65

Анонимен

преди 5 месеца

Е щом украинците свалят с приказки що пък руснацие да не могат

64

Анонимен

преди 5 месеца

Говори се че Иемен правят пълна мобилизация не знам знаете ли да е вярно .

63

Анонимен

преди 5 месеца

До Лъжат че украйна няма толкова самолети но може да има може ние да сме и ги дали. Това продажно предателско мнозинство всичко им даде....

62

Анонимен

преди 5 месеца

Много хора мислят че най северозападна украйна са от полски произход но не е точно така.Те се имат за германци и прибалтийци което е странен факт.

61

Анонимен

преди 5 месеца

Одеса е руски град, нека си вземат Руснаците каквото им принадлежи по право, пък после остатъците от Украйна да влизат където си искат.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Лъжат, защото Украйна няма толкова самолети.

59

Жиката

преди 5 месеца

Голяма евтиния настана с вносния слънчоглед от Украйна.Ха ха .Тази държава е вредна за всички свои съседи.

58

Пешо Z

преди 5 месеца

Зеления,ще бълбука скоро.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Някакъв руски *** пише освободили това,освободили онова...Как става това освобождение другарю,като никой не иска да го освобождава руския ботуш.Това си е поробване.Има достатъчно клипове в каква руска *** живеят хората в т.нар. освободени градове.Всички се надяват час по-скоро да изгонят тия *** и отново да се завърнат в границите на цивилизована Украйна.

56

кубанская столица

преди 5 месеца

До Анонимен 77Ти живееш в реален свет или в своите мисли? Демократична западна пресса??!!! Къде е виждал?

55

Анонимен

преди 5 месеца

Тук някакъв бот за 1 минута е пуснал около 10 коментара, прославящи руските нацисти. Тц, тц, дрОгаре, озаптете си малко тууловете, че много се набиват на очи така.

54

Анонимен

преди 5 месеца

Вчера е освободен поредния град .

53

Анонимен

преди 5 месеца

Като се чете това неволно се създава усещането,че вместо демократична западна преса сме отворили в."Красная Звезда".

52

Анонимен

преди 5 месеца

Поредната хвалебствена статия от западни медии за успехите на ВС на РФ на фронта.Този път The New York Times пише,че Русия е взела инициативата в по-голямата част от бойното поле.Изданието отбелязва, че ВС на РФ напредва в труден за украинското правителство момент на фона на проблеми с доставката на военна и финансова помощ от САЩ. В статията се казва,че сега ситуацията за Украйна на фронта е трудна и постепенно се влошава,а ВСУ започват да губят територия поради липсата на американски боеприпаси.Като се чете това неволно се създава усещането,че вместо демократична западна преса сме отворили в

51

Анонимен

преди 5 месеца

В Украйна съобщават за мощни експлозии и удари с балистични ракети по Херсон. Преди това беше ударена стоянка на бронирана техника на украинските въоръжени сили.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Проруски партизани взривиха влак със западна военна помощ в района на Одеса. Според източници от ПАТ "Укрализницы", снощи край село Великодолинское е взривена влакова композиция, превозваща военен товар. Според някои доклади сред повреденото имущество има германски оръжия: безпилотни самолети Vector, системи за електронна борба за операции на противовъздушната отбрана, боеприпаси за танкове Leopard и 155-мм снаряди.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Съобщава се за пълното освобождаване на Маринка от руските войски. Редица военни кореспонденти съобщават за пълен контрол над селището, което в продължение на 10 години беше в самия център на военните действия в Донбас. Според техните изявления, последните позиции на бандеровските u3Bepru са превзети от бойци на 5-та бригада на 1-ви Донецки корпус.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Украински медии съобщават за смъртта на двама ветерани от морската пехота на САЩ в зоната на СВО. Съобщава се, че и двамата морски пехотинци са били "убити от руснаците" на 8 и 9 декември. Първият елиминиран беше калифорниецът Итън Хертвег, който трябваше да се върне у дома след 11 дни. Друг наемник е Греъм Дейл. Смъртта му бе потвърдена от най-близкия му другар наемник от САЩ Райън Олери. Според американски издания най-малко 46 наемници от САЩ са загинали в Украйна от началото на СВО.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Вовата се изложи като кифладжия с тази война.Загроби Русия за десетилетия напред.

46

2

преди 5 месеца

и германската PzH-2000 се обслужват от петима. Повишена е и скоростта на стрелба - новото руско самоходно оръдие може да изстреля до 16 изстрела в минута, докато немският му конкурент е в състояние да изстреля само 12 залпа за същото време.Точността на работа е толкова висока, че Коалиция-СВ може да стреля в режим "огнева вълна", когато няколко боеприпаса удрят една цел наведнъж. Всеки снаряд лети по индивидуална траектория.