.

457

Писнало му от лъжи

преди 5 месеца

До Анонимен 468 - "Ония с 2,00 си изкараха документи,че са деца на АБПФК.И се класирахме аз,другият с 6,00 и всички деца на АБПФК с 2,00!" - Написаното е плод на нечий болен демократичен мозък. Едно момиче от класа беше с такива родители. Не беше силна ученичка, но не и двойкарка - предимно 4. Кандидатства и НЕ ВЛЕЗЕ. АБПКФ имаха ИЗВЕСТНИ привилегии, но такива истории са НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕНИ! Как не ви е срам да преиначавате и да лъжете така! После защо и учебниците са пълни с лъжи

456

Писнало му от лъжи

преди 5 месеца

До Анонимен 468 - "Ония с 2,00 си изкараха документи,че са деца на АБПФК.И се класирахме аз,другият с 6,00 и всички деца на АБПФК с 2,00!" - Написаното са пълни измислици. Каквито сега много се тиражират благодарение на целенасочено търсената неграмотност и невежество на подрастващите. Първо, с 2.00 НЕ СЕ влизаше никъде от никого. Това беше добре известно. Второ, тези с АБПФК трябваше да заявят това ПРЕДВАРИТЕЛНО. Ползваха известни привилегии, но горенаписаното е ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА

455

Анонимен

преди 5 месеца

Робова забрави как руските съдийки я вързваха на фльонга и предизивикваха едни от първите съмнение в народонаселението , че руснаците не са ни братя , а господари. Явно е минала курс по превъзпитание, но е права - иде младо поколение, което ще почисти страната от руската окупация.

454

Пак по опорката?

преди 5 месеца

До до 470: А за десет години - десет милиарда. Бакалски сметки са това. Ако ги разделиш на броя на пенсионерите тогава дали се е падал по един на сто човека? И ако са им давали по сто лева по-малко са щели да дадат на всички, които не са били АБПФК по един лев, така ли излиза? Това бяха приказки за след 10-ти ноември 1989 година а сега сме 2023-та. Сега по-добре сметни по колко плащаме на депутатите например. Днес те са АБПФК.

453

до 470

преди 5 месеца

Според статистическите данни АБПФК са били 240 000.Много или малко-ти кажи.240000х350 лв пенсия на месец=84 милиона месечно.За година 1 милиард и 8 милиона.Това само за пенсиите им.Колко са стрували привилегиите им не знам.Платили сме ги с цената на нашите лишения.

452

Анонимен

преди 5 месеца

Пращайте всички руски ботове на голото парти в Москва,водено от Филип Киркоров.Да се израдват на блатните ценности и култура!

451

до 470

преди 5 месеца

Аз се отказах от техникума,но влязох в гимназия,където също ме бяха приели.След гимназията следвах.След следването си работя и до ден днешен по професията.Този случай по скоро е потвърждение на поговорката-всяко зло за добро!А и баща ми тогава много точен съвет ми даде.

450

rambaldievskievich

преди 5 месеца

Човек, захласнал се по един пишман политик с прякор ***, и да се надява, че някои ще се съгласят с това, което смята за народа си, едва ли тези някои ще са мнозинство. Язък, госпожо Робева, за световната признателност за великите Ви успехи в художествената гимнастика! Недейте с един замах да затривате всичко!.

449

Нешка Робева е

преди 5 месеца

стара комунистка, която биеше гимнастичките. Сега дрънка тъпизми, защото не знае друго.

448

Анонимен

преди 5 месеца

Всъщност руско-турската война от 1877-78 е била 10-тата поред.Руската армия е била модернизирана с парите от продажбата на Аляска през 1867. Значи е била планирана 10 години.

447

от Щото е помел

преди 5 месеца

Съгласявам се за Ботев но имах предвид "народа" и помитането