18

Анонимен

преди 4 месеца

Орбан колкото и да се обясняваш като видиш Галено по ... викаш, че БГси заслужава Шенгена аман от соц дискриминация!!!!

17

КОКОРЧО fanbase

преди 4 месеца

Колеги. Вие нали си спомняте че наистина предсказах с ТОЧНОСТ ДО ДАТА кога ще падне Гешев. Буквално ви казах, че ще падне през лятото на 2023. Това не го ли помните. Има го записано в архивите на интернет. Някой ден историците ще го видят и ще вържат нещата. Вие нямате капацитет. Твърде сте ***.

16

КОКОРЧО fanbase

преди 4 месеца

Предсказах падането на Гешев. Предсказах издигането на ПП. Предсказах провала на ИТН. Предсказах издигането на Кокорчо, като национален ГЕРОЙ. ВИНАГИ сте ми давали минуси. ВИНАГИ. И ВИНАГИ нещата, които съм казвал са се случили. ВИНАГИ. ФАКТ.

15

КОКОРЧО fanbase

преди 4 месеца

Някой историк да ми изтегли мненията и да види КОГА ЗА ПРЪВ ПЪТ АЗ КАЗАХ(!), че точно Кокорчо е правилния човек. ВЪРНЕТЕ МИ КОМЕНТАРИТЕ И ВИЖТЕ ПЪРВИЯ КОМЕНТАР. Всичко, което съм предрекъл в този живот СЕ Е СЛУЧИЛО. ВСИЧКО!!!!!!!!!!!!!!! От това, че Бойко ще падне, до това че Гешев ЩЕ ПАДНЕ С ДАТИ!!!!!!!! ПОМНИТЕ ЛИ!!!! КАЗАХ ВИ ЛЯТОТО НА 2023 - ТОГАВА МИ ДАВАХТЕ МИНУСИ! ПОМНИТЕ ЛИ????????? ПАДНА ЛИ ГЕШЕВ ТОЧНО НА ДАТАТА, КОЯТО КАЗАХ? ДА! 2 ГОДИНИ НАЗАД ГО ПРЕДСКАЗАХ!!! МИШКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

14

До 13

преди 4 месеца

Лягай си! Пиян си на мотика!

13

КОКОРЧО fanbase

преди 4 месеца

ОРБАН, МОРБАН, колеги..... не си промивайте мозъците, ами гледайте БНТ и БНР, там днес го казаха: "ДПС и ГЕРБ са във възторг от бюджета на Асен Василев" и "Йордан Цонев: Бюджета на Асен Василев е ИСТОРИЧЕСКИ!" и "Асен Василев: Приемането на този бюджет е безпрецедентно събитие". Хора. Много пъти съм ви намеквал, че познавам истината. И това е поредното доказателство. КОКОРЧО fanbase тръгна преди 3 ГОДИНИ, днес имаме ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ. Аз УЦЕЛИХ ТОЧНИЯ ЧОВЕК, КОЙТО ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ! ПАК! ПОМНЕТЕ

12

Хахахаха

преди 4 месеца

Ей това е разликата между България и Унгария!!!! Щото като бяхме в СССР и СИВ, маджарите(унгарците) се бунтуваха, докато ние целувахме ръце на брежнев и горбачЕв..... Аре да кажем че от брежнев имаше полза, ама сега от тия хАмериканци полза йок!!! Щом и туpчuнa erdogan вече не иска да влиза в ЕС, значи европейската лодчица потъва. Англосаксите неслучайно избягаха с БРЕКЗИТ. Ама ние за пореден път сме на грешния кон!!!!

11

българина

преди 4 месеца

брюксел вижда през уса очила.... ес е клоака

10

Анонимен

преди 4 месеца

По-бедни станахте от нас. Не ми обяснявай, мнението ти е забавно, ВИКТОРЧОООО

9

Анонимен

преди 4 месеца

Не виждат,защото са заети да ядат скакалци.Дано речта на кучето,което се изказа след Урсула Лай ги е отрезвила малко.Маг Еленски нали наскоро каза,че кучета трябва да управляват света и едно се ентусиазира.Ако не сте го разбрали си е ваш проблем.Напоследък се държат с хората като с кучета.Искат да ги затворят,да им наложат чипове и дигитален контрол,да ги кастрират,да им намалят популацията без да ги питат,а като протестират ги подритват.

8

Orban

преди 4 месеца

Единствения ЕС политик грижещ се за народа си и след това за ЕС! Бих щастлив, ако и ние имахме такъв политик, а не мишки! Някой бил ли е скоро в Унгария, да види как всичко им е точно, въпреки, че имат достатъчно шведско население като у нас!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Дойде ли ред да се прави перестройка трябва да се смени строя . Освобождение на Европа от евроатлантическо робство с усвояване по различни схеми . Нови договори между държавите . Обши регулации които да са взаимно приемливи . И никакво усвояване субсидии и други такива .

6

Анонимен

преди 4 месеца

Влезте в положението на Орбан, човеко го замерват от Мацква с милиони$ и ако требе и децата си ще продаде на Просия камо ли Унгария.

5

Симо

преди 4 месеца

Единственият защитник на православните християни и славяни, но Европа е за съжаление католическа и мразят православният Орбан. Но дори баба Ванга в едно интервю по БНТ през 1960 година казва, че Орбан ще спаси света.

4

Нео

преди 4 месеца

Този се взе много насериозно.

3

Анонимен

преди 4 месеца

България ще гарантира заема!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Много енергичен мъж. Жалко, че не е умен.

1

Нане

преди 4 месеца

Кефи ме как Орбан им бърка с боксовата ръкавица на жендрите... ===)))