99

Анонимен

преди 15 години

Колко ли трябва да не мисли човек за да не разбере, че историята е измислица. Няма как да вкарат човек в затвора за една година при първоначален строг режим за такава кражба. Или има и нещо друго и цяла история е поредната жълта измислица.

98

ььь

преди 15 години

Да ако *** открадне дъвки- затвор една година, а ако българин прави далавери с еврофондовве , далавери при приватизацията - нищо не ледва от това. Абсолютно сигурно е, ако подсъдимия беше българин, че нямаше да получи присъда за такава глупост. Българин ако краде дали има последици

97

FREE

преди 15 години

Нещастна държава!!!!!!!!!!!!!!! И после тея мизерници в парламента ще ми водят политика за задържането на младите хора в България!!!Абе в общи линии нещата и за следващите 20 години ще са на принципа "Който има вуйчо владика или дядо генерал...блазе му!!!!"

96

преди 15 години

Mangalska aborigenska darjava!

95

Слав

преди 15 години

Извода, драги ми Смехурко, е не кради вафли а ДДС, не кради сокове, а алкохол и след това карай пиян и изобщо ако ще крадеш давай на едро..кви са тия 31лв.. земи си 2млн.лв, да не те закачат!Ирония или не...Това е жалката действителност с българското правосъдие..!Като ще престъпваш закона, поне да е за нещо голямо, защото явно наказанията са в обратна пропорционалност на престъпленията- колкото по-тежко е престъплението, толкова по - леко наказанието!Мислете му..

94

преди 15 години

Mnого ме изненадва бързината и тежеста на присъдите когато става въпрос за вафли и лимонада.

93

P_boy

преди 15 години

За съд са съдиите! не, че този човек не заслужава някаква присъда, но да е според стореното от него. Идеята да копае градинки и канали 1 месец никак не е лоша... Не знам как на тези хора не им тежи на съвестта...ако не се върне на тях, ще се връща на децата им, съдвата си знае работата.

92

преди 15 години

Абе както и да го погледнеш и да го изчисляваш една вафла не се равнява на година в затвора!Това са комунистически работи.Ти не би откраднал вафла за това казваш,че и 100 тояги са му малко,но със сигурност ти имаш много по-големи прегрешения от яденето на вафла и се чудя как ли ще те наказваме?!

91

Шахтьор Донецк

преди 15 години

Ами много хубаво, че са го тикнали в панделата, орден "Стара планина" ли да му дадат. Дребната престъпност доста в по- голяма степен касае хората. Обаче у нас всеки философства и нагло претендира, че докато има ненаказани за 3 милиона, него не бива да го пипат, щото е гепил само за 30 лева. Абе аланколу, между Вальо Топлото и тоя с вафлите разлика няма, и двамата са бандюги, и са откраднали КОЛКОТО МОГАТ. Утре като Пешо открадне телефона на детето ви, тичайте в районното и молете ченгетата да не закачат Пешо, защото той не трябва да бъде наказван, докато Маргините, Стависки, тоя и оня са на свобода.

90

преди 15 години

Абе вие като от Луната падате! Забравихте ли оня що беше рекъл - "*** държавата - щом аз съм вицепремиер!"...... Без коментар....

89

преди 15 години

Делата за катастрофи се отлагат и протакат,за убиици и кредитни милионери изобщо няма дела,а за някакъв гладен човек цяла година затвор?!И как 31лв ще за равносилни на 356 дни друд в затвора?!Трябвало да го накарат да ги заработи на някой строеж за 5 дни не повече!!!А на 77 дето ни командва от чужбина да сме се надигнели на бунт предлагам емигрантите да дойдат и да ни поведат.

88

преди 15 години

Няма такова нещо като съдебна система в Б-я ,но съм сигурен че тояно в дадения случай днес.бг ни пързаля здраво. Най вероятно става дума :1. За циганин2. за рецидив - т.е. съвсем не му е за първи пъти много вероятно да е и с друга условна присъда, така, че може и по "тънката лайсна" да му се е разминало на "човечеца"Ама ако от днес.бг бяха изнесли повече данни, които със сигурност имат, нямаше да е толкова пикантна новината.Аре със здраве :)

87

преди 15 години

срам и позор.няма държава, няма правосъдие.има само гадни комунисти и техните из4ядия.жалко , 4е то4но те ни управляват.

86

стар кадия

преди 15 години

Трябвало е повече да му даде,да се превъзпита и да излезе нов човек,който сладко не яде!

85

не е важно

преди 15 години

хайде пуснете една анкета , дали българският народ одобрява това решение на варненския съд и непременно го изпратете на съдията който е наложил това наказание. Не ги е срам, човека трябва да е турчин или ***, не е дал на съдията дори една вафла и затова е получил такава присъда. еееее големците имат лични адвокати и зачислени към някой съдия и на тях никой нищо не им прави. Нали съдиите законно си получават паричките. Е ми нахранете хората, не давайте помощи наляво и на дясно , а ги превърнете в действие . Да има да работят и да печелят и да се хранят.

84

Васил Стефанов

преди 15 години

Не разбирам защо журналистите премълчават имената на съдиите? Така е и при повечето абсурдни присъди. Нека съдиите излезат на светло, нали и те са граждани на това общество, за което работят... Но ако продължават така комфортно да стоят в полусянката на съмнителната моралност няма да отговарят на преките улични неудобни въпроси. Сякаш и тук е нагласено... Въпросът е къде са журналистите...

83

малкия

преди 15 години

Горкият,бил е луднал за сладичко!

82

Жоро

преди 15 години

"С пачката дебела, няма знай пандела. Имаш ли си мерцедес, всеки те зачита днес.За милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Кокошкарят, няма как, ще лежи в затвора пак..."

81

преди 15 години

Много правилно решение.Който краде вафли трябва да стои в затвора.Който краде милиони трябва да стои в някое министерство.А във Варна има пари за палми а няма пари за една безплатна супа за гладните бездомници.За болните *** в центъра на града се дават пари ,а за хората-не.Кмете,прибери *** у вас ,за да не скачат да хапят хората.Може да поставите на плаката"Варна,хубава Варна" една палмичка и едно помиярче.

80

преди 15 години

Такова е българското правосъдие, братя и сестри!Затворите са пълни с такива престъпници, ако въобще мога така да ги нареча...