65

Анонимен

преди 4 месеца

МАСОВА СТРЕЛБА В ПРАГА - 15 убити, 24 ранени. Стрелецът е 24-годишният студент по история Давид Козак. Той първо убива баща си и поставя IED в къщата на родителите си, след това пътува до Прага, влиза в сградата на университета и започва да стреля с пушка тип AR-15 с мерник.

64

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС ту върви към гроба си ама няма кой да каже - евроатлантизма е едно недоносче . А иначе има кой да вземе парите и да си мълчи . Русия отдавна трябваше да врътне кранчето . Не може фалирали държави да управляват континента и да учат и другите как да затънат като тях .

63

Анонимен

преди 4 месеца

напълно нормално евроатлантическите ценности навлизат във всички аспекти на живота.

62

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Жертвите са извадили много лош късмет. След като застрелял баща си русото момче Давид е тръгнало да убива в университета. Пражките полицаи са се задействали много бързо и в 14.22 са евакуирали студентите от сградата на университета в улица Целетна, където той трябвало да има лекция. Давид обаче е решил да стреля в друга сграда на университета. В 14.59 полицаите вече са имали информация, че има стрелба в сградата на философския факултет. За 12 минути са успели да стигнат до там и да реагират.

61

Хелзинския комитет

преди 4 месеца

Човек на годината.

60

До Ясноооо

преди 4 месеца

Съвсем наистина може и да си прав. Първата мисъл която ми мина през ума е, че това е някакъв изперкал чешки русофил. И там има вредна русофилска маса като нашите само че са по-малко.

59

Долу ЕС

преди 4 месеца

колкото по обединена европа всички ще скачате от безценности! още искам ощеее все ден по 100 отрепане докато на проззтия европеец не му дойде акъла за кой да гласува, ето ви либерастия до шия

58

Анонимен

преди 4 месеца

Многото учене не прощава.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Обзалагам се че този е изтрещял наркоман. Синтетиките буквално ги размазват. Такива неща ще стават и в Бг. Няма измъкване. На Боко амфетите са яки.

56

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Според пражската полиция русото момче Давид е притежавал няколко законни оръжия. С тях е убил тези 15 души в университета включително баща си. Имало е индикации в социалните мрежи, че е планувал убийствата. Първоначално е имал намерение да стреля в сградата където имат лекции на улица Целетна, но незнайно защо според Пражската полиция е отишъл в сградата на университета на площад Ян Палах. Ян Палах е чехът който навремето се беше самозапалил в знак на протест срещу събитията 1968 г.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Путин да затяга гайките на евроатлантиците и те ще се самоизядат сами . А ко стана с дълговете на евроатлантиците ? Ще печатат или ще фалират ? Ся ше са очленят с членството :)

54

Anonimen

преди 4 месеца

Сега по празниците само кланета ще стават така усещам

53

Анонимен

преди 4 месеца

Ама как така елиминиран?!АЕЖ да се самосезира!! Да разследват полицая дето го е застрелял.Как може такова безобразие?! Трябваше да го арестуват и да го съдят към десетина години. После една доживотна и да го храним 50-60 г за тоя дето клати гората.Как може такова безобразие..

52

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

В чешките медии пише, че Давид е убил 15 души и други ранил. Най-напред е застрелял баща си, след това е отишъл да стреля в университета. Накрая се е самоубил. Русото момче е от град Кладно. Това е най-близкия град до Прага. Нещо като Перник до София. Карловия университет е най-големия и най-престижния в Прага. Както за нас Софийски университет. Досега само чужденци са правили някакви стрелби в Прага. Това за тях е голям шок. Може би по-голям от това да се случи при нас.

51

Анонимен

преди 4 месеца

До До 52. Освен това в статията пише, че "е елиминиран", което със "се е самоубил" не се връзва по никакъв начин.

50

До 52

преди 4 месеца

Ако беше прочел, самоубил се е

49

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 53 - Имаше ТВУ-та, сега и не знаят какво е това.

48

бачкатор

преди 4 месеца

Американизация на обществото,със съответните минуси естетсвено. Иначе Чехите са мирни и кротки хора.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Единствената добра новина е, че са гръмнали мръсссника иуубиец!

46

Анонимен

преди 4 месеца

Хората се кефят на амерериканския стил и се изявяват, сами си ги отгледахте!