21

Исторически парк

преди 5 месеца

Да стават инженери

20

Анонимен

преди 5 месеца

Много зле

19

Анонимен

преди 5 месеца

ТАЯ ПЕСЕН Е КАТО ОНАЯ ЗА КЛИМАТА. СЕГА НИ САПУНИСВАТ С '' НЯМА КАДРИ' ЗА ДА НИ НАТРЕСАТ ИИ!

18

Анонимен

преди 5 месеца

бла бла - тоя големи истини казва, а добрутро! Слънцето е изгряло! Знаем о.

17

777

преди 5 месеца

Много ясно, хората се ориентират там, където са парите. Преди години беше хит гипсокартон да слагаш, после дограми, сега е хит да изкараш C+E и да се качиш на камион. И те така...

16

Германец

преди 5 месеца

У днеса не работи нито един списвач, завършил журналистика. И това във "водещия" новинарски сайт на територията. Разубедете ме :)

15

Отличник

преди 5 месеца

Не завърших нищо, почнах да работя в IT бизнеса веднага след гимназията. Едни 20 години по-късно осъзнах, че за да стигна по-далеч от средната си мениджърска позиция, искам-не искам ми трябва висше. И ей ме на, почти на 40, първи курс студент, но поне съм избрал да уча точно каквото ми трябва, а не ей така, да се брои само..

14

1968 г...

преди 5 месеца

...завърших корабен техникум с разпределение корабостроителния завод. Завода работеше за СССР и логично фалира. 68-71 служих в София железничар, кондуктор и ревизор вагони. Тая професия още я има, но трябва да се осъвремени. 73 г. завърших полувисш педагогически институт трудово обучение и рисуване, гр. Ст. Димитров. Като се пенсионирах, специалността се промени, децата не работят с трионче и шкурка, а с лаптопи, вече е технологии. Няма работа, защото няма специалности, във ФВ всичко е роботи.

13

Ivan

преди 5 месеца

"Проблемът с кадрите е огромен"-и ще става още по-огромен,заради самозабравили се "работодатели",които карат най-скъпите коли и издържат любовници,а забравят,че тези,които им вадят пачките са най-важните и трябва да получават достойно заплащане!Сега седнали да реват,че няма хора.Нали доскоро бяхте много отворени-"отвън чакат 10 за твоето място"!Ха сега де,като отвън няма никой?!Кофти,нали,ама е късно.Ще върнете тези,които изгонихте,ама друг път!Работете си сами-да видим дали ще можете!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Идеологията на българския бизнесмен: 500 кубика силикон, турско джезве, екстеншън за 500лв, духалка около 30тина минути и майбах или гега за разкош и 300 овце на по 1000лв да мрънкат и той да вика аз ще ви намеря а вие ще ме слушате, пародия на българщината.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Търсе ги!!!Ами те са на морето в България и по цяла Европа избягали от родината си за да живеят тук безплатно )нашите политици ,тоест ПП ,дб ,герба има от тях много наивни и заблудени хора ,колко милиарда дадоха сащ и ЕС ,колко оръжие и снаряди им подариха, 100 държави и нищо ,колко санкции от сащ и ЕС отново нищо ,победихте Русия само в сънищата си )

10

Лекар

преди 5 месеца

Койт за квот е учил

9

Токмаков

преди 5 месеца

До АнонименДа ама са синове и дъщери на тъмночервени *** а ти си никой.

8

Анонимен

преди 5 месеца

А експерта по човешки ресурси Петър Джугански за това, за което и учил ли работи?!

7

до 1

преди 5 месеца

Пълни глупости - навремето имаше практически стаж който беше реален а не само на хартия, можеше спокойно да се почне работа след техникума. В гимназията естествено целта е да си подготвен за почване на университет не да почваш работа. За гимназията се бореха за 1 място 50 човека и бяха елитни. В габрово идваха от цялата българия да учат в Априловската гимназия. Сега просто няма хора и няма и конкуренция.

6

Анонимен

преди 5 месеца

По важно е да си амбициозен провинциалист.Ангелкова е от Крумовград.Деса-от Дулово.Корнелия-от Крушовица,а пие уиски.

5

Анонимен

преди 5 месеца

азе кат съм учил руски, ленинизъм и основи на комунизма поне у възраждане ше ме земат ли ?

4

Анонимен

преди 5 месеца

Няма значение какво си учил,защото образованието не е адекватно на заплащането.Справка-Ангелкова Кривоноска с 30 бона заплатка.Друкарят Ненов Корнелиин и той със същата заплатка.....

3

Анонимен

преди 5 месеца

Не 45 % а почти 85%

2

дедо ви

преди 5 месеца

ами да учат това което ше им върши работа за да работят а не да се борят само за диплома с която да се хвалят и да имат претенции ! и на практика тази диплома не им върши никаква работа , остава им непокрито самочуствие .