405

Анонимен

преди 4 месеца

Много нацистчета се народихте в тия коментари, ама времето ви изрича вече!

404

Анонимен

преди 4 месеца

Всички русофоби са фашисти и е време за денацификация на България. Поклон пред тази смела героиня!

403

Smeh

преди 4 месеца

блаженни са глупците, ......тая григорова и волгин са отчаяни комунистически фашисти. Да точно комунистически фашисти като путин.

402

Анонимен

преди 4 месеца

Несъгласните с пипи и ЕС и САЩ ги уволняват и са безработни ако са малко. Като станат много направо ги избиват както Пиночет и Хитлер с евреи, индианци и тн. Турците са исклали милиони бг, арменци евреи за да се заселат.

401

Петър

преди 4 месеца

До зловониеотяйцето Доста си объркано момчето ми! От 1989-та до сега демократите са били на власт всичко на всичко мандат и половина. През останалото време на власт са били или маскирани *** или чисти такива... Та затова и България е на последно място в ЕС. Ако бяхме изтрили БКП от лицето на страната още 1989 г, така както направиха много други страни от бившия соц. лагер, сега нямаше да сме на опашката.

400

Петър

преди 4 месеца

До мдааСравнението ти е глупаво.Идеите на комунизма и болшевизма са отдавна доказани като вредни и неправилни. Освен всичко друго Волгин и Григорова сипят лъжи и манипулации срещу родината ни, в полза на страна обявила ни за врагове.

399

РУСОФИЛ ЗАВИНАГИ

преди 4 месеца

Браво ВЕЛИКИ русофили и славяни.Бочко и Шиши,Паси Киро на фронта в Украене.Там с оридието.по партенки.

398

Друзя...

преди 4 месеца

Да се организира транспорт за Волгин, Григорова, Копейкин и другите до избрана от тях точка в Русия. Нека подпомагат любимеца си на място, не ги искаме тук, благодаря.

397

Анонимен

преди 4 месеца

ясно е че русия финнсира всякакви научни изследвания които са в нейна изгода. Много други държави по света го правят включително и македонците. Не занам защо само България не прави това?????

396

Коктолстой

преди 4 месеца

Пак сте се събрали *** тука.Скоро всички в Сибир.

395

xoxo

преди 4 месеца

#427Защото Терзийски,кмета на София на кой е внук,син и племеник? А нелеферния Петков ??А онзи "хипар " Дайнов ?Така де,като говорим за роднините-ами да говорим за роднини...

394

мдаа

преди 4 месеца

Точно така е било и преди '89-та. Акедамичният съвет съставен от мастити членове на БКП са наливали акъл и са защитавали партийната линия и другаря Тодор Живков. А такива като проф. Григорова са били оплювани. Сега партийната линия е евроатлантизма и всяко друго различно мнение се заклеймява. Но колелото се върти.

393

Анонимен

преди 4 месеца

А денацификацията на Русия, кога ще започне ?По-нацистка държава от нея е само Северна Корея, към момента.А такъв национален предател, като Путин, рядко се среща - предаде собствения си народ

392

гтъуххх

преди 4 месеца

Ех Даша, Даша...

391

зловониеотяйцето

преди 4 месеца

От СУ отново се разнесе зловонието на развалените яйца от "Яйцето"!Какви светли димократи си пиеха водката там и се готвеха да изтрият комунизма и стоят евроатлантическият бардак!Резултата-БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА!Малко история от СУ!Харолд Пинтър при връчване на хонорис кауза в своето интервю след това определи философията на янкитата-целуни ми *** или ще ти разбия мутрата!Академичен съвет от въртящи малки мюзик форми!Зловоние от СУ...ю

390

Анонимен

преди 4 месеца

Тази жена е болна и трябва да бъдем снизходителни към нея. Ако й обръщаме внимание болестта ще стане още по-ужасна.

389

Анонимен

преди 4 месеца

Американоробите умират от страх от развръзката на специалната операция и затова така реагират. Като куче, притиснато до стената са

388

Анонимен

преди 4 месеца

В тази робска страна България, върлува страх и платена про с тащина!!! Но!!! Дядо Иван пак ще дойде!!! Ще има Народен съд!!!

387

Cocojambo

преди 4 месеца

Не знам Украйна да има териториялни претенции към България, защото Русия ни води Задунайская Губерния.Колкото за паметника предлагам солдата вместо шмайзер да държи бутилка шльокавица.

386

Анонимен

преди 4 месеца

Тая професорка знае ли какво значи да си "русоФОБ"? Означава, че те е страх от русия (фоб-фобия). А единствените русофоби са самите русофили, защото постоянно плашат, че русия ще нападне България. В България има русофили (изпитващи и фобия към русия) и нормални хора, които просто се отвращават от русия, но не се страхуват, както се опитват някои да го наложат като мантра.