17

Дам...

преди 5 месеца

Блажени са вярващите и тяхно е царството небесно!

16

Хах

преди 5 месеца

Ех авторке Стела, кой ти ги разправя тия небивалици, че цените нямало да скочат не знам?! Ама и ти като някоя квачка бързаш да "снесен новината"! И цените ще фърчат нагоре и горивата и всичко, с едно изключение, няма да растат нагоре нито заплати, нито пенсии! Ама нищо ти си пускай в ефира подобни "новини", наивници и заспал народ в тая територия има бол!

15

Анонимен

преди 5 месеца

Вереаме ви вераваме,а що не поевтиняват ще ги хвърлите но няма да ни нахраните гадини ниедни

14

Аха, почти

преди 5 месеца

Айде бе. Кой го каза? Оня ококорения ли? Той всичко ще каже само и само да нагласи показателите за инфлация и бюджетен дефицит за бленувана от него еврозона. А като ни го нахендри...кой откъде е с милиардите в джоба

13

Анонимен

преди 5 месеца

До КакЯхта в Гърция е по-евтино от стоянката в Созопол. Затова си ги държат в Гърция

12

Как

преди 5 месеца

Как да не влияе войната, зърнарите сигурно си държат яхтите сега в Гърция за по-сигурно, ама скъпо там

11

Анонимен

преди 5 месеца

Стоката не се появява от въздуха или да има крила да долети до витрината , всичко до магазина идва с превозни средства които се движат с горива. Щом бензина ще поскъпва и цените за транспорта на стоки(зареждане) към магазини ще се вдигнат .Логично е за да не са на загуба от това и крайната цена за потребителя да се вдига за да има печалба веригата магазини ! Явно държавните чиновници ни мислят за *** . Освен бензина потребителските услуги догодина скачат :вода с над 20% ,а от юли токът с50% . Да ви е честита 2024 С ПП- ПОДМЯНАТА ПЕЕВСКИ.

10

баба мара

преди 5 месеца

около мен са 6 вериги навсякъде червени етикети с малки цифри които няматнищо общо с коледния дух както е в австрия и германия тука е българия нищо чеверигите са немски

9

бла,бла

преди 5 месеца

Обзалагаме ли се?

8

афроамериканец

преди 5 месеца

За олиото съм съгласен, сега има и 1.95, пък беше 7 лева пролетта 2022.

7

Чичо Вова

преди 5 месеца

Големият проблем сега започва с горивата за вас, драги български кравари. За русофилите: Съжалявам, братя и сестри- покрай сухото гори и мокрото!

6

а няма ли да намаля

преди 5 месеца

ват . кой яде реколта . зърното от украйна е евтино и за говедата . цените ги вдигат заради - бензина , тока , таксите , данъците и лихвите на банките . просто е .

5

Гошо

преди 5 месеца

Значи дърво ще има след новата година и то желязно дърво Тоя шеф на Софийската стокова борса ,не случайно припява дитирамби И съвсем пък не разбрах ,какво общо с реколта ни може да има война извън нашата територия

4

Анонимен

преди 5 месеца

В последните два месеца в Пловдив пак има на 50% от продуктите по още 1-2лв увеличение на цените.

3

пияница мистик

преди 5 месеца

Е нищо де, какво като е рекордна реколтата? Това какво пречи да поскъпнат храните, не виждам връзката между двете? То и в туризма всяка година се отчитат рекорди по посещаемост, ама това не пречи всички от сектора да мрънкат постоянно за субсидии, евро помощи, да си искат 9% ДДС да им остане за веки веков и да разправят колко слаб бил сезона :)))

2

Анонимен

преди 5 месеца

Ква е тая мания да ни обясняват, как поскъпващи те храни няма да поскъпват, все едно не ходим в магазина

1

Щерю

преди 5 месеца

- Храните нямало да поскъпват. Ха, дано - ама надали...