91

Aнализатор

преди 6 месеца

Така-Германия и СССР започват Първи ВСВ като заедно нападат най-вероломно Полша-и тя е най-потърпевшата страна от Всички -тотално разрушена,с 6 милиона избито население,попада под диктата на СССР за 45 години-така че стига сте Филосовствайте.

90

Анонимен

преди 6 месеца

до 96 Сата НАТО - Чупиш *** с приказките си. Самата България постоянно внася яйца - преди от Турция, а сега от Полша. Русия дълго време изнасяше яйца за Германия. На огромните руски птицеферми им трябват 4-5 месеца , за да въстановят поголовието от носачки. Това, че се получи временен дефицит на яйца не е голям проблем и през януари ще бъде преодолян с внос от Турция, Азербайджан, Иран, Белорус и други страни. Цената на десет яйца ще бъде от 90 до 100 рубли (1, 50 лв) , което е даже много евтино.

89

Алекс

преди 6 месеца

До Нане Вуте Финландия и Украйна са европейски държави.И двете вероломно нападнати от Русия.Чебурашките обичат да си прилапват територии от съседните държави.

88

Сата НАТО

преди 6 месеца

Виталност на икономиката какво значи, как се дефинира? :))) По дефицит на кокошки и рекордни лихви сте номер едно. Друго?

87

мак

преди 6 месеца

И този се поддаде на зелена пропаганда.

86

Нане Вуте

преди 6 месеца

А бе това натовците из психиатрийте ли ги събират? За да си запазят топлите местенца и големите заплати какви ли не глупости измислят! Между другото Русия никога не е нападала на Европа първа. Винаги еврогейците започват първи патакламата!

85

Анонимен

преди 6 месеца

Оо, добре че сте вие, белгийците, да ни спасите. ***.

84

Анонимен

преди 6 месеца

До Сата НАТО 90 - Откак почна СВО, от този момент насам във времето Русия се изкачи 4 места нагоре в Списъка на страните по виталност на икономиката, а Британия падна с 2 надолу! Факт, регистриран от МВФ и Световната банка. Ай, дерзай сега със старите си опорки ИЛИ си ги смени )))

83

Fena

преди 6 месеца

Празни приказки, за да оправдаят съществуването си.... Какво ще направят военните, за да спрат руснаците? Нови дронове? Нови самолети? Нови ПВО? Нищо не могат да направят - само ще вдигат аларма и ще се молят да им гласуват голям бюджет. За да го похарчат, както те си знаят.

82

Сата НАТО

преди 6 месеца

Путин имал стратегия... Божичко! Каква военна стратегия може да има един главнокомадващ милиционер? И с военен министър полу-индианец, не ходил войник! Сигурно и лихвата от 16% е част плана за изтощаване на Запада?

81

Анонимен

преди 6 месеца

Спрете с глупостите вече СеверноАтлантици! Никой никого няма да нападне! Стига сте разлайвали кучетата само!!!-:))

80

Гошо

преди 6 месеца

Фактите са малко по-други. Донбас се отдели от Украйна и тъй като приоритетно там живее рускоезично население подложено на геноцид 8 години и без армия поискаха защита от Русия. Путин се отзова на молбата и въведе войски на територията на Донбас, а това не е Украйна. Така че Украйна води война в Донбас и Украйна нахлу на чужда територия.

79

Путин..ха-ха-хи...

преди 6 месеца

Не бой се адмирал Мишел Хофман...сменяй по често памперса !!!!

78

Анонимен

преди 6 месеца

Да разубедите и ли да убедите Русия да не нападне страна от НАТО? Внимавайте как се изразявате!

77

Христо Христов

преди 6 месеца

Адмирал Мишел Хофман е грантаджия и мюре на сащ Премиерът им Летерме не знаеше кой е химна на белгия, та се чудя дали тази фуражка го знае.

76

баба мара

преди 6 месеца

спрете оръжието и парите за украина отменете санкциите срещу русияспрете с вашето лицемерие никои никого няма да напада тези идеи са самовъв вашите гмо мозъци 75 години европа живя в мир но сащ и западът немирясаха

75

Анонимен

преди 6 месеца

До Сата НАТО 80 - Не си разбрал првилно оперативната, нито пък стратегическата обстановка )))

74

Public enemies

преди 6 месеца

Информацията че Турция има 1 милион армия доста по-зле въоръжена от руската е невярна, доста по-голяма е и модерно въоръжена, а и руската е представена от Вагнер, и маса бедни хора и затворници.

73

Анонимен

преди 6 месеца

Русия победи фашизма един път , сега вече няма да му се дадем лесно да живее Зеленски...

72

Сата НАТО

преди 6 месеца

От Ламанша ше получавате само картички. И то с пощенски гълъби, защото ше ви върнат в Каменния век. Вие до Днепър не можете да стигнете,... Чакай малко, много реки има до Ламанша.