9

Златка

преди 5 месеца

Хаиде сега всички гастери ще се юрнат към кипъра за евра лол

8

Анонимен

преди 5 месеца

А защо не пишете, какво има в тяхната потребителска кошница за тези 1000 евро?

7

Анонимен

преди 5 месеца

Точно заради лустрацията, бъдещето на България е обречено, те много добре знаеха това и затова си разпределиха държавата както и в Русия направиха. Сега ходете да го оправяте положението. Луканов, Жан, Костов, Царя, Михайлова, Доган, Василев и всичките други министри са за затвора. Бойко ви е най-малкия проблем. Ама с *** народ толкова.

6

Име

преди 5 месеца

До 5, това от много време го приказвам, но няма кой да чуе. Само приказки от рода "това е положението, защото не гласувате". 45 години БКП/ДС, 34 години вече отрочетата им. Не минахме през лустрация, и резултатите са налице!

5

Анонимен

преди 5 месеца

До номер 3. Къде сте тръгнали да се сравнявате с Кипър? Вие сляп ли сте за това което става в България вече 80 години? Власт на п р о с т а ц и т е и овчарите. Руски модели, мафии и агенти а вече и олигарси. Диващина и балканска п р о с т о т и я от класа от Бургас до София. С такава история ще има да чакате. Къде сте тръгнали да се сравнявате с Кипър. Ще имате да ги гоните, всички европейци.

4

Анонимен

преди 5 месеца

А у северен Кипър при Ердоган е 100 евро ..

3

нафърфорий

преди 5 месеца

Ако кипърците имаха нашата природа и климат, щяха да са Швейцария на Балканите!!!!! Нямате си представа какво е да имаш селско стопанство и животновъдство, освен туризъм и риболов, при този сух и горещ климат и при липсата на достатъчно вода! Ние имаме всичко, за което мнозина народи могат само да мечтаят, а сме най-бедната държава в Европа!!!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Даже и кафевите кипърци надминаха българското "развитие" на фигуранта Крадев.

1

Анонимен

преди 5 месеца

И у нас почти толкова, ама в левчета.