45

Еко-Васка ДС:

преди 5 месеца

Оххххх,дано не завали сняг...

44

Дядката

преди 5 месеца

Тия шопя не можаха да я оправят тая София на въздух !Едно време Кремиковци им пречеше - спряха го и го разграбиха , сега колите на бедняците им пречат и сигурно ще ги прогонят !А тия най-големи замърсители , днешнитге управници ,дето отровиха живота в цяла България тях коги?И какво?

43

Анонимен

преди 5 месеца

А колко хиляди комини на ромските къщи бълват дим от пластмаси,парцали и всякакви ***?Или тях не ги закачате,защото ви избират ли?Ами че това замърсяване е хиляди пъти по-голямо от колите бе оли го френи.И всички коли да забраните въздуха няма да стане по-чист

42

Боби

преди 5 месеца

До номер 42. Въглищата, дървата, нефта, газа и всички възможни горива ни се втъпляват точно от монополите, че нямало друга алтернатива. Щом си съгласен с това, карай си така. Аз не съм на това мнение и работ по моя идея. И да, замърсяването не е само от колите, а и от печките на дърва и въглища.

41

до 40

преди 5 месеца

Да, отоплявало се е и не се е дишало - така знам от нашите. Но сега е 2023г, не 1963. И хората искат чист въздух, не смрад на въглища.

40

Боби

преди 5 месеца

Никой няма интерес да се намалят вредните емисии, само ние имаме интерес от цялата работа да караме без пари и да не замърсяваме околната среда. Няма да ги забранят двигателите с вътршно горене.

39

Анонимен

преди 5 месеца

Е айде сега,автомобилите бълват парфюми и одеколон,виновни са кюмбетата! Ами с кюмбета се отопляваше цяла София бе земльо! И въздуха беше чист! И имаше птички в градската градина ако знаеш къде е!

38

Анонимен

преди 5 месеца

Няма начин да се намалят емисиите без да боли! Или трябва да се вдигнат цените за експлоатация на колите или да се тръгне към еко стандарти! Съзнание няма и не е имало! За това трябва да играе тоягата в едната или в другата посока! Тука демокрацията не върши работа!

37

Анонимен

преди 5 месеца

Автомобилите замърсяват толкова пренебрежимо малко, че не си заслужава да се коментират. Проблемът са печките, а не автомобилите. Вторият по важност проблем са неизмитите улици и тротоари, които замърсяват 12-13 пъти по-малко от печките и 24 пъти повече от ауспусите на автомобилите.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Ако се изкарат администпацията от центъра, както и парламента , съответно и офисиге ще се изнесат и центъра ще се изчисти от коли. Сега болници, администрация и т.н. карат хората да влизат в центъра. Същото и с КАТ, отдавна е време да се изнесе извън околовръстното.Лесно е стига да има желание и мисъл...

35

???

преди 5 месеца

Колите, та колите. Защо не кажат, че една печка за отопление замърсява колкото 10000 автомобила?!

34

Боби

преди 5 месеца

Затова бях против двигателите с вътрешно гориво. Личен избор. Алтернативата може да не доживеем да я видим, но трябва да се борим за нея.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Тези 800 коли, ако се карат 24 часа, замърсяват колкото 1 печка работеща един час и 40 минути.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки ден ги гледам как зареждат за по 20-30лева,ядат какво да е,обувки не си купуват,но за колата да има! Комплекси!

31

Анонимен

преди 5 месеца

Ми комунистите нали обичат социализма.... По времето на Соца пътувах с трамвай и автобус.... нямах никакви проблеми. От края на 70 те години повеке не живея в София и белите ми дробове са чисти! Какъв Пробем имат в София .... Да се върнат както по времето на Социализма. Както по времето на Бай Тошо и само него можеха да го карат безплатно с кола за показ на останалите и да се фука, че не кара "Лада", а западна кола, специално купена за него, за да идват момите от цялата страна при него!

30

Анонимен

преди 5 месеца

Без кола и жена няма да си намериш,че и за в леглото не ставаш! Хахаха

29

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименНе знам дали е издевателство, но съм сигурен, че на комшията му правиха трансплантация на бял дроб, а и съм сигурен, че ти не си милионер, нито пък аз. Та, ако е издевателство да сме малко по-здрави за сметка на 24 часовото неудобство, има нещо сбъркано в тая либералност.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Цяла Европа си изхвърли в България изпочупените играчки наречени Коли! А нашите Комунистически Герой се бият по Гърдите: Успях, Успях да си купя нова играчка - не тая от Петилетка на Петилетка - "Лада", а нова играчка съвременна играчка - "Бръмбар"и се фука пред мадамата, колко съвременно бръмчала неговата кола - Бръм, Бръм, Бръм, Бръмбар!

27

Анонимен

преди 5 месеца

Явно колата ти служи за уголемяване на члена! Едно време нямахме коли и пак си можехме с гаджетата!

26

Анонимен

преди 5 месеца

Автомобила ти е тенекия за 400000 и не е важен за обществото,както и ти не си! Тука говорим за съзнание и общество! А ти май не си за това общество! Сори!