11

До юар

преди 5 месеца

Хайде обясни защо тогава се тресе европейската икономика и се свива,вече рецесията е повсеместна!

10

от ЮАР

преди 5 месеца

До Анонимен1Айде стига евтина дезинформация за Германия и ЕС. Ходя по света и виждам. Нито Германия, нито ЕС са засегнати в негативен план от Русия и санкциите срещу нея. Напротив, само един пример - в богатата част на Европа, в Германия, Скандинавия, Франция и пр. в момента тече термопомпена революция, отоплението и топлата вода масово минава на термопомпи, което е по-евтино от природен газ. Делът на ВЕИ в много страни достигна 40% и на никого не му трябва Русия. Газ и петрол има навсякъде.

9

от ЮАР

преди 5 месеца

До Анонимен4 Европейската икономика е около 15 ПЪТИ по-голяма от Руската. При това е изцяло на продукти с ВИСОКА добавена стойност, за разлика от Русия, която изнася предимно суровини и въглеводороди, приходите от които са силно намалели заради санкциите. Рупиите и Юаните не са нито Еуро, нито Долари. Трябва също да отбележим, че ВСИЧКИ големи съветски заводи - Магнитогорск, Сталинградски Тракторен, Челябински и пр. са изцяло АМЕРИКАНСКИ. Можете да проверите, пълно е с инфо в Нета.

8

от ЮАР

преди 5 месеца

Основната грешка на общественото мнение и политиците в световен мащаб е очакването за бърза развръзка в Украина. Войната ще продължи много дълго. Западът досега е дал на Украина съвсем минимална помощ, колкото да не се огъне, но недостатъчна за настъпление. Изтощаване и крах на Русия несъмнено ще има - икономиката на Запада е поне 30 пъти по-голяма. Няма никакъв проблем Западът да произвежда тройно поне повече снаряди от Русия. Но бавното изтощение е което ще доведе до разпад, а не бързият край.

7

Митко Любопитко

преди 5 месеца

За къде ги захапаха санкциите тез близки на Путин +?!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Страшни санкции бе. Плаща целия ЕС, а руската икономика нълха я ухапала. Кретеноиди

5

Анонимен

преди 5 месеца

Какъв е руска икономика? Какво произвежда?

4

Анонимен

преди 5 месеца

Както казваше един мой учител по български - волът рие, по гърба му пада.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Напишете европейската икономика с колко се очаква на нарастне :)

2

Анонимен

преди 5 месеца

Бе ние уж не сме му от близките, па много яко на застигнаха и нас санкциите.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Никого не са захапали санкциите ви, освен самите вас. Германските пенсионери вече са на улицата и събират бутилки, за да оцелеят. Това е факт. Не ви ли е срам, бе? Това е факт. Аз имам 5 приятели в джърмани, които не се познават помежду си и разказват едно и също.