171

Бунгар

преди 6 месеца

ИТН и Възраждане пътуват смело към историята. И без това са фенове на българските исторически измишлйотини. Абе, ВЕЛИКИТЕ българи....Копейката драпа с зъби и нокти да продължи да баламосва българските псевдо патриоти със замъглено мислене и да ги вкарва в исторически съниша за най-древния и велик народ...ала бала.

170

ДПС порцион

преди 6 месеца

Пълни глупости;))) Добър сценарист е Тошко, но не секи номер минава;))) Защо дне сне блокирахте трибуната, когато се разглежда основният закон, по който ще функционира държавата, а вчера, гато се гледаше бюджета? Заради парите го нрпайхте, нали?:))) Договорихте се, Доган ви раздаде порцийките и днес напускате самодоволно закусвалнята;))) Лош сценарий, Тошко! Слаб (2)

169

ам'чи тъй де

преди 6 месеца

Правилно!

168

Анонимен

преди 6 месеца

До 178 И какви имена ,Коко,Куку или Зозо имена ли са,а явно ти пишеш за кинти щом си мислиш ,че другите го правят.Както едни пишат за България и българите а други за Украйна,за ЕС ,а България не я споменават въобще

167

Икономист

преди 6 месеца

Ами, като е сборище, депутатите им какво правят в него ? Той и Бойко лборисов беше от БКП, но все не може даси намери членскта книжка. Дори и Корнелия Нинова не може да му я намери. Кога ще излизат във ваканция и кога пак ще са им виновниизбирателите, че не гласуват. Все други са им виновни. Честита 2024 г. на социолозите и политолозитге им. Аз все още съм през декември на 2023 г.

166

До 179

преди 6 месеца

Взе ли поне 20 кинта за писанията си днеска,аааа и следващия път излез с името си бе мишок

165

Анонимен

преди 6 месеца

До 178 То за това те няма пред БНР,ама иначе си лаеш

164

До 175

преди 6 месеца

От Меричлери ,ако знаеш къде се намира на картата на България разбира се

163

та тъй

преди 6 месеца

итн и възраждане се земаха :) кой ли ше е булката и кой младоженеца ?!

162

ванката

преди 6 месеца

кво е тва на снимката ?!

161

Анонимен

преди 6 месеца

До 174 Е той от Ямбол ,а ти от къде си

160

Ганди

преди 6 месеца

Браво на Ямболския герой,апогеят на неговия достоен живот е , че е участвал в измислянето на думите в албума шат на патката главата интелектуалецо ти говориш за мъже с вагини,само че на мен твойта уста много ми прилича на този полов женски орган,който твоят любим президент от съседното Хасковсо село много често ползва, когато Десито е на пазар в чужбина....

159

Анонимен

преди 6 месеца

До 168 И кой го интересува как го наричаш кой,си ти та да даваш определения бе клоун и кой се интересува от тях

158

Koko

преди 6 месеца

До АнонименНе си ти когато си гладен. Кво става, костадин да не е забавил сандвичите днес ? Много агресия и малко мозък. Да не си и ти късопишковче като вожда ?

157

Коко

преди 6 месеца

До АнонименЩе умра щастлив- защото най-накрая сте там където ви е мястото- в *** на историята. Само водата трябва да ви пуснем леки л*айна. Нищо не става от вас и го знаете, само седите и лаете кервана. Ама той си върви. И не върви на изток!

156

Анонимен

преди 6 месеца

В сборището от морално деградирали нещастници влизате и вие.

155

Коко

преди 6 месеца

До АнонименНеслучайно те наричам талибан. А исках само да те нахраня. Но толкова сте нискоинтелигентни, че даже не осмисляш. Добре е, че само пишете а на живо сте 20 *** и башибозуци.

154

Анонимен

преди 6 месеца

Давай космонавт таня коко и т.н., още можеш. Само че аз смятам да пратя колкото мога от ппдб в ада. Изобщо няма да си играя да търся прокурори и закони, такива за вас няма.

153

До Софиянски|(145)

преди 6 месеца

Кажи бе шангулив шоп. Никаква столица нямаше да сте ако Пловдив не беше останал в Източна Румелия. Кви столичани кви 5 лева? В Шопето сте били такива страхливци и предатели , че дори и революционен комитет е нямало тук. Сещай се що турците са избрали да обесят Левски тук... А ако не бяха мизийци и тракийци сега още с фесове щяхте да сте ...аман от селяни в тази държава. Истина е това..ЗАПАДналите покрайнини.

152

Коко

преди 6 месеца

До АнонименПодкарай ме талибан. Кога и къде да ти донеса сандвича ?