144

Глас от северозапада

преди 5 месеца

И като се върнат какво мислите, че ще заварят? Мой приятел от детството се върна миналата година от гурбет в Чехия и като видя, че Видин е все още в 20 век се премести да живее в Крайова! Там и работа в завода на Форд има! Жилище си купи на цена с 80% по ниска от цените на софииските имоти, а заплатата като на ИТ в София!

143

ИЗХОДИ

преди 5 месеца

ТЕРМИНАЛ 2 ДУНАВ МОСТ КАЛОТИНА ПОСЛЕДНИЯТ ДА УГАСИ ЛАМПАТА

142

Да ви светна!

преди 5 месеца

За разлика от Виденовата зима когато обикновените хора нямаха заеми и живееха в собствени жилища! Сега целия народ се е набълбукал със заеми и живее в жилища собственост на банките! Затова живота след 1.1.2024 г. ще е в пъти по тежък от нашия живот по време на Виденовата зима. За съжаление тези българи са превърнати във финансови роби и даже няма да могат да напуснат страната, защото ще им бъде забранено това!

141

Да ви светна!

преди 5 месеца

Данъците и цените ще скочат до небесата защото трябва да се изплащат самолетите и бойните машини на пехотата закупени досега, както и радарите и Патриотките които се очаква да бъдат закупени през следващата година от САЩ. България ще трябва да изплаща и дълговете на Украйна към САЩ за закунено от тях оръжие, защото ние сме част от страните гаранти по тези договори за заем.

140

Да ви светна!

преди 5 месеца

Това правителство е временно и преходно! То има за задача да подготви активирането на различните мафии и да осигури бум на корупцията! Всичко това ще се стартира в началото на 2024 г. Тогава отпада дерогацията за руския петрол което ще затвори нефтохима и цената на бензина ще скочи 4 пъти, а и няма да го има. Населението ще започне да купува тока от свободния пазар и цената ще скочи 5 пъти. Аеца ще спре да работи заради проблемите с ядреното гориво и ток няма да има за всички.

139

Да ви светна!

преди 5 месеца

Ако сега си мислите, че живеете зле, очаквайте след 1.1.2024 г. да заживеете в пъти по зле от сега, защото живота в тази мафиотска държава в която ще се вихрят мафиите на горивата, ел. енергията, ВЕИ мафията, ВиК и мафиите свързани с вноса на храни и лекарства ще ви стъжнят живота, а правителството с данъчната си политика ще би довършат. Затова се подгответе и да станете независими от мафиите или да избягате от тази мафиотска държава, защото за вас няма да има живот тук!

138

Анонимен

преди 5 месеца

СВЪРШИ СЕ ТЯ КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА СОСИПАХТЕ ТОЯ НАРОД

137

Какво от това?

преди 5 месеца

Гордеят се с това, че минималната работна заплата ще стане 933 лева! Докато в Румъния тя от октомври е 1300 лева! И се надяват българите напуснали тази *** да се върнат пак тук и да получават тази българска минимална заплата и да плащат жилища и наеми с 30 до 50 % по високи от западна Европа. Цените на стоките и услугите тук са по високи от 90 % от населените места на ЕС и САЩ. Дори тези във властта се канят след като паднат от власт да емигрират в Доминиканската република!

136

Дайте ми жени..

преди 5 месеца

и аз ше я оправим демографията

135

Анонимен

преди 5 месеца

Първа точка в плана - оставка на правителството на коалицията ДПС+ГЕРБ+СДС+ПП+ДБ.

134

Даааа...

преди 5 месеца

България не е държава, това е джунгла, в която може да умреш при странни обстоятелства. Българите не вярват на държавата, защото такава няма. А, като липсва вяра в държавността, какви деца ще създаваш. Доктори крадат лекарствата на онкоболни, пенсионери ги убиват за 2 компота, новобългари изнудват и командорат по гробищата.

133

Анонимен

преди 5 месеца

"Връщане на българите от чужбина е една от целите на кабинета"-------------Като гледам какви очаквания имат за плана си, отсега мога да кажа, че ще претърпят провал.

132

Анонимен

преди 5 месеца

Освен инфлация 100% не знам нещо да са увеличили Киро Асан и Алхимика.

131

Анонимен

преди 5 месеца

В КНДР, например...

130

Анонимен

преди 5 месеца

Аз мисля да се спасявам някъде в чужбина.

129

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя сапунения изобщо не прави връзка с главата! Какви доходи вдигнали,какъв живот подобрили?! 80% от хората признават,че трудно свързват двата края,студуват,мизеруват,нямат пари за лечение и лекарства!Инфлацията плющи,данъците нагоре,водата поскъпва,монополистите ни ошушкват със спекула,измираме като мухи,най-бързо изчезващия народ в света сме! И кой е луд да се върне в този АД,в който точно тези продажни, марионетни сатанински сглобкаджии ни натикаха?! Това е най-българомразкото правителство!!!

128

Анонимен

преди 5 месеца

Дежурните бобита, много коментари изписахте?

127

Беефффски :

преди 5 месеца

"Денк0ФФ,тичай бързо за 4 турски кафета с мнооо шекер и каймак и половин тава баклавички! Чабук чабук,сЪсел!"

126

16

преди 5 месеца

Днес в градинката до блока гледах как един бял котарак опъваше черна котка на почивки около един час!Сигурно беше чел плана на Денкича сапунджията и се зае веднага да го реализира!Ето това е ефективност ,както каза Шалапатката!

125

Плъх

преди 5 месеца

До Админа който Трие смислените постове , Меринджеи да *** майка,,,,, ти и да ти роди братчета. И ромско семе да повръща!