11

Анонимен

преди 5 месеца

А английската кралица не му ли е приятел на Банкянски крадлив то лу п и самохвалко ?

10

Антинатовец

преди 5 месеца

Много ми е интересно на какъв език са си общували щото нашия освен Банкянски друг език не знае. Може би с езика на глухонемите. Както и да е Орбан няма позитивно мнение за хора тип дупедавци като Борисов и Орбан да рече утре напуска ЕС и маджарите за нищо не биха го упрекнали защото си гледа интереса на народа.

9

aaaa

преди 5 месеца

Кога ли и наште меки политици ще излезнат и ще тропнат на масата във ЕС. Или Шенген или вето за Крайна.Сега кат мишки кот им кажат изпълняват.А ги и предопредиха за тези такси де .Но нашти дори сметнаха колко милиарда ще съберат и как ще си ги разделят! Че дори този на снимката дори се хвалеше аз таз връзка е направих сега само пари от нея ще идват!Голем смях как сутрин едно обещават следобяд друго вършат.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Боколан е мното далеч от Орбан

7

стига бе

преди 5 месеца

Да беше останала таксата, която пак ПП-ДП_ГЕРБ и сие, пък нека си говори Борисов. Бяха много ербап когато я въведоха таксата, правеха се на мъже, каквито всъщност не са. А сега като дръпнаха назад и я отмениха станаха още по-смешни и жалки.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Обрания ще се наведе пред ББ къде ще иде, иначе ще няма гъс, пардон гас.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Орбан е държавник, ако ще да си му приятел Орбан ще действа според интересите на страната която представлява, а не за твоето приятелство!

4

Анонимен

преди 5 месеца

а с приятеля си путин що не разговаря, нали му построи тръба русия-сърбия за 2 млрд лева, че от такси се отказа

3

Анонимен

преди 5 месеца

Един лидер трябва да е комуникативен и да гради мостове не силози както са тези от Промената, те това им го набиват у Харвард ама нали са с купени дипломи!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Не ми се вярва Офбан да е повярвал на лъжите на тоя предател.Който утре ще се врътне и ще каже така реши ДПС.

1

Шефрет

преди 5 месеца

То много приятели има Банската Торба- Тоя,Ердо и кой ли не. Путин му беше също,но вече не е ,защото го е страх да го не бият другите приятели.