71

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Денацификациямен, като преписваш и "превеждаш по смисъл" нещата малко стават комични. упоротие не са упорити. хвани ми преведи сега "тракторист орал на поле", допивай и си легай

70

Анонимен

преди 5 месеца

Дядо Мраз има ли шейна с елени, като Дядо Коледа?

69

Анонимен

преди 5 месеца

ВСУ създават "Киевюгенд". Украински тийнейджъри също могат да станат обещаващи новобранци, за които говори Буданов. Гореща кръв, липса на страх от смъртта, хормони - просто универсални войници!

68

Анонимен

преди 5 месеца

Кой може да попълни редиците на ВСУ? При пълния недостиг на мъже, това ще правят жените, пенсионерите, тийнейджърите и хората с увреждания от трета група, които могат да ходят. Е, и наемниците. Вярно, с последните има проблем. Първо, вече няма достатъчно стотинки за войниците на късмета, и второ, дори и най-отчаяните "Бармелй-и" от Африка и Латинска Америка започнаха да разбират, че войната с руснаците не е нещо като сафари в резерват и варианта да останат да гният в чернозема на Донбас е изключително реалистичен.

67

Даринка и Волгин

преди 5 месеца

издържали матурата с отличен... Сега че ги правят герои на СССР

66

Денацификация

преди 5 месеца

ВСУ все още са способни да се съпротивляват. Всички "упорити" все още не са убити. Тези, които са били доброволци през 2022 г. или по-рано, през 2014 г. Имат предостатъчно идейни русофоби, нацисти и мpъcници, попаднали във войната. И там има много оръжия: мини, артилерия, бронирани бойни машини. Както и комуникационно оборудване и дронове. И смисълът на сегашния етап на СВО не е да се превземе поредната "колиба на горския" или някоя лесополоса. А в унищожаването на критичната маса от "упорити"

65

Анонимен

преди 5 месеца

А бе, какво става с оня юнак Гуайдо?

64

Анонимен

преди 5 месеца

Къде изчезна Медведката!? Да не пази пред фризера?

63

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с победата над Русия на бойното поле? Победихме ли вече Русия?

62

абе

преди 5 месеца

от украйна ще остане в европа само мъже мафиоти и жени про-ститутки!

61

Анонимен

преди 5 месеца

Заслужилата артиска на Република Татарстан Аида Гарифуллина изнесе гала-концерт в Михайловски театър в Москва послучай 190 годишния юбилей от създаването на театъра.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Ще има ли въпрос за размера на Путин?

59

народ путка

преди 5 месеца

Народът не излезе и не се изправи да защитава родината. Народът позорно и страхливо избяга в чужбина. Да живеят на социални помощи в ЕС, да ги хранят с парите на европейските данъкоплатци.

58

да

преди 5 месеца

скоро ще влязат в учебниците им и Одеса и Киев и цялата Крайната земя като област в руската федерация!

57

Евразин Алахакбаров

преди 5 месеца

познавам един татарин дето гледа само матури. или тва е друго, моля паяснети да не падладявам

56

Анонимен

преди 5 месеца

Стотици предприятия се закриват в Германия. Химическата промишленост се закрива, фермерите се бунтуват защото им спряха субсидиите, 40% спад в продажбите на plug-in хибридни автомобили след като спряха данъчните преференции, катастрофа в автомобилната промишленост.

55

Анонимен

преди 5 месеца

Този откачалник точно за това започна войната - за да остане в историята като голям военачалник и завоевател, само че ще остане като пълен глyпaк и неудачник!

54

Анонимен

преди 5 месеца

Връщайки си Украйна, Русия връща своето.

53

Анонимен

преди 5 месеца

"Ню Йорк таймс": Ситуацията на фронта се обръща в полза на Русия

52

Анонимен

преди 5 месеца

Началникът на неговото военно разузнаване Кирил Буданов отиде още по-далеч в откровеността си, обяснявайки с мила усмивка, че нова мобилизация е необходимост, тъй като е необходимо да се компенсират загубите на ВСУ. Той всъщност потвърди колосалната смъртност на украинската армия - затова е пушечно месо. В същото време той призна "нулевата ефективност" на принудително мобилизираните, но след това, съвсем в духа на "Квартал-95", обяви необходимостта от продължаване на принудителната мобилизация.